- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.101
yok canım yazma zaten bende yorumsuz bıraktığım için söyledim gerek duydum sorun yok yani.. dansında başarılar dilerim.. a.s.Tehlikeli şeyler olduğu için yazmadım, canınız çeker sebebiniz olurum diye yazmadım valla :çok üzgünüm:
Bu arada artık karar aldım her gün yatmadan önce mekik çekeceğim, dün 30 tane çekebildim bakalım giderek artırırım inş.
evet aebenim ya gerekiyordu bizimde böyle bir kararımız yoksa bir gün tartıyı camdan fırlatan kadın yoldan geçen birinin yaralanmasına sebep oldu diye bir haber okuyacaktınız gazetede:roflol:KALİŞİM MEHALİM . İZNEMİ ÇIKIYOSUNUZ BACILAR .. A BEN GELDİM SİZ KAÇIYOSUNUZ ...
şaka şaka iyi yapmışınız . bana iyi geliyo . siZece iyi gelecektir umarım ..... izin ne kadar ki ...
saggol kaişim . sonuçları aldım şeker düşük çıkıyo ama dr. bu çarşamba öyleden sonra gösterecegim neder bilmiyorum bakalım ...yok canım yazma zaten bende yorumsuz bıraktığım için söyledim gerek duydum sorun yok yani.. dansında başarılar dilerim.. a.s.
evet aebenim ya gerekiyordu bizimde böyle bir kararımız yoksa bir gün tartıyı camdan fırlatan kadın yoldan geçen birinin yaralanmasına sebep oldu diye bir haber okuyacaktınız gazetede:roflol:
sen nasıl oldun sonuçların filan, soramadım özürler dilerim..
ben biraz kaçıyorum arkadaşlar, kızımın yurtta kalan bir arkadaşı gelecek bu akşam yatılı misafirliğe, kızımı kursa kaçmadan temizlikte yardım etmesini sağlamalıyım demialkisalkisalkis ..biraz iş yapıp dönerim.....
çikolata canım benim mayıs sonu gibi istanbula gelme planım var gelirsem seni dinlemeyi çok isterim alkisalkisalkis bööyle alkılarım seni ok?alkisalkisalkis.................................
kusura bakmayın gelip gidip birşey yazıp çıkıyom saçma da olsa ama sizdende
cukulatam caaanim arkadasim unuturmuyum seni kiz Şeniz canim benim sende bu hafta sonu epey kosturmussun nisan di sahneydi falan aman canim beslenmene dikkat yerimsenibenac kalip kosturmaca kilo yapiyo sen ne guzel bijonun verdigi adresten nivea body leri indiriyosun esim istemiyo bende beceremiyom ama gorumcem ben sana spor dvd si alayim bosver dedi bakalim insallah evde bu sporlari yapip guzel sonuc aliriz canim hadi bakalim kaydirigubbakcemile5
Teşekkür ederim şekercikim a.s. dinlemiş kadar oldum inşallah bir günde canlısına şahit oluruz:Saruboceq:
yediklerinde ara yapabilseymişsin çok iyi olacakmış ama yinede çok güzel geldi bana gayet sağlıklı ve yeterli...tek eksik ara olmuş...
karar için düşünceni açıklamışsın çok teşekkürlera.s.
..
