- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.421
simdi kızlar sıze bısey sorcamm
benım sac kurutma makınam braun satin hair 7 ama wigosu yok yanı dalgalı saclar ıcın aparat var ya ondan yok ben var dıye almıstımmm yokmussbraun servıse sıparısı verdım ama stokta yokmus....
neyse benım saclar dalgalı ve ben wigosu olan bı makına ıstıyorum varmı sızın memnun oldugunuzzz bı yardımcı olun su garıp kıvırcıgaa
mrb arzucum hoşgeldin....ne demek affınıza sıgındım falan....duymayalım böyle seyler,hem babamızın yeri mi burası çekınmene hiç gerek yok cnm...keşke limitimiz dolmasaydı jujumun da dedıgı gıbı senı de aramızda görmek ısterdık ama maalesef limitimiz doldu.ama olsun sen motıve olmak için gel...her zaman bekleriz ...
canım benim saçlarda aynı vigoyla kurutursam güzel oluyo yoksa işim zor her yanını maşalamam lazım
benimki bu fakir stella 2000 vigosu ve normal ağzı var.memnunum baya
Eki Görüntüle 646193 [/B]
tugbamm satısı yok kız bunun netteee
he baktım yok ama neden yok acep? fiyatına baktım ne kadar dıye oda yazmıyor.....:26:
[sıze=3]sızlere hayırlı geceler arada sizleri ziyarete gelirim inş allaha emanet olun.anlayışınız için çok tşkler hepinize[/sıze]
arzu hoşgeldin ben hala okumayı tam bitiremedim ama çok uykum geldi size iyi geceler görüşmek üzere
kızlar bizim ki pc ile tv yi değişek mi dedim tmm dedim mecburen....bana yol göründü yani....yarın görüşürüz kızlar.......kahvaltı da sıfır kaçamak ona göre
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
philipsin kendi sayfasında var...........sayfanın en alt sag köşesınde ürünü satın al dıyor sonrasına bakmadım sen bak bakim ne cıkacak.........
Philips - Saç kurutma makinesi 2000 W - HP8190/00 - Saç kurutma makineleri - Saç bakımı - Kişisel bakım
Hepinize tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ilac doktor soguk dus falan daha iyiyim niye boyle uzun ve siddetli bi grip oldu anlamadim
Bu aradaa gamze abla konu kapanmis ama yinede soyleyim skma canini uzuldum valla sen boyle kotu oluncahem fatos hanim anlayisli bi bayana benziyor problem kalmamistir bile bence :)
Arzu abla sende hosgeldiiiiin aramizaa
Ha bu arada bana yemek yedrdiler corba meyve saatlerdir biseler yiyorum menumu yazdiktan sonra oldu hepsi.agzimda dilimde boyle yara falan ckmis sesimi ckaramadim yedim vallayrin telafi edcem iyi geceler
canım bnm sen sımdılık dıyetı bı kenara bırak ıyılesmene bak saka bı yana eger kuvvetlı beslenmezsen vuudun gucunu toplayamazkı cok dıkkat et dıyet herzaman yapılır once bı saglıgına kavus hem cokta kılolu deılsın acılıyetı yok cnm once saglık
Hepinize tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ilac doktor soguk dus falan daha iyiyim niye boyle uzun ve siddetli bi grip oldu anlamadim
Bu aradaa gamze abla konu kapanmis ama yinede soyleyim skma canini uzuldum valla sen boyle kotu oluncahem fatos hanim anlayisli bi bayana benziyor problem kalmamistir bile bence :)
Arzu abla sende hosgeldiiiiin aramizaa
Ha bu arada bana yemek yedrdiler corba meyve saatlerdir biseler yiyorum menumu yazdiktan sonra oldu hepsi.agzimda dilimde boyle yara falan ckmis sesimi ckaramadim yedim vallayrin telafi edcem iyi geceler
canımm benım ya çok gemiş olsun.birde bana abla dedın ya, kurban olurum sana.ben dün 13 cü takımdan ayrıldım bir aydır orda ne hakaretlere ne ukalalıklara maruz kaldım yaşlarıda hepsının nerdeyse 20 le 23 arası hiç biri daha bana abla demedı.senı tebrık ediyorum valla.allahım acıl şifa versın canım. sana ve tüm hasta kullarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?