Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim saçlarda aynı vigoyla kurutursam güzel oluyo yoksa işim zor her yanını maşalamam lazım

benimki bu fakir stella 2000 vigosu ve normal ağzı var.memnunum baya

[/B]

Son düzenleme:

[sıze=3]
çok tşkler canım. Benım zaten amacım motive olabilmekdi.yarışmada illede birinci olayım diye bir hedefim yok.benım amacım sağlıklı haftada 500 gr da olsa verebileyim.ama bu akşam o kadar moralim bozulduki gitmemi beklemişler meğer.takımımdan istifa ettim diye göbek atıyolar.bir türlü sevemedik kızlarla birbirimizi nedense.temelin masalı gibi temele arkadasları sormuş ula temel kaç senelik evlisun.temelde 25 sene oldu demiş.uyy ne deysun o kadar yıl elektırık alabıldunmu demışler.temelde yok artuk elekturuk alamayrum demiş.eee ne edeysun demış arkadasları.temelde kaçak elekturuk alayrum demış.[/sıze]

[sıze=3]sızlere hayırlı geceler arada sizleri ziyarete gelirim inş allaha emanet olun.anlayışınız için çok tşkler hepinize[/sıze]

kızlar bizim ki pc ile tv yi değişek mi dedim tmm dedim mecburen....bana yol göründü yani....yarın görüşürüz kızlar.......kahvaltı da sıfır kaçamak ona göre

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arzu hoşgeldin ben hala okumayı tam bitiremedim ama çok uykum geldi size iyi geceler görüşmek üzere

kızlar bizim ki pc ile tv yi değişek mi dedim tmm dedim mecburen....bana yol göründü yani....yarın görüşürüz kızlar.......kahvaltı da sıfır kaçamak ona göre

iyigeceler canımmmmmmm

ii geceler canımmmm

benım pc yavasladı yaa acmıyo sayfları nedenkı aceppp:44:

Hepinize tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ilac doktor soguk dus falan daha iyiyim niye boyle uzun ve siddetli bi grip oldu anlamadim

Bu aradaa gamze abla konu kapanmis ama yinede soyleyim skma canini uzuldum valla sen boyle kotu olunca hem fatos hanim anlayisli bi bayana benziyor problem kalmamistir bile bence :)

Arzu abla sende hosgeldiiiiin aramizaa

Ha bu arada bana yemek yedrdiler corba meyve saatlerdir biseler yiyorum menumu yazdiktan sonra oldu hepsi.agzimda dilimde boyle yara falan ckmis sesimi ckaramadim yedim valla yrin telafi edcem iyi geceler

canım bnm sen sımdılık dıyetı bı kenara bırak ıyılesmene bak saka bı yana eger kuvvetlı beslenmezsen vuudun gucunu toplayamazkı cok dıkkat et dıyet herzaman yapılır once bı saglıgına kavus hem cokta kılolu deılsın acılıyetı yok cnm once saglık

Canim daliniiiiim pazartesi baslarim bende cumaya kadar diyet yaparim hem o arada su hastalikta biter dmi yani insallah biter saat 4 oldu hala uyuyamadim yatmaktan skldm oooy oyyyy

canımm benım ya çok gemiş olsun.birde bana abla dedın ya, kurban olurum sana.ben dün 13 cü takımdan ayrıldım bir aydır orda ne hakaretlere ne ukalalıklara maruz kaldım yaşlarıda hepsının nerdeyse 20 le 23 arası hiç biri daha bana abla demedı.senı tebrık ediyorum valla.allahım acıl şifa versın canım. sana ve tüm hasta kullarına.

Arzucuğum bu konuyu asla ve asla açmıyoruz artık olurmu canım..biz sadece 5. takımız ve eğer diğer arkadaşlarımız gelmek, selamlaşmak isterse de başımızın üstünde yerleri var..canım orada olanlar orada kaldı ve o sayfalar kapandı herşey bitti..rica ediyorum arkadaşım artık bu konular açılmasın..Kaptanımız jujunun da en hassas olduğu konudur bu..biz burda savaşmak istemiyoruz, zayıflama yolunda HUZUR istiyoruz ve burada sadece huzur var..lütfen arkadaşım bu konulara asla girmeyelim.sana özel birşey değil bu herkes için geçerli...:26:

.

Kızlarr öncelikle herkese kocaman günaydınlar, dün gece iyi geceler bile diyemeden çıktım, şifremi yanlış girdiğim için 15 dk. ceza aldım ve bunu 3 kez yapmışım epey giremedim..girdiğimdeyse hiç kimse kalmamıştı :26: güzel bir gün olsun inşaallah...aminn

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…