- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.081
Arzu_54 diskalifiye edilmiş. paylaşım yetersizliği diyor . Ben kendi isteğiyle ayrıldı yazarlar sanıyordum .. Üzüldüm
Bu arada 3. lük sanırım bizde neyse derece aldık yinede
bir uyumuşum ki kızlar..valla dinlenmişim
hadi hayırlısı olsun canımm..
off nasıl yorucuyduuu... protokol oluncaaa
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bayıldım bendemi yaptırsam bu rengin tam adı ne
15 tane köy yumurtası almış hediye olarakakşam yedikkk
cornimm şu bebiş ziyaretine bana soracak olursan aynısı benmde başıma geldi..3-4 ay geçti öylesi gittimm. hemen gitmedim.
nedenini az önce okudum canım tmmEvet Jujum o elendi...:26:
.
nedenini az önce okudum canım tmm
Arzu_54 diskalifiye edilmiş. paylaşım yetersizliği diyor . Ben kendi isteğiyle ayrıldı yazarlar sanıyordum .. Üzüldüm
kızlaaaaar bugun tüm gün okul derss cok yorgunuuuuuuum menumu yazayım gecmısı okumaya calıscam sonrada
sabah: 1 dilim ekmek peynir domates biber sekersiz cay
ara: bir muz bir bardak süt
öğlen: bir tabak ton balıklı salata
ara: yarım paket etiform
akşam: bir kase çorba yarım dilim ekmek yeşillik turşu bide közlenmiş biberr
1 saat pilates ve sabah 7den beri sürekli bir koşturmaca haliii 2 -2 bucuga tamamlycam suyumu da
sen önceden ankarada yaşıyodun dimi cnm ankaralımıısn yoksa
eşleri kutlayanların eşlerni bende kutluorm kutlamayanlarada merdaneyle uçuorm
bnmde kutlanmadı henuz aslında hatırlatır cok pis üste cıkardmda 3 gun snra bnm dgum gunum şimdi onu hatırlatmak ıstemıorm bugun 8 mart desem bnm dgm gnumu hatırlar bırak hatrlamasınkı pazartesiii burnundan getiriym gecen yıl hatırlamamıştııııı 1 hafta surundu
[
Bu arada 3. lük sanırım bizde neyse derece aldık yinede [/B][/FONT]
çok beğendim askitom çok tşkler
eşlerniz kadınlar gününüzü kutladımı hediye demiorm sadce bi sözle:26:
akıl almak istedim.....objektıf olamıyorum.......
şimdi bız bu eve yenı taşındık...burada maalesef öle komsuluk falan yok.....eski evımızde ki komsularım bana 1 ay sonra hosgeldıne gelmıslerdi.....alt komsum da adanalıydı.....eşi de apt nın altında market işletıyordu.......32 yasındaydı....
sıcak kanlı bır kadındı...neyse 1 yıl gectı ama hoşgeldın dıısnda gelme gıtme olmadı karsılıklı tabi.......benı her gördugunde derdı buyur gel falan dıye ama ben ne bılım yaşım 27 ama ruhum hala çocuk yanı evlilik psikolojısıne gırememiştim o zamanlar...öle ben günlere gıdeyım falan sevmem böyle seyler...neyse ben hastalandım ama çok kötu hastalandım 1 ay yattım ama 1 hafta hıc ayaga kalkamadım.....ben bu kadar kötuyken bu kadın aşagıdan bır kere olsun gecmiş olsuna yukarı cıkmadı.....hasta oldugumu da biliyorlardı yanı kapıdan 5 dk ugramadı....ne bılım ben olsam en azından 1 tabak yemek götururdum.....
bu sırada baska bır komsum geldı Allah razı olsun eşime yemek getırmıs ben kalkamadıgım için....kadın kaç gere geldı ....ama aşagıda ki samımı dediğim komsu gelmedi.....bu sırada hamıleydı....marketle ılgılı sorunları vardı işler iyi gıtmıyormus falan..ev sahıbı de kıraya zam yapmak ıstıyormus ..sonradan haberım oldu........ben ayaklandım yavas yavas asagıda benı gördu kusura bakma gelemedım dedi...bende yuz vermedım önemlı değil dedim....
bu kadın doğum yaptı aralık sonunda eşim bana sordu gıdecek mısın hayırlı olsuna dedi.....ben de hayır dedim o geldı mı 1 kere yukarı cıkıp kapıdan bıle bakmadı dedim...tmm dedi......ama yıne sordu gecenlerde bebek kıyafetı al hayırlı olsuna gidelim dedi...sesimi çıkarmadım......
sizce napsam....hatalı mı davranıyorum?(bir derdım var topiği gibi oldu)yanı bunca ay geçmiş ne bılım bız tasınalı nerdeyse 5 ay oldu o zamandan berı görmedım.tasınırken de hoşcakal falan da demedim.....tuhaf olmaz mı?
Cornella bende centiğe katılıyorum benim aslında içimden geçen çentiğin dediği gibi ama işte bazen bazı düşünceleri aklımızdan geçirmemiz bizi iyi niyetten alıkoyabiliyor kısasa kısas olarak düşünmeyelim. 3 günlük dünyada bir şeye değmiyor...Canım... Bundan bahsetmen dahası bize sorman çok güzel olmuş. Ne yazıkki geç gördüm ve geç cevp veriyorum. Hatta gene gece paylaştığım için belki okunmayabilebilir. En iyisi başlık atayım.
Komşuluk hakkı çok önemli bir haktır. Hatta Cebrail, Peygamberimize komşuluk mevzusundan o kadar çok bahsetmiş ki, Peygamber Efendimiz bu husuta "Komşunun komşuya mirasçı kılınacağını düşündüm" demiş.
Bizler insan olarak malesef bazı tesirlerin etkisindeyiz. Bunlardan biri de ego. O bana yapmadı ben de ona yapmayım diye. Halbuki insan özünde iyidir. Ben adamına göre iyiyim diyen biri bence kendi iyi niyetinden şüphe etmelidir. Bence komşuna git. Belki nasıl davranması gerektiğini bilmiyordur. Belki eşi ile araları iyi değildir. Bak sen kendin dedin. Durumları bozuktu diye.
Malesef üzülmeye değmiyor. Yaptıklarına karşılık bulamıyorsun çoğu zaman. Verdiklerinle kalıyorsun. Ama veren el alan elden daima üstündür. Unutma karşıdaki için değil, o geldiği ya da gelmediği için değil, sen tuğba olduğun için yapacaksın bunu. Kendin için. Ki karşı tarafta kendisine bakıp, ben gitmedim ama ne vefalı komşuymuş o geldi desin ve aynı vefayı bir gün o da bir başka komşuya gösterebilsin. Örnek olmamız gerekiyor. Hem kendimize hem çevremize.
büşracım hedef kilonu kontrol et ve son kararını söyle tatlım.......
hedef kilomu 57 olarak belırlıyorummmm son kararımm
hedef kilomu 57 olarak belırlıyorummmm son kararımm
çentikcim ay!... bi yazamadım büşrammm' ın boyuda 171 di yanlış hatırlamıyorsam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?