Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eveett kızlarr menummm

sabah

2 dilim ekmek
labne
zeytin

ogle
yok

ara
1 armut

aksam
tavuklu salata
2 yk yogurt

su:1.5 lt 2 ye tamamlanır
spor:2 saat pazar, 20 tur koridor kosusu
twister ve mekık cekılecek...

yes bebeeğemm fanatik GALATASARAYlıyım

bugun menuler pek bır güzel
pia gassaraylı seni

10 sarma cok fazla ıcınde pırınc var sonucta bunu bılıyosun neden 3 tane yıyıp bırakmıyosun yogurt ve tavuk guzel tavuk soteden yarım tabak ye az yaglı yap

kızlaarrr bişey sorcam kısır hakkında ne dusunuyorsunuzzzz???

kısır dıyetıyle safıye soyman 10 kılo vermıstı hatırlıyomusun.kısırı her turlu yıyebılırsın 3 altın kural var
1.bulgur az 2 avuc kadar
2.yagı az cok az
3.yesıllıgı bol bol

yanı az bulgur ve bol yesıllık azcıkta yag ıle yıyebılrısın

sabah:

1 dilim köy ekmeği (ama büyükçe bir dilim BİM deki)
örgü peyniri
beyaz peynir

ara:

1 bardak boza

öğle:

eşimin yanına gitmiştik. yemekhanenin menüsünden yedik
az salata
80 gr kadar döner
1 kase yayla çorbası
kadayıf (vardı yemedim)

ara:

1 kupa sütlü neskafe
antep fıstığı (saymadım ama kabukları su bardağının 1/3 ünü doldurdu)

akşam:

2 yk kadar madımak
2 yk az geçkin tavuk sote
pilav mis gibi koktuğundaaaaaaaan ve dalinin (o kokuyordu bu pişiyordu deyip götürüyorsunuz lafı kulağımda çınladığındaaaaan yemedim

dün algidanın kesme dondurmasını aldılar. tartı günü diye yemedim. bugün gene yiyecekler gene yemiyeeğim

acaba yarın kahvaltı sonrası yiyebilir miyim hani eritme zamanı en uygun zaman o zaman ya :26::26:

heeeeyyy adanalı tugbaa sen guzel yapıyorsundur kısırıı ver bakem bı tarıff

ayyy bizim burada fatos var adanali harika yapiyor bulgurlu şeyleri. tugbaaaa benimde adanali arkadasim vardi adı elif. ayyy bir sıkma yapardi. yaninda birde ayran offffff harikaydiii :)

ayyy bizim burada fatos var adanali harika yapiyor bulgurlu şeyleri. tugbaaaa benimde adanali arkadasim vardi adı elif. ayyy bir sıkma yapardi. yaninda birde ayran offffff harikaydiii :)

valla bilmıyorum benım de elimin lezzetli oldugunu söylerler ama bazı şeyleri yapamam yani hamur işlerinde daha kendimi tam geliştiremedim o da zamanla artıkın

kızlar knorr tabletler varya onlar zararlı biliyorum ama arada kullanmaktan bişey olmaz heralde......o kadar insan kullanıyor........

belki denemişsinizdir ama söyleyım......domatesli makarna yaparken sosuna 1 adet knorr et veya tavuk suyu tabletı koyun arada ki farkı görün........sizinde var mı böyle gizli sırlarınız

antep fıstıı saymadıgına gore ayarı kaçmıs hata olmus
boza 1 bardagında 300 calorı var ve yuzde 60 ı karbonhıdrat ıste hatanın buyugunu yapmıssın be kuzumya dakka 1 gol 1 al buyur burdan yak yokya sen akıllanmıcan o bozayı ıcecegıne 3 yk pılav yeseydın keske ve antep fıstıgı 4 u gecmeseydı bak jujunun menusune 4 tanecık yemıs.bugun boza ve fıstıkla cozutmusun tavuk donere bı lafım yok hafıf bı yeyecek agır gıbı dursada ama abartılmadan yenrıse daha ıyı
ahh cento ahhhh boza ıcmekten kılo aldım zaten emzırme donemınde ne desem bos su saatten sonra fıyasko bıdaha yapma bu hatayı cok cnn cektı ıse yarım cay bardaqgı ıcsen kafi

görüldügü üzere yemeden önce sormak işe yaradı değil mi belki söylemesen sarma oldugunu ondan yıyecektın.bu yöntemı sevdım ben...bu arada menun güzel cnm.......

bu arada bozayı unuttum evet dalinin yorumunu görunce jeton düştü..boza çok kalorilidir......senın kilon az oldugu için bizlerden daha az kalori tüketmeisin,çünkü daha zor kilo veririsin

Son düzenleme:
menum
sabah 3 catal sucuk 1 yumurta 1 bardak sekersız cay yarım dılım beyaz ekmek 1 dılım krem peynır 2 catal ahududu recelı

ara 2-3 cıcıbebe

ogle bol yogurtlu ıspanak yemegı

ara 3 adet form boskuvı

aksam et haslama kemıklı et 200 grm kadar ekmeksız yedım yanındada yogurt ve 3 adet marul yapragı

ara 1 bardak nescafe 2cıcı bebe-3 etı form ıle bırlıkte

spor 10 dkk elıptık yapıldı 30 mekık cekıldı 5 kez 3.kattan zemın kata ınılıp cıkıldı ve 11 gıbıde callen yapılacak
su hala ıcılıyor ama az oldu gıbı 250 mıllık tapır bardagımla 4 bardak ıctım sanırım 1 lıtre edıyor bı bukadar daha yatana kadar ıcerım

begendınızmı fıstıklı lokumlar

onu bende yapıyorum canım corba ve pılavda kullanıyorum genelde tabletlerı
et pısırırken ıcıne sırke kofte yogururkende azcık sut koyarım bendee daha yumusak olmasını saglıyoo

et pısırırken ıcıne sırke kofte yogururkende azcık sut koyarım bendee daha yumusak olmasını saglıyoo

ben etın koftenın ıcıne sırke ve sut koysam bnm kocıs kafama gecırırı tenceretyı nefret eder sırkeden ve sutten

gözlerim yaşardı ilkkez böyle bir menü ile görüyorum seni

sirkeyı hıc denememiştim.........köfte yaparken benım koymadıgım şey yok gibi

tubısım pılava makarnaya tablet koyacagıona al 1 kılo tavuk yada et hasla guzelce 1 saat kadar kaynat sonra koy bı kavanoza at dondurucuya o bole jole kıvamına gelıyo pılava yemege makarnaya 1 yk olacak sekılde kullan hemd aha lezız hemde daha saglıklı ben bazen tavuk jolesı yaparken ıcıne maydanoz sogan da rendeleyıp koyuyorum pul bıber falan jole gıbı oluyo jole tabletler gıbı hem saglıklı bnm cocuklarım oldugu ıcın herseyı saglıklı yapmak zorundayım

evetttt bende cok begendimm :)

tabi ki sende bebişler var kuzum......mecbursun her şeyi sağlıklı yapacan hele ki bu devırde her şeyın yapay oldugu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…