- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.421
çorbanı yesinlerrr
neye yorum yapsam çorba olmamıs desem zaten corba detoksu
gaz şişkinlık varmı bacım rabiş sanada bu sorum
bide pirinç lapası detoksu var belkı bnde ondn yaparm
gzl cnm çeşitli olmuss
Arkadaşlar merhabaa
Yeni geldim ve yemeğimi yerken menümü yazayım, ama önce size şunu söylemeliyim..4 kişi çıktık dışarı ve herkez pizzaları hamburgerleri patates kızartmalarını götürdü..ben elimi bile sürmedim.içim dahi gitmedi, kendime ve size verdiğim sözü tuttumm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k. peynir
1 salatalık
1 domates
Ara
Yarım elma
Öğle
ızgara sebze
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara
2 kayısı
Akşam
1 porsiyon çiğ sebzelerle yoğurt karışımı..Marul, taze soğan..
Yarım dilim ekmek
5 yeşil zeytin
Ara
Yarım elma
Su az kaldı tamamlarım
Spor: 3 saat durmadan yürüme
100 mekik (yapıldı)
30 dk. eliptik ve callen yapılıcak..
Dip Not: Sabah kahvaltımı daha sıkı yaptığım için sanırım, bu gün aşırı açlık krizi yaşamadım
.
ben gayet ıyıyımm sadece mıdemde hafıf bosluk varrçorbanı yesinlerrr
neye yorum yapsam çorba olmamıs desem zaten corba detoksu
gaz şişkinlık varmı bacım rabiş sanada bu sorum
bide pirinç lapası detoksu var belkı bnde ondn yaparm
gzl cnm çeşitli olmuss
ben gayet ıyıyımm sadece mıdemde hafıf bosluk varr
Kim yapıyor detoksuu, duuu ben orayı bir anlayamadım? birde ayran detoksu, şu içine salatalıkta katılıyor ya ondan mı kızlarrrrrrrrrrrr
.
ben ve tugba yapıyoruz canım aynen dedıgın detoksu yapıyoruzz
ben o pastayı yaptımmmo zaman bılemıcımm sekerımmm
ya oktay ustayı ızlıyorum bı pasta yaptı ne sut var ne yag malzemede az kalorısı bayagı dusuk sankımmmm
geçmiş olsun cnmmslm kızlar dün öleden beri yatıyorum boğazım çok kötü dr un verdiği ilaçları aldım sabahta aile hekimine gidip 3 gün rapor aldım dün gece baş ağrısı ve halsizlikten perişan oldum geçmişi okuyamadım menümü yazıp gene yatmaya gideceğim toparlanırsam geçmişi okuyacağım
dün
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok öğlen yok
1 greyfurt
akşam 1 kepçe çorba 3 hurma
bugün
öğlen 1 dilim ekmek 1 kk peynir
1 ge,reyfurt,
3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt yedim az önce sanırım onunla günü kapatacağım sırf ilaçlar dokunmasın diye bişeyler yemeye çalışıyorum zorla
bu arada wc ye de çıkamıyorum halsizlik öldürecek beni
boğazımda sanki birisi oturuyo su bile zor geçiyor
kendinize iyi bakın benim gibi hasta olmayın uzun süredir böyle kötü hastalanmamıştım inş çocuklara geçmez
menüm
sabah
1 yumurta beyazından biberli omlet
2 dilim ekmek
3 zeytin
öğle
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara
2 çubuk kraker
akşam
1 kase mantar çorbası
1 kase yoğurt
dışarda yarım saat yürüyüş
akşam 35 40 dk koşu bandı yapılck yada callen yapıcam
su 2.5 -3 lt
ben nohut katmadım şişkinlik olmasın diyekız pirinç lapası regl dönemi için
kızlar ya bende menümelere sıra sıra yorum yazmak istiyorum ama çözemedim nasıl oluyor o iş?Arkadaşlar merhabaa
Yeni geldim ve yemeğimi yerken menümü yazayım, ama önce size şunu söylemeliyim..4 kişi çıktık dışarı ve herkez pizzaları hamburgerleri patates kızartmalarını götürdü..ben elimi bile sürmedim.içim dahi gitmedi, kendime ve size verdiğim sözü tuttumm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k. peynir
1 salatalık
1 domates
Ara
Yarım elma
Öğle
ızgara sebze
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara
2 kayısı
Akşam
1 porsiyon çiğ sebzelerle yoğurt karışımı..Marul, taze soğan..
