- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.241
arzucum içtiğin ne çorbasıydı? baklıyat ise yanında ekmek yemıyoruz....ekmeği mümkün oldugunca keselim sabah yıyelım sadece.ekmek yerıne 2 kaşık daha fazla yemek ye...
jujum bırakamadın şu bisküvileriama akşam güzel olmuş begendim....
kızlaaaarrrr hava buzzzzzzzzzz
hastanede benim zayıfladığımı görenler bir diyete başladı gitti diyete giren girene çok zayıflamışsın diyorlar daha 6 kilom daha var diyince yeter yetr bu kadarı ama olaz diyorum az önce hemşire abla kız çık tartıl bakalım kaç olmuşun kıskandım seni diyor ben 3 kilo aldım sen zayıflamışsın diyor sen akşam yemeğinde ekmeği çorbayı ıspanağı yerkende ben seni kıskandım ama ne olcak dedimmmmmmmm
bende menümü yazayimmm
sabah: yarım dilim ekmek bir dilim peynir kahve
öğlen: 3 kasık pilav 4 kaşık türlü ve turşu
akşam: bir elma bir kivi
su 2 litre
az olmuş ya da ara öğün yk falan demeyin ben bi suç işledim zatennn telafi edcem bide suçumu ıtıraf etmem lazım
şimdi normaldee siz bana gecen dedınız ya sadece cuma tartıl falan.bende tamam dedimmm ve hafta ıcı hıc tartılmadım ama bu hastalıkta yedıgım diyet dışı yemeklerden sonra kılo aldıgımı dusundum ve yanılmamışımtartıldım ve çok canım sıkıldı.adet olcam ondan çok göründüm sanırım yoksa 3 gunde 1 bucuk kılo almış olamam dimi bu hafta kendime gelmem lazım yine cuma geldi çattı artı cıkmamam lazım böhöhöhö
Menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık
Ara
5 fındık
5 badem
Öğle
3 kaşık yoğurt
1 domates
1 k.k kaşar
Yeşil salata
Ara
1 elma
Yarım avuç içi sarı leblebi
Akşam
1 porsiyon yeşil salata
2 kaşık yoğurt
2 adet ızgara köfte
Ara
2 kayısı
1 adet küçük sert şeker
Su: içiyorum hala
Spor: 100 mekik, yarım saat eliptik
.
cnm benim bak; sütlaç yememen gerektıgını senın bılmen lazım nitekim biliyorsundur da .neden yıyorsun, buraya gelıp ben sütlaç yaptım yesem ne olur demedın ki sütlaç yedim! dedin....yedikten sonra bız sana ne desek boş.....kilo vermek isteyen birisi bir müddet şekerli gıdalar tüketmese iyi olur.....pirinç,beyaz un tüketmese iyi olur...sütlaç saglıklı bir tatlı gibi gözukse de sütlü oldugu için içerdiği pirinç,şeker den dolayı bence dıger tatlılardan cok da farklı değil sadece hafif.....bende bayılırım sütlaca bunu da söyleyım
bozayı bilmeyebilirsin ona bişey diyemem ama sütlaç bu biraz senın o ankı dayanma gücünle alakalı sanırım..canın çok istiyor ve yenık düşüyorsun....verecegın kilo da cok olmadııgndan kendını aşırı sıkmıyorsun sankim? öyle mi?
arada kaynamaz... çünkü ben her yazıyı tek tek okuyorum. akşam ne o öyle ya kuş kadar yemişsin. hemi de meyve. hem de tartı...
bayıldığım gamze menüleri gelmiş hoş gelmiş..
şekeri de pirinci de çok az atmış kayınvalidem. canım çok çektiğinden değil sadece yemek hazırlamaya ve yemeğe üşendiğimden yedim. yedikten sonra ne desek boş olur mu hiç. burada herkes yediklerini yazıyor zaten ki hatalarımızı bir kere daha tekrarlamayalım. diyetistenler de bir sütlü tatlıya izin veriyor. ben ondan dolayı hiç yesem mi diye sormadım. yanlışlık görmediğimden dolayı..
Onun haricinde kendimi çok sıkmama konusu malesef doğruYDU. nasılsa 1-2 kilocuk havada karada veririm dedim gördüm anyayı konyayı. iki haftadır veremedim kilo. o yüzden bu hafta çok dikkatliyim. bir de malesef spor konusu.. Enerji bulamıyorum başlayacak..
Açıköğretimle ilgili bir şey soracağım. para yatırmazsam kaydım donuyor mu otomatik? yani istediğim zaman tekrar başlayabilir miyim gene harç parası ile. yoksa ceza mı ödemeliyim kapanan kredi kartı falan gibi...
JUJU, benim ismimin yanına ++ koymuşsun o ne demek gülüm?
menüm...
sabah
1 galeta
1/2 ekmek
1 tk reçel
ara
5-6 fıstık
1 büsküvi
öğlen
pilav
3 köfte
çorba
ara
4 bisküvi
akşam
kıymalı ıspanak
boooollll salata
callen birazdan yapılacak
dalin burdaydı sankım bıraz önce yıne mı aynı olay ya.....
evet aynı olay farklı kişi.. anlamıyorum üstünden kaç gün geçmiş daha hala neyin peşindeler çözemedim.... sakın o takıma gidip birşey yazmasın sakın sakınsakın...
callene başlıcam başlayamıyorum...
lütfen asaletimizi koruyalım kasti olarak birileri bişeyleri deşiyor ve bukadar günden sonra yapılıyorsa kasıt ararım ben bunda ... biz cevap verirsek işte amaçlarına ulaşırlar ne zihniyetle yazdılarsa ... kimseye bu zevki tattırmayın nolur ..
callen yapıp gelcem
Face de açık..
.
bencede biraz fazla olmuş bide çorbayla akşam öğünü yakın olmuş biraz sanki:44:
dünde sütlaç yemiştiii.. böyle kilo veremezsin demiştim ona okumamış demekki
++ menünü okudum ve makul buldum demek.. ama ++ yanına yazdığım açıklama da senin için geçerliydi canım... eğer derdin kilo vermek değilse ++ güzel ama kilo vermekse ve bu şekilde besleneceksen spor şart senin için.... okeytaaaaaaaaaaa
Elveda Arkadaşlar. Herkes Hakkını bana helal etsin. Bu sizlere son durum güncellemem. Artık veda vakti geldi. Çok yoruldum , yaptığım şeyin güzel bir şey olmadığını biliyorum ama artık dayanamıyorum. Bıktım artık bu dünyadan ve insanlardan, sakın yapacağım şey için bana kızmayın, bunu yapmaya mecburum. Hayata gözlerimi kapamanın zamanı geldi. Acayip uykum var ya hadi iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?