- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.081
yeme sakın yoksa sabaha kurt gbi aç uyanırsın ve bütün gun doymassın istersen dene ama sana + olarak geri döner
yeme çok gec oldu........
yeni arkadaşlarım,motivasyon amaçlı söledim ben, cuma yarışması için değilsaat 3 ten beri misafir vardı yeni gittiler bakamadım bi türlü yorumalara....şimdi sizden istediğim neler yiyorsunuz ve kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz? yanlış yere yazıyorsam yazmam gereken eyri falan söleyin,acemilik geçene kadar idare ediverin ne de olsa bilmemek değil öğrenmemek ayıp
bu arada ben sevdim bu siteyi,eğlenceliye benziyoo :)
hosgeldın cnm aramıza keyıflı zayıflamalar dılıyorum takıl bıze hayatını yasa bak burdakı 15 kısının herbırı hadı 14 dıyeyım kendımı ovmeyım arada
14 kısının her bırı ayrı tatlı ve ayrı cana yakın bıtane bıle arıza ınsan yok hepsı cok ıyılwer bızım takım ıcın buyuk sansss
kızlar nabersiniz valla oku oku yeni yazabildim
menüm
sabah 2 dilim ekmek domates peynir zeytin
öğle 2 kaşık kapuska 2 kaşık yoğurt
ara portakal
akşam ıspanak 1 kase yoğurt
hakaten ya 25 tl olsa bayagı meyve alınır demı
ya ben kotu bıseymı yazdımda havaya gırdı bu anlamadım ama rastlayabılecı en hazır cevap ınsana rastladı haberı yok cok kızarım bole seylere hıcte altta kalmam okudunuz yanı tebrık ettım takdır ettım kıskandım demedıgım kaldı bır tek ustune fırca yedım gıbı bısey
arkadaşım öncelikle hoşgeldin ...........kilo cetveli için;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
buraya bakman yeterli.......yapamazsan sorabılırısn.....
yuuuuhhh.. bir beni yememiş. hangi diyetisyen hangi şehir ben de gideyim. ne olaylar olmuş ya haberimiz yok. dalin bir durum yok değil mi? hemen 6 ya damlarım.. ama şu an o yazıların arasında dolaşırsam vakit kaybederim. durum varsa söyle..
bu arada soruma cevap veren arkadaşlara teekkür ederim..
geri kalan 7 kişi hadi siz de cevap verin.....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...m-cuma-zayiflama-yarismasi-mesaj29112573.html
aman sen dur yerınde......en güzel cevabı bu hafta 1. olarak verirsintabi o hatun bu haftada 4 kg vermezse
git bakalım güzel mi.....fragmanda ki kadar güzel değil dediler..bir de sen yorumla bakalım.......
kızlar tek tek alıntı yapmadım,ama genel olarak menülerinizi begendım..........
chentiq eger burdaysan sarma yeme...madımagı bılıyorum en guzelı sote ye yogurtla......
bılemedımkı sımdı belkıde amelıyat olmustur.ama bu tarz amelıyatlar rısklı ya ben onun yerınde olsam olmam.
bende olmam....kuzenim 120 kilo idi,bu ameliyatı olması için 130 olması gerekiyomuş,yiyip içip oldu mu 130 kilokendisiyle ameliyata giren başka kilolu bayanın ameliyatı çok iyi geçiyo ve 1 haftayı doldurmadan çıkıyo hastaneden,bizimki ise midenin çok büyümesiyle esneyen deri dikiş esnasında her iğne yerinden yırtılıyo,tamı tamına 7 ameliyat geçiriyo,doktor hatası olarak kabul edildiği için hastane para almıyor,üstelik bütün ıvır zıvırın parasını 1 çöp dahi olsa hastanenin kendi karşılıyor,ameliyat dönemlerinde hastane adak adıyor ölmeden kurtulursa kurban kesecez diye,anlayacağınız herkes seferber oldu,halam bile kesti adağını. 3. ayında şuan,yemeleri sadece kokluyo yada ağzına küçük bi parça alıyo,emip tükürüyo,sol karın boşluğundan bi hortumla mide suyu sanırım, sapsarı dışarı akıyo,sol göğüs üstünden bi hortumla hastane mamasıyla besleniyor....elbette herşey kader kısmet şans lakin böyle büyük bi ameliyat olmak cesaret gerektirir....Rabbim zorda koymasın inşallah kimseyi
ay allah korusun yaaa en ıyısı doğal yollarla zayıflamak vallaaaallah iyilik versin kuzenine de gecmiş olsun ne diyelimmm.iyi geceleeeer herkesee
eşinin işi ne gzlmiş kız öyle 12de eve gelyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?