Yarım dilim ekmek
5 yeşil zeytin
Ara
Yarım elma
Su az kaldı tamamlarım
Spor: 3 saat durmadan yürüme
100 mekik (yapıldı)
30 dk. eliptik ve callen yapılıcak..
Dip Not: Sabah kahvaltımı daha sıkı yaptığım için sanırım, bu gün aşırı açlık krizi yaşamadım
.
ben su an ıcın ıyıyım gamzemm kendımı kotu hıssedersem devam etmemAyyyy moralinizi bozmayayım ama iğrenç bir tadı var, hemde çok sağlıksız :26::26: ben tam günü bitirecekken artık titremeye başladım, tuzda katılmıyor yaa deli oldumsaat 9 gibi akşam 9 bir saldırdım dolaba eğer fikrimi söylemem gerekirse, kaldı ki söylemesem çatlarım çok boş ve sağlıksız diyet, yapmayın derim
.
ben o pastayı yaptımmm
geçmiş olsun cnmm
ben su an ıcın ıyıyım gamzemm kendımı kotu hıssedersem devam etmem
cıddımısınn nasılll olduuu
görüntü güzel ama tadına daha bakmadım bir çatalcık oğluma yedirirken bakarım artık
sonuçları bildiririm
görüntü güzel ama tadına daha bakmadım bir çatalcık oğluma yedirirken bakarım artık
sonuçları bildiririm
Ayyyy moralinizi bozmayayım ama iğrenç bir tadı var, hemde çok sağlıksız :26::26: ben tam günü bitirecekken artık titremeye başladım, tuzda katılmıyor yaa deli oldumsaat 9 gibi akşam 9 bir saldırdım dolaba eğer fikrimi söylemem gerekirse, kaldı ki söylemesem çatlarım çok boş ve sağlıksız diyet, yapmayın derim
.
MENÜM
SABAH menemen domates peynir 5 zeytin maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği 1 çatal helva
ARA YOK
ÖĞLE 7 8 yemek kaşığı yoğurtlu kırmızı lahana salatası 4 5 biber turşusu
ARA nescafe
ARA greyfurt
AKŞAM yarım tabak patates yemeği kırmızı lahana salatası
su tamamlıyıcam
spor dışarı çıkamadım koridorda 150 tur mekik
kız ciddenmi bende tam reglyim şu an
2 günlükmüş cumaya yetişmicek ama yarın yapıyım bakalım ne kadr etkiliymiş cumada devam ettiririmmm
biz bu diyet konularında uzmanlaşmısız yıllardır deneye deneye baksana birinin bilmediğini diğeri kesin bılıo
kızlar ya bende menümelere sıra sıra yorum yazmak istiyorum ama çözemedim nasıl oluyor o iş?
herkesin menüsüne tek sayfada dizi dizi yanıtlamak istiyorum. sen mesela yukarıda her arkadaşın dediğine tek sayfada ama ayrı ayrı yanıt vermişsin ya ondan yapmak istişyorumgamze nıya cız bıldıgın cacık gibi bir şey işte.......
sabah 1 dilim ekmek neyıne yetmıyor
ee hatim ettik anacım artık
neyı çözemedin zesim anlat bakim....
herkesin menüsüne tek sayfada dizi dizi yanıtlamak istiyorum. sen mesela yukarıda her arkadaşın dediğine tek sayfada ama ayrı ayrı yanıt vermişsin ya ondan yapmak istişyorum
herkesin menüsüne tek sayfada dizi dizi yanıtlamak istiyorum. sen mesela yukarıda her arkadaşın dediğine tek sayfada ama ayrı ayrı yanıt vermişsin ya ondan yapmak istişyorum
tmm cnmok bekliyorumm
gamze nıya cız bıldıgın cacık gibi bir şey işte.......
sabah 1 dilim ekmek neyıne yetmıyor
ee hatim ettik anacım artık
neyı çözemedin zesim anlat bakim....
kelepcelı kalıptamı yaptın canım sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?