- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.121
ünkü menümü yazayım
sabahhhhhhhhhhhh
1 muz
1 dilim ekmek
öğlen
kuru fasulye
3 4 kaşık hoşaf
akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
salata
nbtinilerleyen saatlerinde 1 elma
hastanede internet olmadığıiçin dün yazamadım menüm buuuuuuuu
sımdı duruma mantıklı bı sekılde baktım da senın ona hedıyenı alıp gıtmen demek (eger hala kırgın uzgun ve ona kızgınsan eger)polıtık davranmak olacaktır.akıl almak istedim.....objektıf olamıyorum.......
şimdi bız bu eve yenı taşındık...burada maalesef öle komsuluk falan yok.....eski evımızde ki komsularım bana 1 ay sonra hosgeldıne gelmıslerdi.....alt komsum da adanalıydı.....eşi de apt nın altında market işletıyordu.......32 yasındaydı....
sıcak kanlı bır kadındı...neyse 1 yıl gectı ama hoşgeldın dıısnda gelme gıtme olmadı karsılıklı tabi.......benı her gördugunde derdı buyur gel falan dıye ama ben ne bılım yaşım 27 ama ruhum hala çocuk yanı evlilik psikolojısıne gırememiştim o zamanlar...öle ben günlere gıdeyım falan sevmem böyle seyler...neyse ben hastalandım ama çok kötu hastalandım 1 ay yattım ama 1 hafta hıc ayaga kalkamadım.....ben bu kadar kötuyken bu kadın aşagıdan bır kere olsun gecmiş olsuna yukarı cıkmadı.....hasta oldugumu da biliyorlardı yanı kapıdan 5 dk ugramadı....ne bılım ben olsam en azından 1 tabak yemek götururdum.....
bu sırada baska bır komsum geldı Allah razı olsun eşime yemek getırmıs ben kalkamadıgım için....kadın kaç gere geldı ....ama aşagıda ki samımı dediğim komsu gelmedi.....bu sırada hamıleydı....marketle ılgılı sorunları vardı işler iyi gıtmıyormus falan..ev sahıbı de kıraya zam yapmak ıstıyormus ..sonradan haberım oldu........ben ayaklandım yavas yavas asagıda benı gördu kusura bakma gelemedım dedi...bende yuz vermedım önemlı değil dedim....
bu kadın doğum yaptı aralık sonunda eşim bana sordu gıdecek mısın hayırlı olsuna dedi.....ben de hayır dedim o geldı mı 1 kere yukarı cıkıp kapıdan bıle bakmadı dedim...tmm dedi......ama yıne sordu gecenlerde bebek kıyafetı al hayırlı olsuna gidelim dedi...sesimi çıkarmadım......
sizce napsam....hatalı mı davranıyorum?(bir derdım var topiği gibi oldu)yanı bunca ay geçmiş ne bılım bız tasınalı nerdeyse 5 ay oldu o zamandan berı görmedım.tasınırken de hoşcakal falan da demedim.....tuhaf olmaz mı?
alınacak bişey söylemedim ki sadece senin doğruların ve yeme düzenin o artık değiştiremem ben onun için söyledim... ama 3 öğün bile yemen beni mutlu eder canım
eminmisin canım 55 ... en azından 57 felan çeksen neyse sen bilirsin
valla tam adamına soruyon asosyalim ben anam.. bildiğin asosyal... 3 yıldır oturuyorum bu evimde kendi evim ama daha ne karşı komşuya ne alt ne üst komşuya gitmişliğim var... utangaç çekingen girişken olmayan biriyim ben anam...
ama sen git güzelim ilk adım senden olsun boşver gerisini
cornella canım bu arada kaptın sen bu işi listenin son halini senden alıcam ozaman tamam mı
menüm
sabah
nodıl
ara
yok
öğlen
1,5 tane etli pide bir karış uzunlukta
bulgur çorbası
ara
2 bisküvi
akşam
2 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
yağda yumurta
patates kavurması
ama fazla oldu gibi bilemiyorum ama soda içtim neyse bugünlük böyle olsun
yürüyüş yapmadım ama çarşıda yürüdüm.
callen yapıldı
Ne sıkıcı bir gün yaaaaaaa
.
slm kızlar kimsecikler uğramamış buraya hafta sonu ondan sanırım :26:
gamzem o paylaştığn saç rengi çok hoş bnm saç rengimde hemen hemen aynı sayılır çok sevıorm ve cok gelıp soran oluo hayranı coktavsiye ederim
kimsecikler yokmillet nerde acep .......rabiş kendini temzliğe vurmuş
sabah: 1 dilim ekmek
menemen,zeytin,2 adet patates kızartması
öğle: yok
akşam:1 tabak yağsız, domates soslu makarna
su: içiyorum
spor: akşam yapılacak
Sen bu hafta fena bozdun kafayı, hadi bakalımmm...Saygım sonsuz..Başarılı olan her zaman idolümdür
.
niye bozdum cızz....çok yıyorum de mi ya:26: hihih bu hafta karar aldımnasıl uygulayacaksam protein+sebze yapacagım.....yani bir gün protein bir gün sebze.......kahvaltı normal kahvaltı ama......
Canımm, az yiyiyordun tabikide ama bu daha az ve daha dikkat ediceksinin sinyali gibibende izindeyim bu hafta..gerçekten senin yaptıkların ve fikirlerin bana çok fazla moral oluyor...doğru buluyorum
.
sağol cnmmmya bende saçımı boyasam iyi olacak....ama hangı renge boyasam saçım kızıl benım :26::26:
Offf bende o kadar sıkıldım ki bu renkten..sizde öyle dediniz hemen boyatmak istiyorum ama boya alıp evde boyasam diyorum..sende buna yakın renklerde yap canım, yani benim paylaştığım resme
.
cnm senın saçların sarı.sen istersen evde değiştirebilirsin ama benım ki koyu kuaföre gıtmeden o tarz renkler elde edemem....kuaför de saçımı acacak ben de onu istemıyorum,nişanım da açtılar da saç kendınden gectı....
O zaman ben yarın çıkınca rengi alayım, evde boyayayımseninkler evet, haklısın..bende 2 kere kızıl oldum ama öldüm sarıya geçene kadar
.
kızılda yakışmıstır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?