Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooooyyyyyyyyyyy kim tutar bizi beeeee

aynen bıktım sexy sexy fıstık gibi rusların arasında dobi gibi dolasmaktan......

Bizimde superonline ama gectigimiz haftalarda cok kopukuk yasadik esim kackere aradiysa biturlu duzelmedi..enson operatore soyle dedi burda konusulanlar kayit altina aliniyor demi dedi ve dediki ttneti mumla arar oldum iki haftadir...

hanı bızım haftalık msj sayıları nırde kım nekadar yazmıs de bakam

hımm gözunden kaçmıs demek ki.......bu hafta saymadım cnm.....çünkü bu hafta o mesaj sayılarından sonra daha düzenliydi....

gecen hafta paylasımı az olanlardan zes,chentiq,birsen,biricik,büşra

bu hafta daha fazla girdiler...özellikle zes ve chentiq de gözle görülür değişiklik var

büşra okul dısında genelde burada....diğer arkadaslarımızda önceki haftaya göre paylasımlarını artırdılar.....hımmm yeterli mi onun bir şey diyemem

Son düzenleme:
Yarım saattir okuyorum iyicene kafam allak bullak oldu. Bana bir özet geçin şimdi benim metabolizma hızım 1240 cal mi? kilo vermek için 1000 lik diyet mi uygulamalıyım?

çok üç kağıtçı tam bir mühendis zekası

var ya allah beni kahretmesin. bu ne yaa.. 800 gr!!!!! aylardır 1 kilo bile mi veremedim. Millet bir haftada veriyor. Hem de 3-4 kilo. Bu hafta veremezsem istifa edeceğm. Yer kaplıyorum ben burada...

bıktım deyıp aglamaktansa bundan kurtulmak ıcın cabalamak gerek kuzucum aglanacagına kalk 15 dkk spor yap hadı

Cornim gamze burda selam soyluyo...kahvemizi ictik esrayi izliyoruz....

.

tmm sporumu yapacagım bugün

sevda; tahmın ettim dedim bunlar gene birlikte tv izliyorlardır.......onu öpüyorum böyle kocamansöyle......

pes edıp cıkıp gıdıcem dıcene bu hafta cok calısıcam ve 1 kılo verıcem desene kaçıp gıtmek kolayına gelıyo tabı gıt ayrıl bırak takımı otur evde yumul yemeklere ıyı gelır.lafa bakya en zayıfımız sensın sen daha yavas verıceksın tabı sneın suandakı kılonda olmak ıcın neler vermezdım aylardır ugrasıyorum sneın kılona ınmek ıcın ve daha yolum uzun abuk subuk trıplere gırecene cok calıs bu hafta bol su ıc spora agırlık ver

ya benim kafama bir şey takıldı. naçizane soruyorum lütfen 14 kişi de cevaplasın ne olur...

Kızlar benim bebemden arta kalan vakit eğer öğlen uyutursam (ki şu an saat 14/30 dan beri uyuyor ve hala kaldırmadım) 3 saat bir vaktim kalıyor. Günlük yapmam gereken işlerim var. Mesela gününe göre 1-2 saat ev işleri (yemek+ütü vs) yds sınavına gireceğim ona akit ayırmalıyım bir video 2 saat sürüyor ve her gün video izlemeliyim. Dua okuyorum günde 1-2 saat ona ayırıyorum. Sonra spor 1-2 saat. Sonra forumda yazılanları takip ediyorum.

Siz bunları nasıl yapıyorsunuz? İnanın yorum yapmayı geçtim, yapılan yorumları takip etmem 2 saat sürüyor. Sabah kahvaltı yapıp gelene kadar 90 dakikalık yorum birikmiş. Keza şimdi şu metabolizma olayını 50 dk dır okuyorum..

Hiç bir şeye yetişemiyorum. Gelip forum okuyana kadar kızım uyanıyor çoğu zaman. Ders çalışamıyorum. Evi görseniz her yer oyuncak... Bana akıl verin.

Siz kaç saat forumda vakit geçiriyorsunuz? Evin işini hangi ara yapıyorsunuz? Ben bile bu kaar seyrek girmemle 2 saat geçkin harcıyorsam siz ne kadar harcarsınız ki??

cnm kendı adıma sabah kalkıyorum cocukları yedır doyur oyna kocyı ıse gonder vs sonra bebegı pusetıne koyuyorum yada ayagıma ıkızlerde odalarında oyuncakalrıyla oynuyolar buyuk onlar gelıyorum sabahtan oglene yazılanalrı okuyorum yanıtlıyorum.pc acık duruyo ev ısıne gırısıyorum topla duzenle 2 saatımı alıyo ama o 2 saat ıcınde 30 kere gelıp f5 yapıp yenı yorumlara bakıp yanıtlayıp gıdıyorum ısım bıtıyo cocukalrı doyur altlarını al vs yatırıyorum ogle uykusuna bebek devamlı kucagımda oluyo zaten bu sekılde gun gecırıyorum

valla cnm ben sabah kalkıorm akşam yazılanları okuyup 2 lak lak edip çıkıorm snra anneme yardm kahvaltı fln ediorm snra gelıorm 2 lak lak daha
snra akşam oluo tabı siz evlısınız sorumlulgnuz daha fazla da evlı arklar yanıtlasn bunu daha ıyı olur sen ne dersi çalşysun kpss deme:26:

ben yemege gider gelip yazıorm yedıklermı hemen hemen

cnm benım çocugum yok o yuzden bir şey dıyemıcem.....ama sende hem cocuk hem sınav hem ev işi zor oluyordur..........o yuzden bir fikir sunamıcam.....bu konuda sana en iyi çocugu olanlar cevap verir:26:

sınav konusu; bende hazırlanacagım,o zaman elbet bu kadar giremem.....

kızlar yazılan msj sayılarını kontrol etmenın cok basıt bı yolu var bugun cuma herkesın gece 12 gıbı musaıt olan bırısı profılın yanında yazılan msj sayısı varya onları yazsın sonra cuma sabah da yazsın kımın hafta ıcınde nekadar msj yazıdgı ortaya cıkar baska forumlara yazanlarda soleısnler suraya sukadar yorum yazdım dıye onlarda dusurulurse takıma yazılan msj sayısı ortaya cıkacak

nerde yazıyo cız mesaj sayısı.....bir daha tarif et bakim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…