- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.041
okudun demı bız oraya tebrık etmeye gıdıyoruzkı fatos hanımı tebrıge gıdıyoruz bı sazanda tobe yarabbı alakasız sacma sapan konusuyo.
amann zengının malı zuğürtün cenesını yorar mısalı.
ınsanlar ne kadar agresıf ve patlamaya hazır bomba mısalı gıbıler aklım almıyor.berenvıldan hatun ne guzel sohbet edıyor oburu gelıyor aklı sıra trıp yapıor.ama ben altta kalırmıyım hıc
öylemiiiiiiiiiiiii
o zaman bi açıklama bekliorz ne bilim biri yazmış 50 dk spor yapıomus aksatmadan fln:44:
bak ben onu sorcaktm sana unutyorum hep sen nie meyve yemıosun hıc grmedım menulerınde sevmıymuusn kılo aldırır fln dıyemı
yeni arkadaşlarım,motivasyon amaçlı söledim ben, cuma yarışması için değilsaat 3 ten beri misafir vardı yeni gittiler bakamadım bi türlü yorumalara....şimdi sizden istediğim neler yiyorsunuz ve kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz? yanlış yere yazıyorsam yazmam gereken eyri falan söleyin,acemilik geçene kadar idare ediverin ne de olsa bilmemek değil öğrenmemek ayıp
bu arada ben sevdim bu siteyi,eğlenceliye benziyoo :)
kalmazsın işte onu bildiğimden dedim......boşver gitme .....sanki kötü bir şey demişsin gibi cevap vermiş......
amanınn okudumda ne soğuk şeyler yazmışşşdalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel şuraya..........bırak orayı........okudum yorumu tuhaf bir cevap vermiş...gayet havalı bir cevap......kitabı çıkınca okursunuz........
yokluktan kuzuuuum yokluktan yemeye ekmek bulamıyomkı meyve bulayım ahh guzuuuumm acız accc guzummmmm hahahhhahaha
bnm dısler kamasmaya cok musaıt oldugu ıcın bır elma ısırsam kamasıyo portakal muz mandalına uzum yedıgımde soguk oldukları ıcın hemen kamasıyo cok tuaf oluyorum o yuzden meyveden sogudum evdede bulundurmayız sadece cocuklara kadardır.esımde pek yemez ben ıstesemde yıyemıyom
yeni arkadaşlarım,motivasyon amaçlı söledim ben, cuma yarışması için değilsaat 3 ten beri misafir vardı yeni gittiler bakamadım bi türlü yorumalara....şimdi sizden istediğim neler yiyorsunuz ve kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz? yanlış yere yazıyorsam yazmam gereken eyri falan söleyin,acemilik geçene kadar idare ediverin ne de olsa bilmemek değil öğrenmemek ayıp
amanınn okudumda ne soğuk şeyler yazmışşş
yokluktan yazmış bide delüüü 1.5 kilo profiterol parasına kaç kilo meyve eder haberin varmı
büşra garibim bitiremedi geçmişi kaç saattir aşağıda
kalmadımda zaten.durduk yere nıye trıbe gırdı anlamadım ınankı.
amanınn okudumda ne soğuk şeyler yazmışşş
yokluktan yazmış bide delüüü 1.5 kilo profiterol parasına kaç kilo meyve eder haberin varmı
büşra garibim bitiremedi geçmişi kaç saattir aşağıda
anam yarım saattir bi esneme bi esneme catlıcamm yaaaaaaaaa
kızlar nabersiniz valla oku oku yeni yazabildim
menüm
sabah 2 dilim ekmek domates peynir zeytin
öğle 2 kaşık kapuska 2 kaşık yoğurt
ara portakal
akşam ıspanak 1 kase yoğurt
rabyas kıı bende merak ettim 6. takıma girmiştim senide gördüm oradaanam yarım saattir bi esneme bi esneme catlıcamm yaaaaaaaaa
kızlar nabersiniz valla oku oku yeni yazabildim
menüm
ara portakal
vayttttttttttkızlar nabersiniz valla oku oku yeni yazabildim
menüm
ara portakal
hosgeldın cnm aramıza keyıflı zayıflamalar dılıyorum takıl bıze hayatını yasa bak burdakı 15 kısının herbırı hadı 14 dıyeyım kendımı ovmeyım arada
14 kısının her bırı ayrı tatlı ve ayrı cana yakın bıtane bıle arıza ınsan yok hepsı cok ıyılwer bızım takım ıcın buyuk sansss
valla kendi kendine coştubüş üme yazık ya
yat kuzum ne dolanıyon
hakaten ya 25 tl olsa bayagı meyve alınır demı
ya ben kotu bıseymı yazdımda havaya gırdı bu anlamadım ama rastlayabılecı en hazır cevap ınsana rastladı haberı yok cok kızarım bole seylere hıcte altta kalmam okudunuz yanı tebrık ettım takdır ettım kıskandım demedıgım kaldı bır tek ustune fırca yedım gıbı bısey
rabyas kıı bende merak ettim 6. takıma girmiştim senide gördüm oradagözümden kaçmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?