- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.881
Giriş tarihi
Sep 2010
bu senın mesela haftayada sole ols o mesaj sayın :3999 mesela onunla bunu cıkarırsan kaç msj yazıdıgın ortaya cıkar atıyorum baska topıge 10 msj yazdıysan onu solersın oda dusurulur buraya yazılan msj cıkar basıt bı yontem demı
ya benim kafama bir şey takıldı. naçizane soruyorum lütfen 14 kişi de cevaplasın ne olur...
Kızlar benim bebemden arta kalan vakit eğer öğlen uyutursam (ki şu an saat 14/30 dan beri uyuyor ve hala kaldırmadım) 3 saat bir vaktim kalıyor. Günlük yapmam gereken işlerim var. Mesela gününe göre 1-2 saat ev işleri (yemek+ütü vs) yds sınavına gireceğim ona akit ayırmalıyım bir video 2 saat sürüyor ve her gün video izlemeliyim. Dua okuyorum günde 1-2 saat ona ayırıyorum. Sonra spor 1-2 saat. Sonra forumda yazılanları takip ediyorum.
Siz bunları nasıl yapıyorsunuz? İnanın yorum yapmayı geçtim, yapılan yorumları takip etmem 2 saat sürüyor. Sabah kahvaltı yapıp gelene kadar 90 dakikalık yorum birikmiş. Keza şimdi şu metabolizma olayını 50 dk dır okuyorum..
Hiç bir şeye yetişemiyorum. Gelip forum okuyana kadar kızım uyanıyor çoğu zaman. Ders çalışamıyorum. Evi görseniz her yer oyuncak... Bana akıl verin.
Siz kaç saat forumda vakit geçiriyorsunuz? Evin işini hangi ara yapıyorsunuz? Ben bile bu kaar seyrek girmemle 2 saat geçkin harcıyorsam siz ne kadar harcarsınız ki??
juju dalin siyaset meydanı yapmısınız kalori olaynda
bnde yıllar yıllar önce bi devlet hastanesının kilolu bı dıyetsyenıne gitmiştim 1500 cal lık bi diyet vermıstı 70 kıloydm ozaman yanı bılmıorm knunuza daldım boyle balıklama
msj sayısına gelınce dalının dedıgıde olur mesajımızın başına konu yazan yere 1 2 diye yazsakta olur bnce
gelelim menüme
sabah
1 kase yoğurt
1 haşlama yumurta
ara
1elma
öğle
1 tabak ıspanak üstüne 1 kaşık yoğurt
akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
su 2.5 lt
spor 45 dk koşu bandı
daha gün bitmiş değil form çayı içmeyi ve twister yapmayı planlıyrm
kızlar bnm artık ciddi bi şekilde kpss klavye çalışmam bide autocad die bi çizim prog var onun kursuna yazıldım oraya gtmem ve evdede calışmam lazm bu nedenle bu kadar sık yazamyabilirim buraya ama akşamları burda olurum hep yani şimdi nerdeyse 10 saat burdaym o zaman 3 saat fln olurum herkesin sorusuna cevap veririm yine menusunu yorumlarım ama muhabbetlere pek vakıf olamayabılıırm nasıl bı tempom olck bılmıorm simdiden bağışlayın beni biliorm hepnız anlayslısnızdır benıde anlarsınız svyrm sızı
Bende kendi adima soyle cevab vereyim...aslinda bende pek firsat bulamiyorum ..bende sabah cocuklari okula gonderdikten sonra firsatim olursa aciyorum pc yi genelde pek olmuyor ama ...benim esimin isi saat 12gibi bitiyor bazen daha erken o yuzdende ev isi yemek derken esimin gelme saati oluyor...bazen gecmise bakiyorum bazen bakamadan sohbete karismaya calisiyorum ....oyle iste allah yardimcimiz olsun.....
şu klavye sınavına ben mi gircem baskasımı belli değil.ne güzel çalısıyordum önceden soğudum her şeyden....
1 ay var torpil yok ama en azından mulakatta elenıyım elenceksemde içimde ukte kalmasn
kız sen gs limisn hiç beklemezdimm hiççç
eveett kızlarr menummm
sabah
2 dilim ekmek
labne
zeytin
ogle
yok
ara
1 armut
aksam
tavuklu salata
2 yk yogurt
su:1.5 lt 2 ye tamamlanır
spor:2 saat pazar, 20 tur koridor kosusu
twister ve mekık cekılecek...
ya benim kafama bir şey takıldı. naçizane soruyorum lütfen 14 kişi de cevaplasın ne olur...
