- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.381
Moralim çok bozuldu...Juju izin verirsen yazmak istiyorum ben fatosa...
.
oh oh bu arada benım annem de niğdelikocişin nereli cız?
canım olay büyümesin diye debeleniyorum bende ama tabiki kendini ifade edebilirsin ama bunu bizim yada onların takımında değilde fatoşa özel mesaj olarak yaparsan daha iyi olur ... bu fatoşla senin aranda gereksiz yere diğer kişilerde katılmasın dilin kemiği yok biliyorsun
vaaayyyyyyyyyy hemserım benımm yaaaaaaılecek nıgdelıyız kuzummm bızzz
Çok üzüldüm jujum, allah şahidimdir ve ne üzerine isterse yemin ederim..onun için asla yazmadım..tabiki olayı uzatmak istemem ve tamam burada susuyorum, yorum daha yapmam ama tabiki özeline yazıcam..o farkında mı ki.. evlat doğururken aldığı kilolara bile razı olarak evladımın olmasına muhtacım ben..hey gidi heyy..konuşmak kolay jujumhayata en nefret ettiğim şey birinin içini burkmak ve kalbini kırmak..
hadi ya ...hiihih benımde anne tarafım niğdeli.....teyzem falan orda oturuyorlar bende evlenene kadar yazları full orda gecırrıdım.evımız var orda....
ücretli öğretmenlıgı falan hep niğde de yaptım
Çok üzüldüm jujum, allah şahidimdir ve ne üzerine isterse yemin ederim..onun için asla yazmadım..tabiki olayı uzatmak istemem ve tamam burada susuyorum, yorum daha yapmam ama tabiki özeline yazıcam..o farkında mı ki.. evlat doğururken aldığı kilolara bile razı olarak evladımın olmasına muhtacım ben..hey gidi heyy..konuşmak kolay jujumhayata en nefret ettiğim şey birinin içini burkmak ve kalbini kırmak..
kaptanım yaa burda neye gülğnecek ben anlamadım benim yaptığım abartı yemeye mi?9: asıl buna gülün siz
Şimdi üzüldüm bende, kabak benim başıma patlamış gibi..:26: Ben yazdığımda kimseyi dışlamak için yazmadım ki, hepimiz için ve 1. olan fatoş hanım için temennim di bu, içini burkacak bişey asla olamaz..bende buna üzüldüm..Jujum kaptanım uzamasın dediğin için uzatmayı asla istemem..ilk ve son açıklamamdır bu, insanların yapılarını bilmeden yorum yapmamamız lazım..yapı itibarı ile zor durumda olan birini asla yargılamam ve asla kınamam ve son olarak asla bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı değilim..derdi olanla dertlenir, sıkıntısı olana yardım etmeyi severim..135 olmayalım derken fatoş hanımda bunların içindeydi, kaldı ki kendisi şu an zaten 80 lerde sanırım..neyse herkesin yolu açık olsun..:26:
.
kuzum içim burkuldu derken bile kırmamak için durumu fazla abartmamış... yazdığın mesajı da tam göremediği için sanıyorum aklında kaldığı ile yorumlamış ben art niyet olduğuna inanmıyorum gayet ılımlı bir hatun özelden de sorunu halledeceğinize inanıyorum ... üzme kendini
kaptanım yaa burda neye gülğnecek ben anlamadım benim yaptığım abartı yemeye mi?
ben daha oraya kadar gelemediğim için neler olduğunu anlamadım dün bişeyler yaşanmış sanırım ama üzülme gamze cim bişeyler yazacaksan da özelden yaz kendisine
çok üzüldüm jujum, allah şahidimdir ve ne üzerine isterse yemin ederim..onun için asla yazmadım..tabiki olayı uzatmak istemem ve tamam burada susuyorum, yorum daha yapmam ama tabiki özeline yazıcam..o farkında mı ki.. Evlat doğururken aldığı kilolara bile razı olarak evladımın olmasına muhtacım ben..hey gidi heyy..konuşmak kolay jujumhayata en nefret ettiğim şey birinin içini burkmak ve kalbini kırmak..
yes bebegemmm hihihiihih
vay arkadas yaaa iyiymişş tugbamm annenee cookk selamlarımı ıletttt
gamzemm uzulme ne olur kuzumm yaaa bız senı bılıyoruz kı arkadasta yanlıs anlamıss senın bılerek bı ınsanı kırmayacagını bılıyoruzz kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?