- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.101
kızzzzzzz yeter artık daha fazla verme kilo bari 60 kalsın yeter sen spor yap çentikcimben de bununla ilgili mesaj attım sana.. sistem bir hoş olmuş. alıntıları tam alamıyor..
tamam jujum büşra ve zes ne derse ben de o diyorum kilom için..
menü:
sabah:
2-3 tk kaymak ve bal... Kaymak %99 oranında süttü.. sonra haftaya hatun kaymaklarla besleniyor nası kilo veriyor demeyin.
5 zeytin
azıcık peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim tahıllı ekmek
ara:
1 kupa sütlü nesakafe
4 adet elmalı form bisküvi
akşam:
soda
4 yk madımak
2-3 lokma haşlanmış et
1 kase ıspanak çorbası
1 tabak yoğurt
su ve spor yok
Önemli not: kızlar ben aslında bu 1,5 kiloyu bu hafta vermedim. daha önceden vermişimdir. hep diyordum ya kendimi şiş hissediyorum diye.. bir de bugün malum günlere geçiş yaptım. yani belki de daha düşüğümdür
hayyy allahhh
afiyet olsun canım arada bir sütlü tatlıda aslında yemeli yoksa insan tatlı krizine girebilir aynı ben gibi
menün çok iyi arkadasım.afiyet olsun.
benımde menüm söyle arkaşalar.
SABAH:
DİLİM KEPEKLİ EKMEK
İKİ YEŞİL ZEYTİN
İKİ CATAL PEYNİR
ARA ÖĞÜN:
BİR NAR
ÖĞLEN:
6 TANE KÜCÜK IZGARA KÖFTE
BOL SOĞANLI DOMATES SALATASI
BİR BARDAK AYRAN
BİR DANE BADEMLI KURABIYE
ARA ÖĞÜN:
BİR AYVA
AKŞAM:
BİR TABAK ISPANAK YEMEĞİ
3 YEMEK KAŞIĞI YOGURT
IKI YEMEK KASIĞI TAZE BEZELYE BOL SOĞANLA ÇOK AZ YAĞLA KAVURMASI.
ĞÜN İÇİNDE:2 LİTRE SU IKI FINCAN YEŞİL CAY[/COLOR]
Offf kadını boşver, git bebeği kokla kokla gell
.
alınacak bişey söylemedim ki sadece senin doğruların ve yeme düzenin o artık değiştiremem ben onun için söyledim... ama 3 öğün bile yemen beni mutlu eder canım
eminmisin canım 55 ... en azından 57 felan çeksen neyse sen bilirsin
valla tam adamına soruyon asosyalim ben anam.. bildiğin asosyal... 3 yıldır oturuyorum bu evimde kendi evim ama daha ne karşı komşuya ne alt ne üst komşuya gitmişliğim var... utangaç çekingen girişken olmayan biriyim ben anam...
ama sen git güzelim ilk adım senden olsun boşver gerisini
cornella canım bu arada kaptın sen bu işi listenin son halini senden alıcam ozaman tamam mı
menüm
sabah
nodıl
ara
yok
öğlen
1,5 tane etli pide bir karış uzunlukta
bulgur çorbası
ara
2 bisküvi
akşam
2 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
yağda yumurta
patates kavurması
ama fazla oldu gibi bilemiyorum ama soda içtim neyse bugünlük böyle olsun
yürüyüş yapmadım ama çarşıda yürüdüm.
callen yapıldı
kızlaaaaar bugun tüm gün okul derss cok yorgunuuuuuuum menumu yazayım gecmısı okumaya calıscam sonrada
sabah: 1 dilim ekmek peynir domates biber sekersiz cay
ara: bir muz bir bardak süt
öğlen: bir tabak ton balıklı salata
ara: yarım paket etiform
akşam: bir kase çorba yarım dilim ekmek yeşillik turşu bide közlenmiş biberr
1 saat pilates ve sabah 7den beri sürekli bir koşturmaca haliii 2 -2 bucuga tamamlycam suyumu da
onlar bana inadına yaptılar biliyorum kaptanım.olsun hiç önemli değil.ben sizlerle böylede mutluyum huzurluyum benım için yarışmak önemli değil önemli olan arkadaşlık dostlukdur.
ben de bununla ilgili mesaj attım sana.. sistem bir hoş olmuş. alıntıları tam alamıyor..
tamam jujum büşra ve zes ne derse ben de o diyorum kilom için..
menü:
sabah:
2-3 tk kaymak ve bal... Kaymak %99 oranında süttü.. sonra haftaya hatun kaymaklarla besleniyor nası kilo veriyor demeyin.
