Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeni arkadaşlarım,motivasyon amaçlı söledim ben, cuma yarışması için değil saat 3 ten beri misafir vardı yeni gittiler bakamadım bi türlü yorumalara....şimdi sizden istediğim neler yiyorsunuz ve kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz? yanlış yere yazıyorsam yazmam gereken eyri falan söleyin,acemilik geçene kadar idare ediverin ne de olsa bilmemek değil öğrenmemek ayıp
bu arada ben sevdim bu siteyi,eğlenceliye benziyoo :)

kalmazsın işte onu bildiğimden dedim......boşver gitme .....sanki kötü bir şey demişsin gibi cevap vermiş......

yokluktan kuzuuuum yokluktan yemeye ekmek bulamıyomkı meyve bulayım ahh guzuuuumm acız accc guzummmmm hahahhhahaha

bnm dısler kamasmaya cok musaıt oldugu ıcın bır elma ısırsam kamasıyo portakal muz mandalına uzum yedıgımde soguk oldukları ıcın hemen kamasıyo cok tuaf oluyorum o yuzden meyveden sogudum evdede bulundurmayız sadece cocuklara kadardır.esımde pek yemez ben ıstesemde yıyemıyom

arkadaşım öncelikle hoşgeldin ...........kilo cetveli için;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

buraya bakman yeterli.......yapamazsan sorabılırısn.....

dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel şuraya..........bırak orayı........okudum yorumu tuhaf bir cevap vermiş...gayet havalı bir cevap......kitabı çıkınca okursunuz........
amanınn okudumda ne soğuk şeyler yazmışşş

yokluktan yazmış bide delüüü 1.5 kilo profiterol parasına kaç kilo meyve eder haberin varmı

büşra garibim bitiremedi geçmişi kaç saattir aşağıda

hosgeldın cnm aramıza keyıflı zayıflamalar dılıyorum takıl bıze hayatını yasa bak burdakı 15 kısının herbırı hadı 14 dıyeyım kendımı ovmeyım arada
14 kısının her bırı ayrı tatlı ve ayrı cana yakın bıtane bıle arıza ınsan yok hepsı cok ıyılwer bızım takım ıcın buyuk sansss

kızlar nabersiniz valla oku oku yeni yazabildim

menüm
sabah 2 dilim ekmek domates peynir zeytin

öğle 2 kaşık kapuska 2 kaşık yoğurt

ara portakal

akşam ıspanak 1 kase yoğurt

hoş geldin cnm takımdaki arkadaşların özel olarak uyguladıkları bi diyet yok sağlıklı beslnmeye eski alışkanlıklarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz genelde sabah dışında pek ekmek tüketmiyoruz sabahta 2 dilimi geçmiyo tatlı hamur işi yemiyorz 2 lt su içiorz günde ve yapabıldığımız sekıldede spor yapıorz biraz gecmıs sayfalara bakarsanda menulermızı gorebılrısın gunluk olarak

hakaten ya 25 tl olsa bayagı meyve alınır demı

ya ben kotu bıseymı yazdımda havaya gırdı bu anlamadım ama rastlayabılecı en hazır cevap ınsana rastladı haberı yok cok kızarım bole seylere hıcte altta kalmam okudunuz yanı tebrık ettım takdır ettım kıskandım demedıgım kaldı bır tek ustune fırca yedım gıbı bısey

kalmadımda zaten.durduk yere nıye trıbe gırdı anlamadım ınankı.

valla kendi kendine coştu büş üme yazık ya

anam yarım saattir bi esneme bi esneme catlıcamm yaaaaaaaaa

yat kuzum ne dolanıyon

menüm

ara portakal

menüm

ara portakal

vaytttttttttt

sen 15 de de senin övgunude ben alyımmm
ama bak en tatlı en bitane benimmmm

seni fırçaladı dalin .......hele şu smile i herşeyi anlatıyor ahanda bu de mi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…