- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.001
fatos0808(91,8/87,8/4/%4,36)4kılomu vermıs 1 haftada benmı yanlıs goruyorum yahu bu kadın her hafta 1.olmak zorundamı ona dıslı bı rakıbe lazım
fatos0808(91,8/87,8/4/%4,36)4kılomu vermıs 1 haftada benmı yanlıs goruyorum yahu bu kadın her hafta 1.olmak zorundamı ona dıslı bı rakıbe lazım
daliiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnncok degıl olması gereken gıtmelııı 1 haftada 4 kg normalmı?????
eeee tatlim nasil veriyor ki. hem cok fazla bu. asla saglikli degil.....
nerde gördün cızzz.........kilosu cok fazla boyu da kısaysa vermiştir.....deeeeeeee nasıl vermiş........
lıstelerın acıklandıgı yerde gordum sok oldum ama durup sole bı dusundunm 1haftada verdıgı o 4 kılonun 3u su ve kastır anca1 bılemedın 1 bucugu hadı 2 olsun yagdır yarısı kas ve sudur 1 haftada 4 kılo vermek mumkun ıhtımal deıl kısının ancak 200 kılo olması lazım
normal deıl oyuzden sordum zaten.ama bırıbu kadını 1.lık koltugundan ındırmelı oda ben olmalıyım bana haftada 5kılo verdırecekya
bende baktım da göremedım yayınlanmış mı dereceler.......
henuz sonuc lıstelerı resmıelsmemıs ama paylasım alanında 6.takım lıstesıne bakarsanız görersiniz.
toplight cım eger varsa 2000 kalorılık beslenıp ustune kılo veren bn hıuc ac kalmayım bosuna.
mumkun deıl yedıgın besıonı azaltmadan bazılarını hayatından cıkarmadan kılo vermek.sunuda solım 1400 metabolızma hızında olan bırıne 1500 calorılık lıste verıyosa ya dıyetısyehn oldugundan suphe ederım yada senın kılo verme surecını kısaltıp senden daha cok para kazanam derdınde derım.
tabı dıyetısyen bu lısteyı verıpte gunde 1 saat spor yap dememısse buda dıp not.
dıyetısyenler derkı metabolızma hızınızın 500 cal. altında beslenırsenız ayda 3-5 kılo verırsınız.senın dıyetısyenın uzmanlıgından suphe duydum
kı doktorada cok guvenmemek gerekır kaynanamın abısıne kanser dedıler ama adam basıt bı bronsıt sadece.her doktorun soledıgı yuzde yuz dogru olmayabılıyo.
1400 metabolızma bırıne 1500 cal .lık lıste verılmez.fazladan 100 calorı almıs oluyosun ama dedıgım gıbı yuruyus bısıklet yada herhangı bı spor yoksa gunde 100 cl.fazladan almıs alıosun nası zayıflıcaksın ama sporu sart tutmussa bısey dıyemem
dalinle ikimiz 6. takımdayızçatladık meraktan
hımm tamam sımdı oldu ben emzırdıgını bılmedıgım ıcın yorumaldım.ozaman baska tabı ama normalde 1400 lukınsana 1500 lık lıste evrılmeziyi akşamlar sadece 1-2 sayfa okuyabildim ufaklık kucağıda kaçacam menümü yazıp bi de daline mesaj yazıp canım diyetisyen 1500 callik diyet verdi 1400 benim met. hızım 500 cal emzirdiğim için harcanan cal o zaman bebe sürekli emiyordu günde 30 dk yüruyüş ve bununla 3 ayda 12 kilo çok rahat verdim ben emzirme döneminde diyetisyenler malum bebeğin kilo artışını da göze alarak veriyor listeyi benim kilo vermemle bebeğin kilo almasını kıyaslıyor ve ona göre diyet listesi düzenliyo kusura bakma ama diyetisyenime laf söyletmem canım sakın yanlış anlama ama bunu söyleyince de işinin ehli birisi
neyse menüm şöyle
sabah 1,5 dilim ekmek
1kk peynir
1 kuru kayısı
öğle 50 gr kaşar
1,5 galeta
ara 1 armut
akşam
1 kaşık bulgur pilavı 1 avuç kadar haşlanmış tavuk gögsü salata
3 fıstık
1saat 15 dk yürüyüş su 2 lt
şimdilik hepinize iyi geceler
yarım saattir geçmişi okumaya calısıyorum ama hıc halim yok okudugumu anlamıyorum ya menumu yazım
sabah: yarım dilim ekmek 1 yumurta 1 domates
ara: yok kahve ıhlamur falan var sadece
öğlen: tavuk 1 dilim ekmek şalgam
ara: yine bitki çayları var arada
akşam: 1 dilim börek haşlanmış karnbahar ve brokoli
su 2 litre
dalinle ikimiz 6. takımdayızçatladık meraktan
fatos arkadasa bı tebrık mektubu yazdım
ama tebrık etmek lazım sezarın hakkı sezara
bılemedımkı sımdı belkıde amelıyat olmustur.ama bu tarz amelıyatlar rısklı ya ben onun yerınde olsam olmam.kızlar haftada 4 kilo veren arkadaşımızın bir konusu;
Hayatımın geri kalanı için sizce kararım ne olmalı?
Merhaba arkadaşlar...ben 29 yaşındayım..hayatım için çok önemli bi karar almam gerekiyor sizde yardım fikir önerilerinizi bekliyorum...
29 yaşındayım 140 kiloyum 157 idim şubatın 21 den buyanı 140a düştüm diyetle...şimdi beni düşündüren konu bir zayıflama ameliyatı arkadaşım oldu...120 kilo idi şuan 60 kilo...ol neden olmuyosun diyosanız zorlukları var...ameliyattan sonra hiç bir zaman normal insan gibi beslenemeyecekmişim..eğer accık kaçırırsam çıkarcakmışım...ameliyat mide baypası...ameliyatanda korkuyorum ama olup bir anda hayatımı zehir eden bu kilodanda kurtulmak istiyorum..benim sorum şu sizce ameliyat olup mu zayıflayayım 3ayda 30 kilo verdiriyo çünkü yiyemiyosunuz yoksa kendim diyete devam edip çok daha uzun sürelerde mi vereyim bide kilom fazla olduğu için hiç atamıyacakmışım gibi geliyor... Nolur yardım edin fikir beyan edin teşekkür ederim herkese şimdiden..
ameliyat olmus olabilir.......çok duymustum bu tarz ameliyatları,çok basarılı sonuclanıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?