- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.061
Tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ayakta uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrhahahaha mala bkk diyesim varrrrrrrrrr 65 olucan gülümmmmmmmmmmmm
.
sabah
1 dilim ekmek
2 haşlama yumurta
marul maydonoz
öğle
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
akşam
bir iskambil kağıdı boyutlarında bisküvili pudingli pasta
(kalınlığı 2 parmak)
2.5lt su
spor henüz yok dizi izlerken yapıorm akşamları
senınkı de güzel cnmm
benim menüm de şöyle
sabah:1.5 dilim kepek ekmeği
yarım k.k peynir
3 tane zeytin
öğle:3 y.k pilav
2 y.k nohut
1 bardak ayran
akşam: saat 5 gibi 2 tane poğaça
1 bardak ayran
spor:1 saate yakın yürüyüş,100 mekik
su:1,5 litre
.
cornellacım bende ilk etapta içimden kızar ederdim belki bende ilk etapta o bayana mesafeli konuşurdum "kusura bakma gelemedim dediğinde bende senin gibi önemli değil der geçerdim ama durumunu öğrendikten sonra ya benim yapım ben karşımdaki insana inanırım affederim ama içimde hep bi tarafım mesafeli kalır ve ben o bayanın çocuğuna hayırlı olsuna giderdim. Boş ver be cornallacım şu 3 günlük dünyada bazen bişeye değmiyor sen bayanı içerlemişsen bile boş ver!... minik bebeğin hatırıdır. iyi düşünelim iyi şeyler olsun canım...akıl almak istedim.....objektıf olamıyorum.......
şimdi bız bu eve yenı taşındık...burada maalesef öle komsuluk falan yok.....eski evımızde ki komsularım bana 1 ay sonra hosgeldıne gelmıslerdi.....alt komsum da adanalıydı.....eşi de apt nın altında market işletıyordu.......32 yasındaydı....
sıcak kanlı bır kadındı...neyse 1 yıl gectı ama hoşgeldın dıısnda gelme gıtme olmadı karsılıklı tabi.......benı her gördugunde derdı buyur gel falan dıye ama ben ne bılım yaşım 27 ama ruhum hala çocuk yanı evlilik psikolojısıne gırememiştim o zamanlar...öle ben günlere gıdeyım falan sevmem böyle seyler...neyse ben hastalandım ama çok kötu hastalandım 1 ay yattım ama 1 hafta hıc ayaga kalkamadım.....ben bu kadar kötuyken bu kadın aşagıdan bır kere olsun gecmiş olsuna yukarı cıkmadı.....hasta oldugumu da biliyorlardı yanı kapıdan 5 dk ugramadı....ne bılım ben olsam en azından 1 tabak yemek götururdum.....
bu sırada baska bır komsum geldı Allah razı olsun eşime yemek getırmıs ben kalkamadıgım için....kadın kaç gere geldı ....ama aşagıda ki samımı dediğim komsu gelmedi.....bu sırada hamıleydı....marketle ılgılı sorunları vardı işler iyi gıtmıyormus falan..ev sahıbı de kıraya zam yapmak ıstıyormus ..sonradan haberım oldu........ben ayaklandım yavas yavas asagıda benı gördu kusura bakma gelemedım dedi...bende yuz vermedım önemlı değil dedim....
bu kadın doğum yaptı aralık sonunda eşim bana sordu gıdecek mısın hayırlı olsuna dedi.....ben de hayır dedim o geldı mı 1 kere yukarı cıkıp kapıdan bıle bakmadı dedim...tmm dedi......ama yıne sordu gecenlerde bebek kıyafetı al hayırlı olsuna gidelim dedi...sesimi çıkarmadım......
sizce napsam....hatalı mı davranıyorum?(bir derdım var topiği gibi oldu)yanı bunca ay geçmiş ne bılım bız tasınalı nerdeyse 5 ay oldu o zamandan berı görmedım.tasınırken de hoşcakal falan da demedim.....tuhaf olmaz mı?
