- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.961
bnm menume yorum yapan bı cornıı var hıh
kendım calıp kendım oynuyom ya nıye herkes sus pus kız gamze bakı bakıp gecme baska zaman susmazsın sımdıde konusmuyon
daline kesinlikle katılıyorum o tabletlerde çok fazla katkı maddesi var ben kullanmayı bırakalı 4 yıl oluyor. Arkadaşlar lütfen sizde yemeyin artık yalancı bi lezzetten başka hiç bir faydası yok...tubısım pılava makarnaya tablet koyacagıona al 1 kılo tavuk yada et hasla guzelce 1 saat kadar kaynat sonra koy bı kavanoza at dondurucuya o bole jole kıvamına gelıyo pılava yemege makarnaya 1 yk olacak sekılde kullan hemd aha lezız hemde daha saglıklı ben bazen tavuk jolesı yaparken ıcıne maydanoz sogan da rendeleyıp koyuyorum pul bıber falan jole gıbı oluyo jole tabletler gıbı hem saglıklı bnm cocuklarım oldugu ıcın herseyı saglıklı yapmak zorundayım
yaaa elbiseee istiyorumm hep kısa yapmak zorundalarmıı yaaaaaa
uffffffff tv da hiçbir şey yok ya........
kendım calıp kendım oynuyom ya nıye herkes sus pus kız gamze bakı bakıp gecme baska zaman susmazsın sımdıde konusmuyon
uffffffff tv da hiçbir şey yok ya........
daline kesinlikle katılıyorum o tabletlerde çok fazla katkı maddesi var ben kullanmayı bırakalı 4 yıl oluyor. Arkadaşlar lütfen sizde yemeyin artık yalancı bi lezzetten başka hiç bir faydası yok...
konusma sen pi gassaraylı
trt ızlıyorm canım ben hosuma gıdıyo bu aralar bu dızı
buarada ben geldim işler anca bitti. menümü yazayım
sabah:
2 hurma
öğle:
sucuklu patatesli yumurtalı omletten 1 dilim ekmek bitene kadar oda 4 adet sucuk yanına serpiştirilmiş patates ve yumurta kadar oldu
ara:
yeşil çay
2 bisküvi küçük
ara
5 badem
akşam:
az zeytin yağında sotelenmiş havuç ve soğan üzerine sarımsaklı yoğurt ve üstüne bi tutam maydonoz
yeşillik
şimdi yeşil çay içiyorum
1 saat temizhavada tempolu yürüyüş yaptım
günü kapatıyorum spor devam edebilir ilerleyen saatlerde...
ole ozel bı gun ıcın degıl kuzum gundelık ıstıyorum cızmelerle gıymek ıcınnrabişim nasıl elbise istiyorsun ki!!!!!!!1
zes: cnm biliyorum da her zaman tavuk suyu olmuyor oldugunda onu kullanıyorum da arada işte.....
dalin: anacım herkes fenerli burda kız......GALATASARAY I sevmediğinize göre
sabah:
2 hurma
öğle:
sucuklu patatesli yumurtalı omletten 1 dilim ekmek bitene kadar oda 4 adet sucuk yanına serpiştirilmiş patates ve yumurta kadar oldu
ara:
yeşil çay
2 bisküvi küçük
ara
5 badem
akşam:
az zeytin yağında sotelenmiş havuç ve soğan üzerine sarımsaklı yoğurt ve üstüne bi tutam maydonoz
yeşillik
şimdi yeşil çay içiyorum
ayyyyy tatlim digiturk reklamindaki kizin elbisesi cok hooosssss :)
sabah:
2 hurma
öğle:
ara:
yeşil çay
2 bisküvi küçük
ara
5 badem
akşam:
yeşillik
şimdi yeşil çay içiyorum
senın herüf evde heralde pc sende olmadıgına göre......
trt bu aralar güzel diziler yapıyor....ben trt de avrupa avrupa,seksenler izliyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?