Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ayakta uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr hahahaha mala bkk diyesim varrrrrrrrrr 65 olucan gülümmmmmmmmmmmm

.

hayyy allahhh

senınkı de güzel cnmm

afiyet olsun canım arada bir sütlü tatlıda aslında yemeli yoksa insan tatlı krizine girebilir aynı ben gibi

menün çok iyi arkadasım.afiyet olsun.

cornellacım bende ilk etapta içimden kızar ederdim belki bende ilk etapta o bayana mesafeli konuşurdum "kusura bakma gelemedim dediğinde bende senin gibi önemli değil der geçerdim ama durumunu öğrendikten sonra ya benim yapım ben karşımdaki insana inanırım affederim ama içimde hep bi tarafım mesafeli kalır ve ben o bayanın çocuğuna hayırlı olsuna giderdim. Boş ver be cornallacım şu 3 günlük dünyada bazen bişeye değmiyor sen bayanı içerlemişsen bile boş ver!... minik bebeğin hatırıdır. iyi düşünelim iyi şeyler olsun canım...

benımde menüm söyle arkaşalar.

SABAH:
DİLİM KEPEKLİ EKMEK
İKİ YEŞİL ZEYTİN
İKİ CATAL PEYNİR

ARA ÖĞÜN:
BİR NAR

ÖĞLEN:
6 TANE KÜCÜK IZGARA KÖFTE
BOL SOĞANLI DOMATES SALATASI
BİR BARDAK AYRAN
BİR DANE BADEMLI KURABIYE

ARA ÖĞÜN:
BİR AYVA

AKŞAM:
BİR TABAK ISPANAK YEMEĞİ
3 YEMEK KAŞIĞI YOGURT
IKI YEMEK KASIĞI TAZE BEZELYE BOL SOĞANLA ÇOK AZ YAĞLA KAVURMASI.

ĞÜN İÇİNDE:2 LİTRE SU IKI FINCAN YEŞİL CAY[/COLO
R]

bilmiyorum zes; sonucta tonlarca yol katetmeyecektı ki 1 kat yukarı çıkacaktı sadece...1 dk ugramadı...bilemıyorum

ankaralıyım canım
hemşooo
yok canım yaa bekarken orda oturmuştum şimdi cevizliderede oturuyorum ama benim oğlan orda okuyo hergün gelip gidiyoruz canım inşallah olur havelsan yaa çok sevinirim senin adına
yok cnm havelsan değil onun yanında bi firmaymışş hayırlısı bakalım yarn akşama belli olur sonuç
tuğbişşş ben olsam insanlık bnde kalsın der giderdim
ama ben hep iyi niyetimden kaybediorm bazen salaklıklarım oluyo o yuzden cokta fikir veremicem ama genede git sen iyilik yap denize at.....

Offf kadını boşver, git bebeği kokla kokla gell

.

Canım menüleri kilo almamak için koruma menü gibi oluyor, diyet gibi değil sankimmm :26::26:

.

huuuuuuuuuuuuuu napıyorsunuz?
tv de yetenek sizsiniz izliyorum

Canımm ben az sonra biraz sevdaya çıkıp kahve içicem ama minik bir araştırma yaptım ve saç rengi buldum...Yorumunu, düşüncelerinizi söylermisiniz?

.
ben doğallıktan yana biriyim ama boya konusunda çok sevdiğim renklerden biri süper sanada yakışır

tamam dalin bişey demiyorum ... nasıl istiyorsan öyle.
gene noldu ben anşlatamıyommu kendımı yahu.ole desem kızıyon bole desem kızıyon saplak gelıyoo haaa
alınacak bişey söylemedim ki sadece senin doğruların ve yeme düzenin o artık değiştiremem ben onun için söyledim... ama 3 öğün bile yemen beni mutlu eder canım
guduk kadar boyum var zaten 55 benı anca kurtarıyo ıdealım 52 ama cok ucmayayım 55 te kalsın dedım
eminmisin canım 55 ... en azından 57 felan çeksen neyse sen bilirsin
valla tam adamına soruyon asosyalim ben anam.. bildiğin asosyal... 3 yıldır oturuyorum bu evimde kendi evim ama daha ne karşı komşuya ne alt ne üst komşuya gitmişliğim var... utangaç çekingen girişken olmayan biriyim ben anam...

ama sen git güzelim ilk adım senden olsun boşver gerisini

cornella canım bu arada kaptın sen bu işi listenin son halini senden alıcam ozaman tamam mı

menüm
sabah
nodıl

ara
yok

öğlen
1,5 tane etli pide bir karış uzunlukta
bulgur çorbası

ara
2 bisküvi

akşam
2 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
yağda yumurta
patates kavurması

ama fazla oldu gibi bilemiyorum ama soda içtim neyse bugünlük böyle olsun

yürüyüş yapmadım ama çarşıda yürüdüm.
callen yapıldı

Son düzenleme:

tmm jujum en son ben sana bildiririm......menun de ödül gunun olsun

Arzu_54 diskalifiye edilmiş. paylaşım yetersizliği diyor . Ben kendi isteğiyle ayrıldı yazarlar sanıyordum .. Üzüldüm

Bu arada 3. lük sanırım bizde neyse derece aldık yinede

Son düzenleme:
kızlaaaaar bugun tüm gün okul derss cok yorgunuuuuuuum menumu yazayım gecmısı okumaya calıscam sonrada

sabah: 1 dilim ekmek peynir domates biber sekersiz cay

ara: bir muz bir bardak süt

öğlen: bir tabak ton balıklı salata

ara: yarım paket etiform

akşam: bir kase çorba yarım dilim ekmek yeşillik turşu bide közlenmiş biberr

1 saat pilates ve sabah 7den beri sürekli bir koşturmaca haliii 2 -2 bucuga tamamlycam suyumu da

bir uyumuşum ki kızlar..valla dinlenmişim

hadi hayırlısı olsun canımm..

cepayla kentpark canım
birsende sınıfcı cnm ama idareci pozisynunda

off nasıl yorucuyduuu... protokol oluncaaa

Canımm ben az sonra biraz sevdaya çıkıp kahve içicem ama minik bir araştırma yaptım ve saç rengi buldum...Yorumunu, düşüncelerinizi söylermisiniz?

.
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bayıldım bendemi yaptırsam bu rengin tam adı ne
eşlerniz kadınlar gününüzü kutladımı hediye demiorm sadce bi sözle:26:

15 tane köy yumurtası almış hediye olarak akşam yedikkk

cornimm şu bebiş ziyaretine bana soracak olursan aynısı benmde başıma geldi..3-4 ay geçti öylesi gittimm. hemen gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…