Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evveetttt kızlar menumm
sabah
2 dilim ekmek
zeytin
peynir
1 caykasıgı kadar bal

ogle
yok

ara
yok

aksam
3 dilim pizza

su:2lt tamamlandı
spor:yapılacak
ohh ohhh ohhhh cila olsun diye pizzadan snra bide tatlı gzl giderdi
pizza hiçç hiççç hemde hiçççççççççç olmamıs

olabilitesi yuksek tabi bnce sabahtan baslayalım yazmaya

hımm kurabiyeeeee regl olmadın dımı sen daha

tamam kuzum yapcam spor...

ok mantklı aksam yemeklerını yazabılırz canımm

herkese hayırlı akşamlar bende önce menümü yazayım..

sabah:50 dakika eliptik,100 mekik

öğle:1 tane baget

ara:50 dakika eliptik,100 mekik

akşam :suyla yapılmış salep

su şimdilik 1.5 litre

100 mekik daha yapıcam.

belki bi ara 2 kaşık yoğurt yerim ama belki...

menüm harika olmuş demi dünkünün acısını çıkardım offf offf

.

günaydın sanada akıllı bıdık kendine dikkat et çok gezip dolaşma dinlen evde ki hemen iyileşiver tamam mı akıllım büşrammmm. Niyeyse senide bi çocuk gibi sevesim var

Ayy ben sizi yeriiim:) yillardir hep ayni muameleyi gordum evin en kucuguyum diyee burda da ayni sey oldu:) 2 ablam vardi artk 14 tane var hihihi
merhaba kızlarrrrr...

bugün mutluyummmm..istanbula gitmiştik biliyosunuz eşimden kromozom analizi testi istemişlerdi...yani genetik taramasını..
bugün sonucu geldi temiz çıkmış çok şükür :119:
::119:

Anaaam cook sevndm insallah olur bebeginiiiiz :)

Amaniiin menumu yazmaya korkuyoruuuuum ben ne guzel azcik yemissin :)

Guzeeel tebrk edermmm :)

Guzel menu benceeee

evveetttt kızlar menumm
sabah
2 dilim ekmek
zeytin
peynir
1 caykasıgı kadar bal

ogle
yok

ara
yok

aksam
3 dilim pizza

Pizza icin gereken soylenmis zaten :) ara ogun ve oglen yeseydin aksamki pizzadan 1 dilimle kurtulablrdn belkii :/

Eger aksamki porsiyonun cok degilse guzel bence :)

Tlfndan griyorum atladklarm olablr:/ haaa dalinle jujuuu.dalin yine herzmnki kalabalik menusuyle karsimizdaaaa.kaptanimada 3 lahmacun azicik fazla gbi ama elbet vardir bir bildgi :)

aaaa yok artık esracımmm yaaa daha nelerrr o kadarda degılll fırca yedim ıste tatlı yerıneee

sirke zyıflatıyoya hani ama ben içemiorm sirkeyi sevmem hiç sirkeli yıyebıldıgm tek sey turşu ve suyunada bayılıırm ama turşu kilo aldırıo diolar ama içinde bişe yokki bi fazladan tuz var omu kilo yapcak hem tuz kilo yapmaz ödem yapar diye biliorm şimdi ben turşu suyu içmelimiyim içmemelimiyim :26:

sende mi brütüs haklısınız ne dıyeyımmmm

valla yemek menüsümü spor menüsümü bilemedim:26::26:

içmemelisin canım tursuda sırke var evet ama bol mıktarda tuzda var tuz odem yapar evet dolayısıyla vucut su tutar ve sısersın ama makul mıktarda tursu yersen ve bol su ıcersen tuzu atarsın odem olmaz ama tursu suyu ıcme derımmm....

menün az olmuş cnm hatta yok olmuş
sporunda dibine vurmuşsun ama gzl tabi spor uzun lafın kısası hoşgeldinn dalin

sevda cnm dalinle menü mü yarıstıracaksınız...ortada bişey yok ......ayrıca cok fazla spor yapılmış kasların şişti şuan büyük ihtimal.....

garfield cnm bence turşu suyu içme...turşu yıyoruz hata edıyoruz aslında cunku vucudumuzda ki fazla suyu tutuyor.....

Güzel bence...Dünden tersine dönmüş az buçuk Sabahın fakir klmış bu sefer

Günün menüsü olmaya hak kazanmışsın

En sevdiğim menüler hep senden çıkıyor

:26::26::26::26::26: Hayırlısı bakalım..

Jujum her üne nazaran bu gün az bile yemişsin..

Beğendim...

evveetttt kızlar menumm
sabah
2 dilim ekmek
zeytin
peynir
1 caykasıgı kadar bal

ogle
yok

ara
yok

aksam
3 dilim pizza

Tabiii aralar olmayınca akşam hucummmmm yapılmış :26::26: kendimi görüyorum sende...

Aynen bitanem, o kadar haklısın ki, yemin ederim size mutfağa gidip dolaplara, yemeklere saldırıcak gibiyim. :26: kendimi zor tutuyorum, bazen de tutamıyorum..:26::26: yarın bam bşka olucam size yemin ediyorum..:26::26: önceki gün ne yemeyi düşünüyorsunuz diye sormuştun cornim ve söylemiştik..ben o öğün söylediklerimin dışına asla çıkmadım, istemedim bile..bence konuşmalı yemeden önce, yani mecburi olmasa bile bundan faydalanmalıyız...

Olmadım tatlım :26::26: ömrümü yedi, bende bunları yedim, ama söz veriyorum bu gün sonn

.

Herzamanki menulerin gibi degil ama sende farkndasn zaten.eski enerjini bi toplarsan insallah normale donersn gamze reisss:)
Allah beeee abla sen naptin ya saka mi bu ben hic begenmedim
sende mi brütüs haklısınız ne dıyeyımmmm

Sen benim boyle konustugma bakma daha kendi menumu yazmadm bugun bise yaptimki ben hic sorma hiiic :))

Geberceğiniz açlıktan hahahahahah desemde inanmayınn

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…