Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ole ozel bı gun ıcın degıl kuzum gundelık ıstıyorum cızmelerle gıymek ıcınn

yaaa benım hurmalarım bıttıı
ben begendım canımmmm

hımm ben elsbise özürlüyüm pek gıymem..........bu arada bi sayfa vardı ordan bikaç kombin ekleyım bu sayfaya.....sıkılıyorum zati

rabişim nasıl elbise istiyorsun ki!!!!!!!1

zes: cnm biliyorum da her zaman tavuk suyu olmuyor oldugunda onu kullanıyorum da arada işte.....

dalin: anacım herkes fenerli burda kız......GALATASARAY I sevmediğinize göre
fener hepınızı yener hahahhahaa en buyuk fenerbahçeeeeee
amaa biraz yukaridaki yorumu okumamissin tatlim. ustelik cepten yazmaya calisiyorum bebegim.....
yenı gordum cnm

hıh sen benım menume yorum yapmadın ama neyse

patates fazla olmus cnm gerısı guzel hem sote hem patates olmasa ıyıymıs soteledıgımızde ıster ıstemez kalorıu mıktarı artıyor bıde karbonhıdratı cogaltırsak dogru depoya

dalinim ben daha kimseninkine yorum yapmadım seninkinide görmedim benim bilgisayar hep açık oluyo gnelde du bi bakim menüne :44::44::44:

hımmm bisküviler fazla olmuş gibi:44::44::44::44: ama geneli gayet iyi

allahımmmmmmmmmmmmmmmm bugünleride görecekmiydik.... 3+3 beslenmiş araları kaçırmamış ve dalinin ilk menüsü evet bu tar,hte bir ilk... kızlar duvara bi yerlere çöp sokun dalin sağlıklı beslenmiş

konusma sen pi gassaraylı

şiiittttttttt alooooo bende GALATASARAYlıyım

fatos0808(91,8/87,8/4/%4,36) 4kılomu vermıs 1 haftada benmı yanlıs goruyorum yahu bu kadın her hafta 1.olmak zorundamı ona dıslı bı rakıbe lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…