- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.981
ole ozel bı gun ıcın degıl kuzum gundelık ıstıyorum cızmelerle gıymek ıcınn
yaaa benım hurmalarım bıttıı
ben begendım canımmmm
hımm ben elsbise özürlüyüm pek gıymem..........bu arada bi sayfa vardı ordan bikaç kombin ekleyım bu sayfaya.....sıkılıyorum zati
fener hepınızı yener hahahhahaa en buyuk fenerbahçeeeeeerabişim nasıl elbise istiyorsun ki!!!!!!!1
zes: cnm biliyorum da her zaman tavuk suyu olmuyor oldugunda onu kullanıyorum da arada işte.....
dalin: anacım herkes fenerli burda kız......GALATASARAY I sevmediğinize göre
yenı gordum cnmamaa biraz yukaridaki yorumu okumamissin tatlim. ustelik cepten yazmaya calisiyorum bebegim.....
buarada ben geldim işler anca bitti. menümü yazayım
sabah:
2 hurma
öğle:
sucuklu patatesli yumurtalı omletten 1 dilim ekmek bitene kadar oda 4 adet sucuk yanına serpiştirilmiş patates ve yumurta kadar oldu
ara:
yeşil çay
2 bisküvi küçük
ara
5 badem
akşam:
az zeytin yağında sotelenmiş havuç ve soğan üzerine sarımsaklı yoğurt ve üstüne bi tutam maydonoz
yeşillik
şimdi yeşil çay içiyorum
1 saat temizhavada tempolu yürüyüş yaptım
günü kapatıyorum spor devam edebilir ilerleyen saatlerde...
evet trt bu yıl guzel dızıler yaptı. seksenler super favorı dızımızz leyla ıle mecnunda guzelde dızı cakısması yasıyoruz karadayı var pzt o saatte
dalinim ben daha kimseninkine yorum yapmadım seninkinide görmedim benim bilgisayar hep açık oluyo gnelde du bi bakim menüne :44::44::44:fener hepınızı yener hahahhahaa en buyuk fenerbahçeeeeee
yenı gordum cnm
hıh sen benım menume yorum yapmadın ama neyse
patates fazla olmus cnm gerısı guzel hem sote hem patates olmasa ıyıymıs soteledıgımızde ıster ıstemez kalorıu mıktarı artıyor bıde karbonhıdratı cogaltırsak dogru depoya
hımmm bisküviler fazla olmuş gibi:44::44::44::44: ama geneli gayet iyimenum
sabah 3 catal sucuk 1 yumurta 1 bardak sekersız cay yarım dılım beyaz ekmek 1 dılım krem peynır 2 catal ahududu recelı
ara 2-3 cıcıbebe
ogle bol yogurtlu ıspanak yemegı
ara 3 adet form boskuvı
aksam et haslama kemıklı et 200 grm kadar ekmeksız yedım yanındada yogurt ve 3 adet marul yapragı
ara 1 bardak nescafe 2cıcı bebe-3 etı form ıle bırlıkte
spor 10 dkk elıptık yapıldı 30 mekık cekıldı 5 kez 3.kattan zemın kata ınılıp cıkıldı ve 11 gıbıde callen yapılacak
su hala ıcılıyor ama az oldu gıbı 250 mıllık tapır bardagımla 4 bardak ıctım sanırım 1 lıtre edıyor bı bukadar daha yatana kadar ıcerım
begendınızmı fıstıklı lokumlar
allahımmmmmmmmmmmmmmmm bugünleride görecekmiydik.... 3+3 beslenmiş araları kaçırmamış ve dalinin ilk menüsü evet bu tar,hte bir ilk... kızlar duvara bi yerlere çöp sokun dalin sağlıklı beslenmişmenum
sabah 3 catal sucuk 1 yumurta 1 bardak sekersız cay yarım dılım beyaz ekmek 1 dılım krem peynır 2 catal ahududu recelı
ara 2-3 cıcıbebe
ogle bol yogurtlu ıspanak yemegı
ara 3 adet form boskuvı
aksam et haslama kemıklı et 200 grm kadar ekmeksız yedım yanındada yogurt ve 3 adet marul yapragı
ara 1 bardak nescafe 2cıcı bebe-3 etı form ıle bırlıkte
spor 10 dkk elıptık yapıldı 30 mekık cekıldı 5 kez 3.kattan zemın kata ınılıp cıkıldı ve 11 gıbıde callen yapılacak
su hala ıcılıyor ama az oldu gıbı 250 mıllık tapır bardagımla 4 bardak ıctım sanırım 1 lıtre edıyor bı bukadar daha yatana kadar ıcerım
begendınızmı fıstıklı lokumlar
konusma sen pi gassaraylı
fatos0808(91,8/87,8/4/%4,36)4kılomu vermıs 1 haftada benmı yanlıs goruyorum yahu bu kadın her hafta 1.olmak zorundamı ona dıslı bı rakıbe lazım
Eki Görüntüle 645451 Eki Görüntüle 645452 Eki Görüntüle 645453 Eki Görüntüle 645454 Eki Görüntüle 645455 Eki Görüntüle 645456
ayyyyyyyyyyy yeteriştahınız açılmıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?