Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım yazma zaten bende yorumsuz bıraktığım için söyledim gerek duydum sorun yok yani.. dansında başarılar dilerim.. a.s.

KALİŞİM MEHALİM . İZNEMİ ÇIKIYOSUNUZ BACILAR .. A BEN GELDİM SİZ KAÇIYOSUNUZ ...

şaka şaka iyi yapmışınız . bana iyi geliyo . siZece iyi gelecektir umarım ..... izin ne kadar ki ...
evet aebenim ya gerekiyordu bizimde böyle bir kararımız yoksa bir gün tartıyı camdan fırlatan kadın yoldan geçen birinin yaralanmasına sebep oldu diye bir haber okuyacaktınız gazetede:roflol:
sen nasıl oldun sonuçların filan, soramadım özürler dilerim..

ben biraz kaçıyorum arkadaşlar, kızımın yurtta kalan bir arkadaşı gelecek bu akşam yatılı misafirliğe, kızımı kursa kaçmadan temizlikte yardım etmesini sağlamalıyım demialkisalkisalkis ..biraz iş yapıp dönerim.....

saggol kaişim . sonuçları aldım şeker düşük çıkıyo ama dr. bu çarşamba öyleden sonra gösterecegim neder bilmiyorum bakalım ...

izniniz ne kadar ki sormuştum merekli melahat ama gözünden kzçtı zannımca ...
ve izniniz boyunca buralardamısınız ..

oyle miii.. cok sevinirim cnm,beklerim gel buyur tabiii...
bu arada sadece uye olanlar yazacak diye bir kural yok ki canim,tabii ki yaz.ben sana yetisemedim ama sanirim sen takimimizin eski uyelerindensin,oyle mi? gel tabi,yaz ara sira..memnun oluyoruz yerimseniben

vallahi cok kosturdum zenanim,simdi de bir sarkici arkadasim aramis,dustum belimi incittim,bu aksam benim yerime gider misin diyor... ayy o kadar yorgunum kii,ama huyumdur bana ihtiyac duyan birini de reddedemiyorum.gidecegim sanirim...
nivealari bir anda indiremiyorsun,garip birsey... 6 part olmasi lzm ben daha 4.part i indiriyorum.. bakalim insallah ise yarar..
esin niye izin vermiyor zenanim,merak ettim..ne var ki bunda??

evet insallah birgun isanbula gel de bulusalim,sana ozel konser veririm ben ayollllllkaydirigubbakcemile3
evet haklisin kallisim ama elin evinde "bana bir elma verin de diyetimin arasini yapayim" diyemedim iste sırnaşık şey ne yapayim...
bu arada sana bir soru daha sormak istiyorum ; bir arkadasim kosu bandi alma hicbir ise yaramaz,3-5 derken kaldirir bir kenara koyarsin dedi... hevesimi sondurdu :çok üzgünüm: ya bana bisey soyle kallisim kafam cok karisti benim -tatlicadiarzu-

kiizz doktor bile anlamis bijoom... delikafadulden saka yapiyorum canim benim,yorgunlugu bilirim... bak saat bugun 12.00 de uyandim..boyle saglikli beslenme mi olur? ama ne yapayim tam 4 gun ustuste topuklularla sahne yapmak hic kolay degil,ayak bileklerim kopuyor..ayaga kalkamiyorum ki bugun dinleneyim dedim yine bir arkadasim is cikardi,yerime gider msn diyor -tatlicadiarzu-

canim cok haklisin ama kallise de dedim,elin evinde denmiyor iste bir elma verin diye kafamçokkarıştı dun boyle oldu ne yazik ki...

senin listeye gelince,gayet guzel...elmali kurabiyeye ragmen..hatta suan canim oylesine istedi ki ondan,bir hata olarak goremiyorum ne yazik ki kaydirigubbakcemile3
hakikaten guzel beslenmissin,haftasonu olmasina ragmen...

canım tabiki buralardayız aynen devam sadece cuma tartıya çıkmak yok olay bu yani...izin kafamıza göre alkisalkisalkis işveren ne der bilmiyorum arada sorarız dönelimmi diye :roflol:
canım ben unutabiliyorum sen sonuçları gösterince getirip bir zahmet gözümüe sokuversırnaşık şey ilgilenmemek gibi algılama sakın seni ne çok sevdiğimizi biliyorsun ama ertele ertele kalabiliyor..