çook yorgunum çikolatam yaa 1 hafta boyu temizlik, yemek, msafir falan bittim beee. ama yok yaa yazdım ya rekor kırdım 10 bucukta kalktım diye, çoook nadir kalkarım ben geç, hergün 6 buçuk - yedi gibi ayaktayım. alışkanlık napim -tatlicadiarzu- ama erken de yatıyorum, gözlerim bozuktu benim biraz doktora gittim dedi ki düzelmiş gözlerin hayret, çok mu uyuyosun sen :roflol::roflol: yoo falan dedim ama
günaydınlar herkese iyi haftalar olsun hepimize mehal ve kalliste kararınız inşallah ikiniz içinde hayırlı olur insanın arad gerçekten kendini dinlemesinde yarar vardır sorunun nerden kaynaklandığını bulabilirsiniz umarım bizler s,zleri tekrardan aramızda görmek için sabırla bekliycez
canım haklısın meyva yemeği unutuyorum aklıma gelincede fazla olmasın diye yemiyorum ama daha dikkat edicem zaten tırnaklarım yok ben hiç uzatamam tırnak yeme alışkanlığım var malesef ama meyve yararlı olduğu için yemek lazım tabiki
canım gayet iyi aslında aralarda da ufak atıştırsaydın daha güzel olurdu yediklerinin ölçüleri gayet az o yüzden sorun yok bence şimdide benim raporum
sabah 2 dilim kepekli ekmek
domates salatalık biber söğüş
büyük parça beynir
4 adet yeşil zeytin
ara 1 elmalı kurabiye :bbo:
öğle 1 kase mercimek çorbası
salata
lahana salatası
akşam 1 kase domates çorbası
2 kabak dolması kıymalı (yarım 2 tane )
yoğurt
gece 1 portakal
canım tabiki buralardayız aynen devam sadece cuma tartıya çıkmak yok olay bu yani...izin kafamıza göre alkisalkisalkis işveren ne der bilmiyorum arada sorarız dönelimmi diye :roflol:saggol kaişim . sonuçları aldım şeker düşük çıkıyo ama dr. bu çarşamba öyleden sonra gösterecegim neder bilmiyorum bakalım ...
izniniz ne kadar ki sormuştum merekli melahat ama gözünden kzçtı zannımca ...
ve izniniz boyunca buralardamısınız ..
sen gelecen diye kaçıyorum bende alkisalkisalkis, bir mesaj bile atmamışsın özele -tatlicadiarzu-ne zaman gelsem kallisimi yakalayamıyorum :))
Aman ne bileyim şekerim bak bir dönem öyle oluyor doğru yani ama şimdi senin takımda sorumluluğun var motiven var yani bırakmak için bahanen yok.. bende yaşadım aynı durumu diyeti bıraktığım an alei kullanmayıda bırakmştım ama şimdi yok öyle bir durum bak ne kadar istikrarlı gidiyorum görüyorsun asla spordan kaçmıyorum, sende ilk başlarda belki kaçmaya çalışabilirsin ama sonraları yerine oturacaktır emin ol... yürüyüş gurubunda nam ve lacey var çok uzun zamandır hiç bırakmadan yapıyorlar bunu çünkü alışkanlık oluyor... bence bir spor aleti elinin altında olmalı insanın... a.s. biz sana her gün rapor verdiririz sorarız yaptınmı diye..evet insallah birgun isanbula gel de bulusalim,sana ozel konser veririm ben ayollllllkaydirigubbakcemile3
evet haklisin kallisim ama elin evinde "bana bir elma verin de diyetimin arasini yapayim" diyemedim iste sırnaşık şey ne yapayim...
bu arada sana bir soru daha sormak istiyorum ; bir arkadasim kosu bandi alma hicbir ise yaramaz,3-5 derken kaldirir bir kenara koyarsin dedi... hevesimi sondurdu :çok üzgünüm: ya bana bisey soyle kallisim kafam cok karisti benim -tatlicadiarzu-
canim cok haklisin ama kallise de dedim,elin evinde denmiyor iste bir elma verin diye kafamçokkarıştı dun boyle oldu ne yazik ki...
senin listeye gelince,gayet guzel...elmali kurabiyeye ragmen..hatta suan canim oylesine istedi ki ondan,bir hata olarak goremiyorum ne yazik ki kaydirigubbakcemile3
hakikaten guzel beslenmissin,haftasonu olmasina ragmen...
Selam güzel arkadaşlarım geçmişi şöyle bir göt attım detaylı okumadım yalan yok. bende okuldan geldim karnımı doyurdum şöyle azıcık vallaha cuma tartılmayacağım için çok rahatım yalan hatta kısmak zorunda kalmadığım için abartmadan yiyorum ..Ayy stres fenaymış hakkaten umarım daha iyi olurum:))9
reyhan abla bende okudum mehalimin mesajini hic farketmedim yahuu nasil dikkatli okudgun belli ablam hosgeldin haftanin ilk gunu nasil gecti isin
sporti hosgeldin seni unuturmuyuz ayol biraz once sporti ugramamis diyodum bende
mersayida goruyom simdi selam canim nasil gidiyor bakalim haftaya nasil basladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?