- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.401
Zaten üzüldüğüm noktada bu ya jujum, çok hanım hatun bir bayan ve herkesin içinde beni tanımadan bilmeden yargılamış..onu üzmüşüm farkında olmadan..canını acıtmışım..bunu sevmedim..ama özeline yazdım..inşaallah yanlış anlaşılma düzelir..
şimdi biz böle nete giriyoruz ya herüfler de evde varsayalım.......sizinkiler bir şey dıyor mu yeter artık bırak pc yi gibi yoksa o da tv nu izliyor iletişim sıfır mı oluyor?
kızlarrr tamam lutfen su konu artık kapansın ellerım kırılaydıda gıdıp tebrık etmeyeydım gamze uzuldukce bende uzuluyorum.kafama tukereyım nerden gıttım tebrık ettım yaa
artık kapatalımmı su konuyu lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Edepsiz saatlerce oturur oyun oyna, ben derim ki biraz kk ya bakıp kapatayım 3. dakika da hadi gel ama derr
.
canım olur bazen farkedemiyoruz herkes yapar farkında olmadan ... sıkma canını yazmışsın özelden zaten üzüldüğünü ... kıyamam güzel gözlüm...üzülme sen
özel mesaj gitmiyorrrrrrrrrrrrrrrVirgülle ismi ayırın diyor..ne demekseee
şimdi biz böle nete giriyoruz ya herüfler de evde varsayalım.......sizinkiler bir şey dıyor mu yeter artık bırak pc yi gibi yoksa o da tv nu izliyor iletişim sıfır mı oluyor?
[sıze=3]:))))) hay allahhh ayır ortadan askıtomm[/sıze]
esım cocuklarıyla oynasırken bende pcde sızle ugrasıyor oluyorum sonra esım ısın bıttıyse ben alayım dıyor genelde gazete okur verıyorum sonra 5 dkk ver hele dıyorum verıyo ama ıletısım kopuk olmuyo sohbet devam edıyo ılgınc buldugu haberlerı bana okutuyo gordugu seyelrı bana gosterıyo falan ıkımızde basında pıneklıyo buluyoz kendımızı
[sıze=3]hoşbulduk gamzelim bu arada merhaba kızlar ben misafiriniz arzu tüzün.nasılsınız ? Moralim düzelsin diye size ve affınıza sığındım gamzemıde çok severım haa bırde sevdam var bu grupda ama şimdi yok sanırım.öptüm hepinizi.[/sıze]
simdi kızlar sıze bısey sorcamm
benım sac kurutma makınam braun satin hair 7 ama wigosu yok yanı dalgalı saclar ıcın aparat var ya ondan yok ben var dıye almıstımmm yokmussbraun servıse sıparısı verdım ama stokta yokmus....
neyse benım saclar dalgalı ve ben wigosu olan bı makına ıstıyorum varmı sızın memnun oldugunuzzz bı yardımcı olun su garıp kıvırcıgaa
valla cnm bizim ki philips çok şükür bir sorunla karsılasmadım memnunum aparatı da var....işte bu;
Eki Görüntüle 646161 Eki Görüntüle 646162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?