ne zaman gelsem kallisimi yakalayamıyorum :))
sen gelecen diye kaçıyorum bende alkisalkisalkis, bir mesaj bile atmamışsın özele -tatlicadiarzu-

Aman ne bileyim şekerim bak bir dönem öyle oluyor doğru yani ama şimdi senin takımda sorumluluğun var motiven var yani bırakmak için bahanen yok.. bende yaşadım aynı durumu diyeti bıraktığım an alei kullanmayıda bırakmştım ama şimdi yok öyle bir durum bak ne kadar istikrarlı gidiyorum görüyorsun asla spordan kaçmıyorum, sende ilk başlarda belki kaçmaya çalışabilirsin ama sonraları yerine oturacaktır emin ol... yürüyüş gurubunda nam ve lacey var çok uzun zamandır hiç bırakmadan yapıyorlar bunu çünkü alışkanlık oluyor... bence bir spor aleti elinin altında olmalı insanın... a.s. biz sana her gün rapor verdiririz sorarız yaptınmı diye..

reyhan ablacım bugün kaçta geleceksin bilemedim ama şimdi okuldan kızım geldi yemesi için bir şeyler ayarlayıp dönüp bakacağım senin modele inşallah buluruz bir şeyler...

teşekkürler canım evet şükürler olsun ki bu hafta sonunu kazasız hallettim şimdi cuma tatil olduğu için hafta sonuda tatil beim ailem hepsi manisada yaşıyorlar onları ziyarete gidicem tabiki anneciğim hep sevdiğim yemekleri yapmak ister ama ben inşallah engel olurum bakalım mücadelimi bırakmıyacağım :hooray::hooray:

kallisim ben de nolursa olsun kosu bandi almak istiyorum,yarin oburgun cocuk olur,disari cikamam en azindan evde spor yaparim diye dusunuyorum..bu aralar durumlar da musait degil ama nelere vermiyoruz ki o paralari degil mi...evet aliralmaz hergun sizlere rapor verecegim,hatta reyhan ablam gibi adimolcer de alabilirim...

canzicigim,hersey beyinde bitiyor canim.annen en sevdigin yemekleri birak yapsin,2 ser kasik yersin..tabak tabak da yemek ayni,2 ser kasik da..yeter ki beynimizi 2 kasikla da doyabilecegine inandiralim degil mi...

ben geldimmm
haftamiz guzel baslasin guzel devam etsin insallah hanimlar
sabah kalktik bu hafta babamiz oglenci kahvaltimizi yaptik bende yeni step tahtam ve yeni sauna esofmanlarimla guzel bir sporumu yaptim haftaya guzel basladim yanii anliycaaniz raporumu aksam yazem
kallisim dvd ler icin sagol canim bir ara adresi yazarim
bende dergilerin yaz modelini bekliyorum oda gelsin gondercem gecen hafta gelcekti ama gelmedi daha insallh bu hafta geliir
cukulatam esim nivea body dvd sini istemiyo degil de indirmek istemiyo hiyar ama bakalim kallisimde gonderirim diyo gorumcemde alirim diyo bakalim artik hangisi kismet olursa caniim
yurume bandini almaktan vazgecme yaa koyacak yerin varsa sorun degil dusun hafta sonlari hava soguk yagmurlu evdesin ee henuz cocuk falanda yok niye yurumeyesin yaa keske benim koyacak yerim olsa ben alirdim yurumek cok guzel ben ara verdim azcik gobegimi eritem katilcam gene gruba bu aksamda programin varmis kolay gelsin canim
bijom ne guzel hafta sonu gecirmissen loo iyi iyi dinlendin bi guzel reglinde gelmis hadi bu hafta gorim seni balim at bir kilo daha canim gitsin bitsin bu kilolar
mehalimi hafta basi sikintisi basmis caniim benim kolay gele buseylen ugras biraz gecer tum sikintin caanim bide biraz teenis oynadinmi bomba gibi olursun
canzim hafta sonunu kazasiz belasiz atlatmis ama gelecek hafta annesinin yemeklerine nasil hayir diycek bakalim hepsinin sadece tadina bakarsin artik sonrada bol hareketle hepsini yakarsin aman kizartma turu seylerin tadina bakma canim
baska tabu ve sporti henuz ugramamis
SBG cim bu haftacok yogun simdi anladik herseyden birkepce ayy ne cok kosturuyosun kiz afferin ama ben en cok dansciligini tuttum ne guzel hadi hepsindede kolay gelsin sana

