Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben nohut katmadım şişkinlik olmasın diye kız pirinç lapası regl dönemi için

ben gayet ıyıyımm sadece mıdemde hafıf bosluk varr

ben ve tugba yapıyoruz canım aynen dedıgın detoksu yapıyoruzz

Ayyyy moralinizi bozmayayım ama iğrenç bir tadı var, hemde çok sağlıksız :26::26: ben tam günü bitirecekken artık titremeye başladım, tuzda katılmıyor yaa deli oldum saat 9 gibi akşam 9 bir saldırdım dolaba eğer fikrimi söylemem gerekirse, kaldı ki söylemesem çatlarım çok boş ve sağlıksız diyet, yapmayın derim

.

o zaman bılemıcımm sekerımmm
ya oktay ustayı ızlıyorum bı pasta yaptı ne sut var ne yag malzemede az kalorısı bayagı dusuk sankımmmm
ben o pastayı yaptımmm
geçmiş olsun cnmm

MENÜM

SABAH menemen domates peynir 5 zeytin maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği 1 çatal helva

ARA YOK

ÖĞLE 7 8 yemek kaşığı yoğurtlu kırmızı lahana salatası 4 5 biber turşusu

ARA nescafe

ARA greyfurt

AKŞAM yarım tabak patates yemeği kırmızı lahana salatası

su tamamlıyıcam

spor dışarı çıkamadım koridorda 150 tur mekik

ben nohut katmadım şişkinlik olmasın diye kız pirinç lapası regl dönemi için

kız ciddenmi bende tam reglyim şu an
2 günlükmüş cumaya yetişmicek ama yarın yapıyım bakalım ne kadr etkiliymiş cumada devam ettiririmmm

biz bu diyet konularında uzmanlaşmısız yıllardır deneye deneye baksana birinin bilmediğini diğeri kesin bılıo

kızlar ya bende menümelere sıra sıra yorum yazmak istiyorum ama çözemedim nasıl oluyor o iş?

gamzoş ve birsoşş menülernizi begendimmmm tebrik ediorm canı gnlden başarılarnızın devamı dilerm efenim

bnm kilo vermeyı hızlandrmak için bişiler yapmam lazmmmm ama neeeee :26:

ben su an ıcın ıyıyım gamzemm kendımı kotu hıssedersem devam etmem
ben o pastayı yaptımmm

geçmiş olsun cnmm

cıddımısınn nasılll olduuu

gamze nıya cız bıldıgın cacık gibi bir şey işte.......

sabah 1 dilim ekmek neyıne yetmıyor

ee hatim ettik anacım artık

kızlar ya bende menümelere sıra sıra yorum yazmak istiyorum ama çözemedim nasıl oluyor o iş?

neyı çözemedin zesim anlat bakim....

herkesin menüsüne tek sayfada dizi dizi yanıtlamak istiyorum. sen mesela yukarıda her arkadaşın dediğine tek sayfada ama ayrı ayrı yanıt vermişsin ya ondan yapmak istişyorum

herkesin menüsüne tek sayfada dizi dizi yanıtlamak istiyorum. sen mesela yukarıda her arkadaşın dediğine tek sayfada ama ayrı ayrı yanıt vermişsin ya ondan yapmak istişyorum

canım alıntı ıle cevaplanın yanında bı kutucuk daha var ya mesajını cevaplamak ıstedıgını ısaretlıyosun o kutuya tıklıyosun sonra konuya cevap ver dıyosunnn

şimcik rabişim anlatmıs bi de ben diyivereyım....alıntı ile cevaplanın yanında ki kutucuk varya.......kimin yorumlarına cevap vermek istiyorsan o kişinin kutucuguna tik at(tıkla yani) en son yoruma geldiğinde o kişinin kutusuna da tık at ve alıntı ile cevapla de ya da en altta ki konuya cevap vere tıkla.........
yap bakalım anlatabildik mi.......

tmm cnm

valla bende şu iştahım yok olayı hiççç olmadı gece yatarken sabah olsada yemek yesem diyorum eşim gülüyo sabah 2 dilim anca yetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…