cornellacım bende ilk etapta içimden kızar ederdim belki bende ilk etapta o bayana mesafeli konuşurdum "kusura bakma gelemedim dediğinde bende senin gibi önemli değil der geçerdim ama durumunu öğrendikten sonra ya benim yapım ben karşımdaki insana inanırım affederim ama içimde hep bi tarafım mesafeli kalır ve ben o bayanın çocuğuna hayırlı olsuna giderdim. Boş ver be cornallacım şu 3 günlük dünyada bazen bişeye değmiyor sen bayanı içerlemişsen bile boş ver!... minik bebeğin hatırıdır. iyi düşünelim iyi şeyler olsun canım...
hemşoooankaralıyım canım
yok cnm havelsan değil onun yanında bi firmaymışş hayırlısı bakalım yarn akşama belli olur sonuçyok canım yaa bekarken orda oturmuştum şimdi cevizliderede oturuyorum ama benim oğlan orda okuyo hergün gelip gidiyoruz canım inşallah olur havelsan yaa çok sevinirim senin adına
tuğbişşş ben olsam insanlık bnde kalsın der giderdimakıl almak istedim.....objektıf olamıyorum.......
şimdi bız bu eve yenı taşındık...burada maalesef öle komsuluk falan yok.....eski evımızde ki komsularım bana 1 ay sonra hosgeldıne gelmıslerdi.....alt komsum da adanalıydı.....eşi de apt nın altında market işletıyordu.......32 yasındaydı....
sıcak kanlı bır kadındı...neyse 1 yıl gectı ama hoşgeldın dıısnda gelme gıtme olmadı karsılıklı tabi.......benı her gördugunde derdı buyur gel falan dıye ama ben ne bılım yaşım 27 ama ruhum hala çocuk yanı evlilik psikolojısıne gırememiştim o zamanlar...öle ben günlere gıdeyım falan sevmem böyle seyler...neyse ben hastalandım ama çok kötu hastalandım 1 ay yattım ama 1 hafta hıc ayaga kalkamadım.....ben bu kadar kötuyken bu kadın aşagıdan bır kere olsun gecmiş olsuna yukarı cıkmadı.....hasta oldugumu da biliyorlardı yanı kapıdan 5 dk ugramadı....ne bılım ben olsam en azından 1 tabak yemek götururdum.....
bu sırada baska bır komsum geldı Allah razı olsun eşime yemek getırmıs ben kalkamadıgım için....kadın kaç gere geldı ....ama aşagıda ki samımı dediğim komsu gelmedi.....bu sırada hamıleydı....marketle ılgılı sorunları vardı işler iyi gıtmıyormus falan..ev sahıbı de kıraya zam yapmak ıstıyormus ..sonradan haberım oldu........ben ayaklandım yavas yavas asagıda benı gördu kusura bakma gelemedım dedi...bende yuz vermedım önemlı değil dedim....
bu kadın doğum yaptı aralık sonunda eşim bana sordu gıdecek mısın hayırlı olsuna dedi.....ben de hayır dedim o geldı mı 1 kere yukarı cıkıp kapıdan bıle bakmadı dedim...tmm dedi......ama yıne sordu gecenlerde bebek kıyafetı al hayırlı olsuna gidelim dedi...sesimi çıkarmadım......
sizce napsam....hatalı mı davranıyorum?(bir derdım var topiği gibi oldu)yanı bunca ay geçmiş ne bılım bız tasınalı nerdeyse 5 ay oldu o zamandan berı görmedım.tasınırken de hoşcakal falan da demedim.....tuhaf olmaz mı?
akıl almak istedim.....objektıf olamıyorum.......
benımde menüm söyle arkaşalar.
SABAH:
DİLİM KEPEKLİ EKMEK
İKİ YEŞİL ZEYTİN
İKİ CATAL PEYNİR
ARA ÖĞÜN:
BİR NAR
ÖĞLEN:
6 TANE KÜCÜK IZGARA KÖFTE
BOL SOĞANLI DOMATES SALATASI
BİR BARDAK AYRAN
BİR DANE BADEMLI KURABIYE
ARA ÖĞÜN:
BİR AYVA
AKŞAM:
BİR TABAK ISPANAK YEMEĞİ
3 YEMEK KAŞIĞI YOGURT
IKI YEMEK KASIĞI TAZE BEZELYE BOL SOĞANLA ÇOK AZ YAĞLA KAVURMASI.