Selam güzel arkadaşlarım geçmişi şöyle bir göt attım detaylı okumadım yalan yok. bende okuldan geldim karnımı doyurdum şöyle azıcık vallaha cuma tartılmayacağım için çok rahatım yalan hatta kısmak zorunda kalmadığım için abartmadan yiyorum ..Ayy stres fenaymış hakkaten umarım daha iyi olurum:))9

reyhan ablama not bırakıp kaçayım dedim.. ablacım biraz baktım pek bulamasamda bir iki modeli beğendim .. şimdi misafir kızımın sevdiği kurabiyeyi yapmak üzere ıkıyorum sonra geleceğim hoşkalın...

gecmise ne attin mehalim??? allahim ben sana ne diyeyim güle güle öldüm ya:roflol::roflol:

reyhan abla bende okudum mehalimin mesajini hic farketmedim yahuu nasil dikkatli okudgun belli ablam hosgeldin haftanin ilk gunu nasil gecti isin
sporti hosgeldin seni unuturmuyuz ayol biraz once sporti ugramamis diyodum bende
mersayida goruyom simdi selam canim nasil gidiyor bakalim haftaya nasil basladin

selam önce sekerlerime. bakin erkenden evime geldim, cok acaip geliyor bana alisik degilimde. gece kötü uyudum sabah uyur kalirim diye. sabahta kalkamadim gec kaldim offffffff ya. benb 12 yildir öglenciyim. nedir bu krizden cektigimiz.
kallisimcanim benim acelesi yok pantolonun telas etme birtanem bulursan bos bir zamaninda söylersin bana. kiyamam stress yapma benim yüzümden. ama dün aksam bir ceket gördüm kizima yapmak isterim ama kafam basmadi nasil yapildigina. hic anlamadim. ya saat cok gecti uykudan anlamadim yada neydi bilmem. bugün yine bakarim bos bir zamanda.
bijoux um adim ölcer beni cok tetikliyor yürümek acisindan bunu kesinlikle söyliyebilirim.
cikolatam baska alete bende kuskuyla bakarim canim ama kosu bandini mutlaka kullanirsin hele adim sayiciyla. insanin nekadar hosuna gidiyor sayilari tamamlama hirsiyla yürümesi. bende büyük aliskanlik yapmisti. adim sayicim yokken kosu bandini bir kere bile kullanmadim. kizim aldi birbucuk yil bir kösede kaldi. adim sayiciyida sporcu kizim aldi. 10bin adim yapacaksin dedi saglikli yaslanacaksin. bu yasina kadar doktor yüzü görmedin demek temelin saglam masallah. böyle kalmasi icinde sende elinden geleni yapmalisin dedi. benim kafama yatti.hem öyle bes bin altibin yükseltmedim. birden onbin yaptim zaten zor degildir onbin adim 6 km yapiyor. 80-100 dakikada yapiliyor. marifet bir defa onbin yapmak degil hergün onbini tamamlamak. tamammi seker? kendini cok iyi hissedeceksin. cok gencsin cokta güzelsin. üzerinden 10 kiloyu atinca topuklularla yürümek keyif verecek zor gelmiyecek

zenanim aklimda biryigin sey vardi mehalimin yazdigini görünce hepsini unuttum be güzelim.delikafadulden
merhaba sportie unutmadik güzelim seni hadi kolay gelsin cok yorma kendini.
zenanim iyi gecti bugün ben biraz stress yaptim kendime ama korktugum basima gelmedi sükür. sen nasilsin canim?

slm arkadaşım haftaya gayet iyi başladım hafta sonuna rağmen 1 kilo daha gitti yani hafta sonunu kazasız belasız atlattım 94 olmuşum ama kilo cetvelini değiştiremiyorum

seni unutur muyuz aa aşkolsun sportiecim, ben de nerelerde uğramıyo diyodum :1hug:

mehalim ben de çok güldüm allah seni ne etmesin :roflol::roflol:

mersa güzelim cizelgeyi yaptigin sayfaya yine gir herseyi yeniden yazman gerekiyor. ilk defa yaparken ne yaptiysan yine ayni seyi yapacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…