- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.061
yok dalincim senlik hiç bir sorun yok. Senin yazış tarzını anlamamıştır da ondan o şekilde yazmış olabilir...biz seni biliyoruz dalincim bence yanlış anlaşıldın senhakaten ya 25 tl olsa bayagı meyve alınır demı
ya ben kotu bıseymı yazdımda havaya gırdı bu anlamadım ama rastlayabılecı en hazır cevap ınsana rastladı haberı yok cok kızarım bole seylere hıcte altta kalmam okudunuz yanı tebrık ettım takdır ettım kıskandım demedıgım kaldı bır tek ustune fırca yedım gıbı bısey
seni fırçaladı dalin .......hele şu smile i herşeyi anlatıyor ahanda bu de mi......
bızım takım 6.akıma toplanmıs hehehehe
canolarya arkıdejlerını hıc yanlız bırakmıyolar
bnce o kıskandı yada içi kötü birisi seninde fesatlık ıcın soeldıgnı dusundu:26:hakaten ya 25 tl olsa bayagı meyve alınır demı
ya ben kotu bıseymı yazdımda havaya gırdı bu anlamadım ama rastlayabılecı en hazır cevap ınsana rastladı haberı yok cok kızarım bole seylere hıcte altta kalmam okudunuz yanı tebrık ettım takdır ettım kıskandım demedıgım kaldı bır tek ustune fırca yedım gıbı bısey
ya kızlar bu hafta kilo veremedim pek kaçamakta yapmadım acep akşamları genelde sebze yiyiyorum (kilo veriyim diye) hatayı ordamı yapıyorum
sende fırcaladı senı dıye ver gazı ben bu gazla bı 6.takıma gıdıp geleyım olanlar olsun
okudum cnm okudum yazdıgını......sporunu hiç aksatmıyormuş......50 dk tempolu yürüyüş yapıyor.......poff çok hırslandım.......4 kilo veremem belki ama 1,5 gitsin bu hafta
hadi kızlar eller havayaaaaaaa hoppppppppp:122::122::122::118::118::118::118::124::124::124::92::92::92::81::81: 5. TAKIMMMMMMMMMMMM
yok dalincim senlik hiç bir sorun yok. Senin yazış tarzını anlamamıştır da ondan o şekilde yazmış olabilir...biz seni biliyoruz dalincim bence yanlış anlaşıldın sen
dalını yedım ben yerıne gectım.haslama yaptım guzel oldu etlıde bı hatun oldugu ıcın tum somalı doydu
ıste bır fenerlı asıl kan daha lalalallalllll ooooooo fnerrrrr
kızlar sakın yedıgı seylere aldanıp yemıste kılo vermıs dıye salmayın 90 kılo uzerınde bı ınsanla bız bırmıyız bızım kılolara gelsın hele onunda yavaslıcak kılo vermesı kalorı ıhtıyacı bızden cok cok fazla o yuzden bu menu onun ıcın az bıle skaın salmayın
bnce o kıskandı yada içi kötü birisi seninde fesatlık ıcın soeldıgnı dusundu:26:
sabr cnm seninde büşra gbi bu hafta bırden gıder bırz proteıne agırlık ver
elma yıyeyımmı yemeyeyımmı?????????
elma yıyeyımmı yemeyeyımmı?????????
bizim ki geldi galiba...zil çalacak sankim birazdan........aniden çıkarsam şimdiden iyi geceler hatunlar........
sevgili bitanecikk 5. takım ailesi behlül kaçar bihterim bekler
öptüm herkesi
sevgili bitanecikk 5. takım ailesi behlül kaçar bihterim bekler
öptüm herkesi
dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel şuraya..........bırak orayı........okudum yorumu tuhaf bir cevap vermiş...gayet havalı bir cevap......kitabı çıkınca okursunuz........
bu da örnek menüsü....dünyayı yıyor ama iyi kilo vermiş.......diyetısyenle verıyormuş......
sabah
1 kk peynir 1 kaşık lor peyniri tuzsuz
tere + maydanoz+marul 3 yaprak
2 dilim çavdar ekmeği
çay şekersiz 3 bardak
5 zeytin
arada
1 portakal 1 çay bardağı süt
öğle
1 adet kuru dolma küçük
1 adet patlıcan dolma küçük
yarım bardak yoğurt
8 kaşık taze fasulye yemeği susuz
arada
yeşil çay
akşam
8 kaşık sebzeli yeşil mercimek yemeği (aslında hakkım 12 kaşık)
2 dilim çavdar ekmeği
yarım bardak yoğurt
21.30 da
1 elma+ 1 portakal +1 bardak süt
bu arada ameliyat olmamış......2011 den beridir kilo vermeye devam edıyormus......
kıza gerek kalmadı herseyı açıkladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?