5 zeytin
azıcık peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim tahıllı ekmek
ara:
1 kupa sütlü nesakafe
4 adet elmalı form bisküvi
akşam:
soda
4 yk madımak
2-3 lokma haşlanmış et
1 kase ıspanak çorbası
1 tabak yoğurt
su ve spor yok
Önemli not: kızlar ben aslında bu 1,5 kiloyu bu hafta vermedim. daha önceden vermişimdir. hep diyordum ya kendimi şiş hissediyorum diye.. bir de bugün malum günlere geçiş yaptım. yani belki de daha düşüğümdür
günaydınlar olsun 5. takımın güzel yürekli kızları.....
saol bitanem...
seninki de gayet güzel olmuş arkadaşım ama sadece sanki köfteler biraz fazla olmuş gibi bide kurabiye...afiyet olsun arkadaşım
katılıyorum...
bence süper sana sana da yakışır
bence sadece akşamki biraz fazla gibi yoksa gayet güzel o da corninin dediği gibi ödül olsun kaptanım afiyet şeker olsun....
.
gunaayyddddddınnnnnnnnn 5. takımın guzelleriiii
herkesler uyuyo ben ayaklandımmmdun neler kaynatmısınızz bakım bakımm
kuzucummm ben senın yerınde olsam kesınlıkle gıderdımm.... evet uzulurdum kırılırdım cunku cogumuz memleketınden aılesınden ayrıyız ve zor anlarda komsularımızdan bıseyler beklıyoruz beklentı dogrultusunda olmayınca bazı seyler kırılıyoruzz... senın o ınsanla bır paylasımın var sonucta ve guzel bı anını kucuk bı hedıyeyle paylasman senın kısılıgıne yakısan bı davranıs olur.. belkı farkında olmadan sende onu kırdın sana her gordugunde gel beklerım demıs sende gıtmemısın ya belkı uzulmus olabılırr bole durumlarda ınsanlar -begenmıyoda gelmıyo- dusuncesıne kapılıyorlar malesef.. ama ben genelde olumsuzluklar olumluya cevıren bı ınsanımm kaybedecegın bısey olmaz emın ol ama kazanacagın seyler muhakkak olur...akıl almak istedim.....objektıf olamıyorum.......
şimdi bız bu eve yenı taşındık...burada maalesef öle komsuluk falan yok.....eski evımızde ki komsularım bana 1 ay sonra hosgeldıne gelmıslerdi.....alt komsum da adanalıydı.....eşi de apt nın altında market işletıyordu.......32 yasındaydı....
sıcak kanlı bır kadındı...neyse 1 yıl gectı ama hoşgeldın dıısnda gelme gıtme olmadı karsılıklı tabi.......benı her gördugunde derdı buyur gel falan dıye ama ben ne bılım yaşım 27 ama ruhum hala çocuk yanı evlilik psikolojısıne gırememiştim o zamanlar...öle ben günlere gıdeyım falan sevmem böyle seyler...neyse ben hastalandım ama çok kötu hastalandım 1 ay yattım ama 1 hafta hıc ayaga kalkamadım.....ben bu kadar kötuyken bu kadın aşagıdan bır kere olsun gecmiş olsuna yukarı cıkmadı.....hasta oldugumu da biliyorlardı yanı kapıdan 5 dk ugramadı....ne bılım ben olsam en azından 1 tabak yemek götururdum.....