ĞÜN İÇİNDE:2 LİTRE SU IKI FINCAN YEŞİL CAY[/COLOR]
haklısın cnm sen kendine göre en doğru kararı veririsin...bilmiyorum zes; sonucta tonlarca yol katetmeyecektı ki 1 kat yukarı çıkacaktı sadece...1 dk ugramadı...bilemıyorum
Offf kadını boşver, git bebeği kokla kokla gell
.
tv de yetenek sizsiniz izliyorumhuuuuuuuuuuuuuu napıyorsunuz?
ben doğallıktan yana biriyim ama boya konusunda çok sevdiğim renklerden biri süper sanada yakışır
alınacak bişey söylemedim ki sadece senin doğruların ve yeme düzenin o artık değiştiremem ben onun için söyledim... ama 3 öğün bile yemen beni mutlu eder canımtamam dalin bişey demiyorum ... nasıl istiyorsan öyle.
gene noldu ben anşlatamıyommu kendımı yahu.ole desem kızıyon bole desem kızıyon saplak gelıyoo haaa
eminmisin canım 55 ... en azından 57 felan çeksen neyse sen bilirsinguduk kadar boyum var zaten 55 benı anca kurtarıyo ıdealım 52 ama cok ucmayayım 55 te kalsın dedım
valla tam adamına soruyon asosyalim ben anam.. bildiğin asosyal... 3 yıldır oturuyorum bu evimde kendi evim ama daha ne karşı komşuya ne alt ne üst komşuya gitmişliğim var... utangaç çekingen girişken olmayan biriyim ben anam...akıl almak istedim.....objektıf olamıyorum.......
alınacak bişey söylemedim ki sadece senin doğruların ve yeme düzenin o artık değiştiremem ben onun için söyledim... ama 3 öğün bile yemen beni mutlu eder canım
eminmisin canım 55 ... en azından 57 felan çeksen neyse sen bilirsin
valla tam adamına soruyon asosyalim ben anam.. bildiğin asosyal... 3 yıldır oturuyorum bu evimde kendi evim ama daha ne karşı komşuya ne alt ne üst komşuya gitmişliğim var... utangaç çekingen girişken olmayan biriyim ben anam...
ama sen git güzelim ilk adım senden olsun boşver gerisini
cornella canım bu arada kaptın sen bu işi listenin son halini senden alıcam ozaman tamam mı
menüm
sabah
nodıl
ara
yok
öğlen
1,5 tane etli pide bir karış uzunlukta
bulgur çorbası
ara
2 bisküvi
akşam
2 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
yağda yumurta
patates kavurması
ama fazla oldu gibi bilemiyorum ama soda içtim neyse bugünlük böyle olsun
yürüyüş yapmadım ama çarşıda yürüdüm.
callen yapıldı
hadi hayırlısı olsun canımm..bugün herkeste ufak ufak kaçamaklar var ama dengelemişiz
dün bi işe başvurdum bugün aradılar yarın gel grüşelim dediler ayy bir sevindirik oldumm inş hayırlısı olur yeride çok gzl hemen önünde ankaranın en büyük 2 tane avmsi var
bitki için uzun süre cnm bende kullanmazdım...
hangi alışveriş merkezleri garfield?
avatarın güzel olmuş sana benzemiş
topligt çok geçmiş olsuncnm
birsen-deniz sen ne öğretmenisin? kadınlar günü programı sizdeymişyorucu geçmiştir
gamzem eminim fotodaki hallerin çok güzeldir
arzu_54 çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
cepayla kentpark canım
birsende sınıfcı cnm ama idareci pozisynunda
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bayıldım bendemi yaptırsam bu rengin tam adı ne
eşlerniz kadınlar gününüzü kutladımı hediye demiorm sadce bi sözle:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?