Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın...

çok işim var bugün şimdi ttnete tekrar gidicem başvuru için hemen kesilirse net.giremem bi kaç güne bağlanana kadar..
inş.hafta sonu kesilmez yaa

sonra da ev işiiiiiii baya sürer...öpüyorum hepiniziii

Ayyyyyyy

.

İşte menü bu bence, sanki sağlık kitaplarından fırlamış gib, seni fırlama sevda seni

.

Canım günaydınn.....

Günaydın türkiye, günaydın SAKARYA'M, günaydın kk, günaydın 5. takım kaptanım ve arkadaşlarım..Yeni bir güne daha başlamış bulunuyoruz..Önce kendinize, sonra yediklerinize dikkat edinde hasta etmeyin adamı..çizerim dalin cezacı başı, bende çizici başıyım ona göre...

Burayı iyi okuyun, sonra vayyy ben görmedim, vayy ben duymadım yok, yine çizerim hahahahahah Ben bu hafta ilk kez kurtlar vadisini izledim de hahahha

.

5. takımın güzel, tatlı, sevgi dolu kızlarına kocaman gunaydınnnnnnnn
uzun suredır erken kalkmıyordumm bugun erken kalktımm ama haftasonu olması sebebıyle sanırım kımse yokkk

Sen bidaha vadi falan izleme be gamze abla hihihi direk rolune bürünmüssün :))

Bu arada hepinize gunaydiiiin bugun pilatese gitmek istiyorum ama burnumdan nefes alamiyrum adam nefes al ver dicek ben tikancam orda :)) vay benim dertli basim :)

günaydınnnn çizici gamzemmmm izleme bı daha kurtlar vadısı falan bı bolumde cızıcı olmusun 10 bolumde dusunemıyorum senıı

ohh evden pogaca borek eksık olmuyodur sevdamm ama ne yapıyoruz onlara asla yaklasmıyoruzzzzzzzzzz

canım oncelıkle hosgeldınnnn
kesınlıkle bu tarz amelıyatları hasta olumcul olmadıgı ve doktor tavsıye etmedıgı surece desteklemıyorum ben... işin kolayına kacmaktan baska bısı degıll onun dısında amelıyat olanlar, yeme alıskanlıgı degısse hayat degısırr. Allah kuzenını korumus valla...

ayy kıyamam yaaaa tam ıyılesmeden gıtme kuzummmm az enerjın yerıne gelsınn tıkanıkların gıtsın sonra gıdersın plateseee nefes onemlı bılıyosunnn

hahahahah pis bürünmüşüm değil mi günaydın bitaneciğim..Git pilatese, sakın vazgeçme..unutma caımsın pilatesssss..

Kollar yukarı bacaklar açık nefes alıyor vay
Eller yukarı bacaklar açık nefes veriyor vay
Omuzlar aşağı kollar yandan tam açık kızlar
Bir iki üç dört bir iki üç dört eller yukarı vay

Bilo pilates bilo pilates bilo pilates

Hergün pilates yaparsak biz bak nasıl fit oluruz
Kendimize uygun bir de yiğit buluruz
Seni geç buldum artık kaybetmem canımsın pilates

hahahhahhaahha

.

günaydın kızlar.......bugün hafta sonu pek bir sakin olur buralar........kahvaltımızı ettik...

buzdolabını bir açtım bir koku.ıyyyyyyyyy o ne dedim balık almıstık ya o bozulmus.....dün yapmamıstım 1 günde bozulmus ya........o kadar tazeydı ki nasıl bozulmus hemen anlamadım...gitti 1 kg balık,kedilerin bayramı bugün........

bu arada kahvaltı da sıfır kaçamak yaptım darısı öğle ve akşama

tüp bitti,şimdi tüpçüyü beklıyoruz o gelsin bulasıkları halledeyım.yürüyüşe çıkacagız......bugünkü yürüyüşü mü yapmıs olacagım bayagı yol yürüyecegım.......

öğleden sonra evde tekim...burda olursanız görüşürüz....

chentiq; cnm benım fotolar usb de....o yüzden hemen yukleyemedım.....hem çok sorun değil artık, foto olayını unuttum ben...koyarsanız size ayak uydururum tabi.....

Canımm günaydınnn, nasıl kabus gibi günler geçirmişim kaç gündür şimdi anlıyorum, buradaydım ama aklım hep reglideydi :26:
ohh bee huzur gibisi yokmuş, aynen bende özüme döndüm ve sıfır kaçamakla kahvaltımı ettim..
bu arada artık öğle ve akşam ekmeği hayatımdan çıkarıyorum..karatayı araştırıcam bu gün... çok aklıma attı dün siyaset meydanındaydı kadın ne güzel konuşuyor..kitabı da 12 tl miş bulursam almayı düşünüyorum..
kısacası bende artık özüme döndüm tüp konusuna gelince, aynı kaderi paylaşıyoruz

.

Son düzenleme:

gunaydınn tuğbişimmm.. balık ya taze degıldı ya ıcını temızlemeden koydugun ıcın bozulmus olabılır. annem balık aldıgında ıcını temızler tuzlar lımonlar ole dolaba koyar hemen pisirmicekse bıseyde olmazzz.. kedılerrrrr bayram etsın bugun yazıkk ben daha yapmadım kahvaltı bırazdan yapıcamm 0 kacak lııı
burdada hava guzel bızımkı nobetten cıktı kandırabılırsem bende yuruyuse cıkarımmm

Rabişimmm anneler nasılda becerikli değil miiiiiiiiiiiiii :26::26: offf bir gün yürüyüşe çıkınca bize gelin rabiş yaaaa

.

karatay teyzem her yerde ya kk da büyük bir grubu var ......ama en basından okuman aylarını alabilir.....kitabı bende var ....aslında cok da almana gerek yok,ama kafama yatsın iyice diyorsan al oku.bilginin fazlası olmaz

biliyormusun karatay kk da ki karatay grubunun sorularını da yanıtlıyordu yani benım dönemımde öyleydı şimdi bilmıyorum

günaydın cnm......ya kuzum aldıgımız yerde temızledıler güya......ben onların temızlemesıyle yapmam ama pişirmeden önce iyice temizlerim dedim...ama şu tuzlama ,limonlama işi aklımda olsun bundan sonra

Yani çok fazla beynimi bunlarla doldurmasam da olur zaten küçücük sınavlara anca yeter

.

Rabişimmm anneler nasılda becerikli değil miiiiiiiiiiiiii :26::26: offf bir gün yürüyüşe çıkınca bize gelin rabiş yaaaa

.

evet Gamzemm tecrubelılerrrrr Gamzem kız aslında bız cok uzak degılız he gorusebılırız sakaryaya yolum dusecek olursa goruselım muhakkakk sen de bu tarafa gelırsen haber verrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…