- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.461
jujum 2 muz cok degilmi canim? Geri kalan hersey cok guzel.
valla nerde duydum hatırlamıyorum muzu bir tane yemeyin kabızlık yapar iki tane yiyin diye bişi aklımda hep ama nerde duydum doğrumu değilmi bilmiyorum ondan beridir hep iki tane yerim ama öyle büyük muz değil anam mersindeki muzlar hormonlu değil anamur muzu küçççük olur
canım baktım burda bizim yaptığımız hareketlerde var ama bu sanırım bir seviye üstü ....
tibetin gençlik pınarını sırf gögüsleri dikleştirmek için yapanlar varmış bugün okudumda
[sıze=3]
kızlar biliyorsunuz ben menülere yarın sabah topluca yorum yazıyorum tekrar söyleyimde....
Menüm
sabah
2 yumurta
ara
yok
öğlen
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon etli nohut
1/2 domates çorba
1 porsiyon cacık
ara
1 tk keçiboynuzu pekmezi
akşam
boooool salata
1 tane hazır tavuk köftesi
1 yk sebzeli bulgur pilavı
ara
2 muz
callen yaptım az önce tüm kaslar aktif şuan cayır cayır yanıyom......
[/sıze]
oyyyy anladim o zaman buranin 1 muzu anca. Bizimkiler koc boynuzu kadar :d
oyyyy anladim o zaman buranin 1 muzu anca. bizimkiler koc boynuzu kadar
valla nerde duydum hatırlamıyorum muzu bir tane yemeyin kabızlık yapar iki tane yiyin diye bişi aklımda hep ama nerde duydum doğrumu değilmi bilmiyorum ondan beridir hep iki tane yerim ama öyle büyük muz değil anam mersindeki muzlar hormonlu değil anamur muzu küçççük olur
rabyas cornella teşekkürler...
bılgsyarma el koydulr teldn yazıorm nasl bı ısknce anlatamam ck yavas uyuz oldum hrksn menusnu begendim bgun hc kacmak yk gbı bı tek gpgqsvdanın lahanalı menuşu fazla gldi busra sn ck az yıosnya cnım aksm gece fln ackmymusn umarm dgru yre yazdm msjı:)
öle miiiiiiiiiiiiiiiii bak o zaman benım kesın tibetin kankisi olmam lazım...benımkıler cocuk doğurmadan yere yaklaştı yani
Jujum öğlen yedıgın nohutla bulgur süper ama fazla geldi bana azcık ........yoksa süper sağlıklı bir menüJujum akşamdan sonra ara yapma bence ......
güzel doyrucu sizin yemekler güzelmiş işyerinde bizimkiler ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh[sıze=3]
kızlar biliyorsunuz ben menülere yarın sabah topluca yorum yazıyorum tekrar söyleyimde....
Menüm
sabah
2 yumurta
ara
yok
öğlen
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon etli nohut
1/2 domates çorba
1 porsiyon cacık
ara
1 tk keçiboynuzu pekmezi
akşam
boooool salata
1 tane hazır tavuk köftesi
1 yk sebzeli bulgur pilavı
ara
2 muz
callen yaptım az önce tüm kaslar aktif şuan cayır cayır yanıyom......
[/sıze]
valla öyle kolay değil kuzum 5 tane hareket ama 3 er tane ile başlıyon her hafta 2 artırıyon 3-5-7-9-11-13-....21 son 21 seviyeye geldiğinde 21 le devam ediyorsun ama bir şekilde yapamadın diyelim tekrar baştan mı başlaman gerekiyo yoksa 3 seviye düşmen mi gerekiyo ne öle bişi...
Yapanlarda görülen etkiler var mesela vucuttaki mikrobu toksini iltahabı neyim söküyomuş onun için idrarda koyu renk ve koku genital enfeksiyon terde koku olabiliyormuş bu 21 güne ulaşana kadar ... Aynı zamanda cillte canlanma gerginlik ve parıltı. Saçlarda yağlanmayı azaltma ahenk ve uzama . Gögüslerde dolgunluk ve toparlanma vs vs vs
akşam hımmmmmmmmmmmmmmmmm şimdi ben 86 kiloyum ya onun için aralarımı yapıyorum yani sizden kat be kat fazlayım ama 79.90 olduğum an benim menüler değişecek
onu bende farkettin sizinki hem az geldi bana ...güzel doyrucu sizin yemekler güzelmiş işyerinde bizimkiler ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh
juju supersn tibet gogus dklstryo dmk wuhuuu baby
benımkılerı dolgunlastırmasın küçültsün ve dikleştırsın:d sanki estetık amelıyat olcamHareketlerı göremedım ben ya jujum topicte......
ben gündüz paylaşmıştım canım bizim topikte bakmamışsın demek
allah iyiliğini vermesin aynen öyle sizinkiler koç boynuzu gibi tat da olmuyo.....
Kız callen nası gidiyo hareketleri tam yapıyon mu
gamzeeeeee http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-388.html#post29200507
son mesajı oku.......püsküütün son mesajı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?