Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ins kuzum yaa fshım 17 cıvarı cıkmıstı bugun bıraz arastırdım normal deger 10 ve altı olmalıymıs 25 olunca gebelık olmuyomus adet donemı en gecerlı sonucu verıyomus ben adet degıldım yapıldıgında bakalım yarın ne olacakk hayırlısı...

kızlar yemeğimi yedim banyo yapıcam şimdi...menümü yazıp gidicem ama gelirim hemen
siz yorumlarınızı yapın sizinkilere de gelince bakımcam

sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı 2 barddak ılık su..

kahvaltı.
-2dl tam buğday ekmeği
-4 zeytin
-yumurta salatası
peynir çeşitleri
domates-roka-tere

ara:
-4 fındık
-2 badem

ara:
-yarım greyfurt

akşam.
-1 levrek fırında
-1-2 dilim patates
-bol salata

suyumu az içtim

spor. 1 saat yürüyüş

Suyu da içersen bu menü olmuş canım limonata o kadar da kötü değil..

.

ne bilim içinde şeker varya o yuzden şeyyettiydim
kız limonatadan ne olacakk ev yapımıysa tabiii salatayı bıle yagsız tuzsuz yemısınn bısey olmazz

valla simit sarayı dıye bir yerdeydık kendılerı hazırlıyorlar galiba:26:

alevcim bende önumuzde ki adet sürecinin 2. günü doktora gitmeyı planlıyorum......acıkcası kk da okudugum şeyler benım psikolojımı cok etkiliyor o yuzden de hamilelik öncesi(yanı düşünüyoruz artık) kontrole gitmek istiyorum .....doktora özellikle bakmasını isteyecegım bir şey var mı?

güzel cnm 1 lahmacundan bişey olmaz

bence guzel gamzemmm ekmegı bayagı az yemısın bugunnn

Banyoyu yemekten sonra yapman harika bir fikir ara öğündeki çerezler uçar

Sanki sabahki menüde zaten zengin çeşit var, ekmek az olabilirmiydi :44::44:

Geneli sağlıklı menünün canım, sıhatler olsun

.

bugün öğle olmamıs onun yerıne 2 ara var......güzel göze çarpan hiçbir şey yok......bu hafta sonunu full kaçamaksız kapatıyoruz galiba

ee buda guzelllllll 5. takım ıyı gıdıyoruzzzzzzz:119::119::119:
kuzumm bence sen adetıne bı kac gun kala bı gıt bebek ıstedıgını soyle muayenede etsın derım ben sonra zaten gerek gorurse adet donemı yıne cagırır kı zaten adetıne bı kac gun kalıdıgı ıcın ardarda gıdersın duzenlı olur. doktor onemlı ama tavır ve tutumları...

Cornimi dinliyorum bu konuda canım, önce yarım ve bu gün neredeyse çeyrek yedim..artık 1 ler yok, haftaya da tamamen gidecek inşaallah

.

sabah kahvaltısı dısında gerek yok ekmeğe bence.....mümkün olsa tamamen hayatımızdan cıkarabilsek ama nerdeeeee

bugün öğle olmamıs onun yerıne 2 ara var......güzel göze çarpan hiçbir şey yok......bu hafta sonunu full kaçamaksız kapatıyoruz galiba

Aynennn ben hemen hemen 40 gün olucak diyete başlayalı ilk pazar hatasız geçirdim birde bu günü

.

öle mi öncesi mi gidim yanı? kardesımde hormon için gitmişti ona da adet olunca gel demiş:44:

dalin kızına kavuştu sanırım, köye gidiceklerdi, rabbim kimseyi evladından ayırmasın..Hiç bir çocuğu da annesiz bırakmasın :26::26:

Teyzemin kızı kanserden vefat etti 32 yaşında, 6 sene çocuğu olmamıştı, 5 yaşında kızını 2 yaşında oğlunu bırakıp gitti ardından oğlu Mert 4 sene konuşmadı okulda açıldı birazcık

Allahım korusun çocukları ve anneleri..Yüreğim parçalanmıştı dalinin kızının gitti gün.. :26:

.

offf çok zor bir durum bu.......Allah koruusn ya

aynen öyle bir de tatile gidecegımd ıyordu 1 hafta bu ayrılık ona iyi oldu en azından tatil için karar verebildi.....

öle mi öncesi mi gidim yanı? kardesımde hormon için gitmişti ona da adet olunca gel demiş:44:

canım sadece hormonlara baktırma bence genel bı muayene de ol daha once olmadıysan ama sadece hormon ıcın gıdeceksen en dogru sonuc adetın 2. yada 3. gunu oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…