Kızlar benim bebemden arta kalan vakit eğer öğlen uyutursam (ki şu an saat 14/30 dan beri uyuyor ve hala kaldırmadım) 3 saat bir vaktim kalıyor. Günlük yapmam gereken işlerim var. Mesela gününe göre 1-2 saat ev işleri (yemek+ütü vs) yds sınavına gireceğim ona akit ayırmalıyım bir video 2 saat sürüyor ve her gün video izlemeliyim. Dua okuyorum günde 1-2 saat ona ayırıyorum. Sonra spor 1-2 saat. Sonra forumda yazılanları takip ediyorum.
Siz bunları nasıl yapıyorsunuz? İnanın yorum yapmayı geçtim, yapılan yorumları takip etmem 2 saat sürüyor. Sabah kahvaltı yapıp gelene kadar 90 dakikalık yorum birikmiş. Keza şimdi şu metabolizma olayını 50 dk dır okuyorum..
Hiç bir şeye yetişemiyorum. Gelip forum okuyana kadar kızım uyanıyor çoğu zaman. Ders çalışamıyorum. Evi görseniz her yer oyuncak... Bana akıl verin.
Siz kaç saat forumda vakit geçiriyorsunuz? Evin işini hangi ara yapıyorsunuz? Ben bile bu kaar seyrek girmemle 2 saat geçkin harcıyorsam siz ne kadar harcarsınız ki??
bnde yıllar yıllar önce bi devlet hastanesının kilolu bı dıyetsyenıne gitmiştim 1500 cal lık bi diyet vermıstı 70 kıloydm ozaman yanı bılmıorm knunuza daldım boyle balıklama
msj sayısına gelınce dalının dedıgıde olur mesajımızın başına konu yazan yere 1 2 diye yazsakta olur bnce
gelelim menüme
sabah
1 kase yoğurt
1 haşlama yumurta
ara
1elma
öğle
akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
su 2.5 lt
spor 45 dk koşu bandı
kızlar bnm artık ciddi bi şekilde kpss klavye çalışmam bide autocad die bi çizim prog var onun kursuna yazıldım oraya gtmem ve evdede calışmam lazm bu nedenle bu kadar sık yazamyabilirim buraya ama akşamları burda olurum hep yani şimdi nerdeyse 10 saat burdaym o zaman 3 saat fln olurum herkesin sorusuna cevap veririm yine menusunu yorumlarım ama muhabbetlere pek vakıf olamayabılıırm nasıl bı tempom olck bılmıorm simdiden bağışlayın beni biliorm hepnız anlayslısnızdır benıde anlarsınız svyrm sızı
eveett kızlarr menummm
sabah
2 dilim ekmek
labne
zeytin
ogle
yok
ara
1 armut
aksam
tavuklu salata
2 yk yogurt
gelelim menüme
sabah
1 kase yoğurt
1 haşlama yumurta
ara
1elma
öğle
akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
su 2.5 lt
spor 45 dk koşu bandı
sagolll kuzummmmyes bebeeğemm fanatik GALATASARAYlıyım
bugun menuler pek bır güzel
Menüler hatta sporlarda güzell
sagolll kuzummmmya bısı sorcam yesıl salata yaptım 1 salata kasesı az bısey kaldı cok mu yedım acepp tıkandımmm:26::26:
tesekkurler kuzummmm
yok yokkk miden küçülüyor, hemde salata şişirir gülüm
cnm ben de ttnette kalmaya karar verdim.Bizimde superonline ama gectigimiz haftalarda cok kopukuk yasadik esim kackere aradiysa biturlu duzelmedi..enson operatore soyle dedi burda konusulanlar kayit altina aliniyor demi dedi ve dediki ttneti mumla arar oldum iki haftadir...
cnm benim bebeğim yok..o yüzden bol vakit buluyorum..ya benim kafama bir şey takıldı. naçizane soruyorum lütfen 14 kişi de cevaplasın ne olur...
vuuuuuuuuu süperjuju dalin siyaset meydanı yapmısınız kalori olaynda
gelelim menüme
sabah
1 kase yoğurt
1 haşlama yumurta
ara
1elma
öğle
akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
su 2.5 lt
spor 45 dk koşu bandı
eveett kızlarr menummm
sabah
2 dilim ekmek
labne
zeytin
ogle
yok
ara
1 armut
aksam
tavuklu salata
2 yk yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?