bu sırada baska bır komsum geldı Allah razı olsun eşime yemek getırmıs ben kalkamadıgım için....kadın kaç gere geldı ....ama aşagıda ki samımı dediğim komsu gelmedi.....bu sırada hamıleydı....marketle ılgılı sorunları vardı işler iyi gıtmıyormus falan..ev sahıbı de kıraya zam yapmak ıstıyormus ..sonradan haberım oldu........ben ayaklandım yavas yavas asagıda benı gördu kusura bakma gelemedım dedi...bende yuz vermedım önemlı değil dedim....
bu kadın doğum yaptı aralık sonunda eşim bana sordu gıdecek mısın hayırlı olsuna dedi.....ben de hayır dedim o geldı mı 1 kere yukarı cıkıp kapıdan bıle bakmadı dedim...tmm dedi......ama yıne sordu gecenlerde bebek kıyafetı al hayırlı olsuna gidelim dedi...sesimi çıkarmadım......
sizce napsam....hatalı mı davranıyorum?(bir derdım var topiği gibi oldu)yanı bunca ay geçmiş ne bılım bız tasınalı nerdeyse 5 ay oldu o zamandan berı görmedım.tasınırken de hoşcakal falan da demedim.....tuhaf olmaz mı?
benım begendıgım tonlar kuzumm buuu
çentikcim ay!... bi yazamadım büşrammm' ın boyuda 171 di yanlış hatırlamıyorsam:44:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabişimmmm günaydın bebeğimmmmmmmm
Günaydın arkadaşlarrrrrrrr
.
günaydınlarr saolsun sıpalar yüzünden sabah 7 de ayaktaydık akşama çiğköfteye misafirim gelecek demiştim yaa sabahın köründe patatesli böreği yaptım şimdi tepside mayalanıyo bi de tatlı yapacağım büyük oğlan kuru meyveli kek diyo sizce ne yapayım kızlar akşam 6-7 gibi gelecekler hem yemek hem akşam oturması için sadece çiğköfte ve börek yeter mi?
bu arada sabah peynirli omlet yedim 3-4 çatal 1 dilim de ekmek
ara öğün olarak 1 kuru kayısı malesef sıpalarla ve hastalık yüzünden spor yok benden bu kadar fırsat olursa gene damlarım pc açık kalır akşama kadar sayfada görünsem de yazamayabilirim haberiniz olsun
tugbısımm kardesın senı teftıse gelmıssss
jujum öle kafalarına estıgı gıbı dıskalıfıye yazabılırler mi? sonucta üye kendı ısteği ile takımdan ayrıldı?
büşracım hedef kilonu kontrol et ve son kararını söyle tatlım.......
sen nasıl mutluysan elbetteki önemli olan o biz seni takımdaymış gibi alguılıyoruz zaten ...onlar bana inadına yaptılar biliyorum kaptanım.olsun hiç önemli değil.ben sizlerle böylede mutluyum huzurluyum benım için yarışmak önemli değil önemli olan arkadaşlık dostlukdur.
vay vay vay va hamarat kadınsın valla ben öyle değilim...günaydınlarr saolsun sıpalar yüzünden sabah 7 de ayaktaydık akşama çiğköfteye misafirim gelecek demiştim yaa sabahın köründe patatesli böreği yaptım şimdi tepside mayalanıyo bi de tatlı yapacağım büyük oğlan kuru meyveli kek diyo sizce ne yapayım kızlar akşam 6-7 gibi gelecekler hem yemek hem akşam oturması için sadece çiğköfte ve börek yeter mi?
bu arada sabah peynirli omlet yedim 3-4 çatal 1 dilim de ekmek
ara öğün olarak 1 kuru kayısı malesef sıpalarla ve hastalık yüzünden spor yok benden bu kadar fırsat olursa gene damlarım pc açık kalır akşama kadar sayfada görünsem de yazamayabilirim haberiniz olsun
gnaydın kızlar biraz önce eve geldim anca bitirebildik nbti hastanede
interneti kapatmışlar giremiyorum arkadaşn cebinden girbildimne nbtlerde yzamıyacam artık ama burayada alıştığım için zor geldi bkalım hayırlısı şimdi biraz uyuyacam daha sonra girecem bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?