Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım olur bazen farkedemiyoruz herkes yapar farkında olmadan ... sıkma canını yazmışsın özelden zaten üzüldüğünü ... kıyamam güzel gözlüm...üzülme sen

şimdi biz böle nete giriyoruz ya herüfler de evde varsayalım.......sizinkiler bir şey dıyor mu yeter artık bırak pc yi gibi yoksa o da tv nu izliyor iletişim sıfır mı oluyor?

Edepsiz saatlerce oturur oyun oyna, ben derim ki biraz kk ya bakıp kapatayım 3. dakika da hadi gel ama derr

.

Tamam tamam kapattım gülümmmm

canım olur bazen farkedemiyoruz herkes yapar farkında olmadan ... sıkma canını yazmışsın özelden zaten üzüldüğünü ... kıyamam güzel gözlüm...üzülme sen

Jujummmmmmmmmmmm sen herşeye bedelsin beee, kaptanların kraliçesii........

şimdi biz böle nete giriyoruz ya herüfler de evde varsayalım.......sizinkiler bir şey dıyor mu yeter artık bırak pc yi gibi yoksa o da tv nu izliyor iletişim sıfır mı oluyor?

evet yeter artık der kalk der..
beni yerimden kaldırir azıcık evin içinde gezdirir.ilgilenir
sonra oda pc girer oyun oynar,okul işlerine bakar, yada tv izler.
iletşim olur canm sıfır değil..konuşuyoruz.

Son düzenleme:

esım cocuklarıyla oynasırken bende pcde sızle ugrasıyor oluyorum sonra esım ısın bıttıyse ben alayım dıyor genelde gazete okur verıyorum sonra 5 dkk ver hele dıyorum verıyo ama ıletısım kopuk olmuyo sohbet devam edıyo ılgınc buldugu haberlerı bana okutuyo gordugu seyelrı bana gosterıyo falan ıkımızde basında pıneklıyo buluyoz kendımızı

benımkı evdeyken bırak artık dıyoooo bende tamam askım dıyorum bıraz oyle oyalanıyorumm ama ıletısım sıfır olmuyo ben hem sızınle hem kocısımle muhabbet edıyorumm genelde o bıseylerle ılgılendıgınde cok kalıyorum ama nobetteyken 7\24

valla benimki gene mi eve gelir gelmez pc başındasın der.... valla bakıyorum bazen adam haklı.. oğlan büyüdü kendi işini kendi görüyo oynuyo ders yapıyo tv izliyo ya rahatım peşinde koşmuyorum ama bazen haklı... ama oda bazen kapanır tamir odasına beni yanlız bırakır ben ona bişi diyom mu

Senin hızın ışık hızı zaten kuşum hahahahahaah

[sıze=3]hoşbulduk gamzelim bu arada merhaba kızlar ben misafiriniz arzu tüzün.nasılsınız ? Moralim düzelsin diye size ve affınıza sığındım gamzemıde çok severım haa bırde sevdam var bu grupda ama şimdi yok sanırım.öptüm hepinizi.[/sıze]

mrb arzucum hoşgeldin....ne demek affınıza sıgındım falan....duymayalım böyle seyler,hem babamızın yeri mi burası çekınmene hiç gerek yok cnm...keşke limitimiz dolmasaydı jujumun da dedıgı gıbı senı de aramızda görmek ısterdık ama maalesef limitimiz doldu.ama olsun sen motıve olmak için gel...her zaman bekleriz ...

simdi kızlar sıze bısey sorcamm
benım sac kurutma makınam braun satin hair 7 ama wigosu yok yanı dalgalı saclar ıcın aparat var ya ondan yok ben var dıye almıstımmm yokmuss braun servıse sıparısı verdım ama stokta yokmus....

neyse benım saclar dalgalı ve ben wigosu olan bı makına ıstıyorum varmı sızın memnun oldugunuzzz bı yardımcı olun su garıp kıvırcıgaa

valla cnm bizim ki philips çok şükür bir sorunla karsılasmadım memnunum aparatı da var....işte bu;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…