Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok dalincim senlik hiç bir sorun yok. Senin yazış tarzını anlamamıştır da ondan o şekilde yazmış olabilir...biz seni biliyoruz dalincim bence yanlış anlaşıldın sen

bnce o kıskandı yada içi kötü birisi seninde fesatlık ıcın soeldıgnı dusundu:26:
ya kızlar bu hafta kilo veremedim pek kaçamakta yapmadım acep akşamları genelde sebze yiyiyorum (kilo veriyim diye) hatayı ordamı yapıyorum

sabr cnm seninde büşra gbi bu hafta bırden gıder bırz proteıne agırlık ver

ikon manyağı olmuş yorumun haydeeee o zamannnn :118::118::118::118::92::92::92:

yok dalincim senlik hiç bir sorun yok. Senin yazış tarzını anlamamıştır da ondan o şekilde yazmış olabilir...biz seni biliyoruz dalincim bence yanlış anlaşıldın sen

cokta fifiydı yanı onumu takcam kafama hıc ısım gucum yokken neyse kızlar bız kendı ısımıze bakalım

gıy gıy dıyorum

garfıcım olabılır ıcınde fsatlık tasıyan ınsan her solenenı o sekılde degerlendırır neyse.bısıy derse alır cevbını.

Aynenn dalinimmm, biz bu hafta hep beraber daha güzelini yapıcaz..

bizim ki geldi galiba...zil çalacak sankim birazdan........aniden çıkarsam şimdiden iyi geceler hatunlar........

yuuuuhhh.. bir beni yememiş. hangi diyetisyen hangi şehir ben de gideyim. ne olaylar olmuş ya haberimiz yok. dalin bir durum yok değil mi? hemen 6 ya damlarım.. ama şu an o yazıların arasında dolaşırsam vakit kaybederim. durum varsa söyle..

bu arada soruma cevap veren arkadaşlara teekkür ederim..

geri kalan 7 kişi hadi siz de cevap verin.....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...m-cuma-zayiflama-yarismasi-mesaj29112573.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…