Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kafayı bozdun ev işiyle.......mavi suyu nerde buldun? bu arada neden akşam düzgün yemek yemedın....sebbeını söyleyeyım; kocan evde yok o yuzden yemek yapmadın

cnm akşama ne oldu yoksa menün güzel

kafayı bozdun ev işiyle.......mavi suyu nerde buldun? bu arada neden akşam düzgün yemek yemedın....sebbeını söyleyeyım; kocan evde yok o yuzden yemek yapmadın

Cornella o dıyet menusumu oliyyiiii bacım? O menü benm normal gunluk yedgm :)) Bi tek sabah yiyorum o da veliler getryoo yoksa acımmmmmmmmm:) Bugün doydum ama yeter bu bana 1 hafta:)

Cornella o dıyet menusumu oliyyiiii bacım? O menü benm normal gunluk yedgm :)) Bi tek sabah yiyorum o da veliler getryoo yoksa acımmmmmmmmm:) Bugün doydum ama yeter bu bana 1 hafta:)

kız yürü git.....aaaaaaaaaaaaaa aç insan veliler de olmasa miden yemek görmeyecek zaten.....

cnm akşama ne oldu yoksa menün güzel

tugbam ne guzel kendın sorup kendın cevaplıyorsunnn aynen esım evde yok ve cok yoruldum yemek yapasım gelmedı cokta ac degıldım o yuzden meyveyle gecıstırdımm..
mavı suyu deterjan satan bı yerden aldımmm kuzumm

kız yürü git.....aaaaaaaaaaaaaa aç insan veliler de olmasa miden yemek görmeyecek zaten.....

He valaa gercı burdakı velilern bazısının bıldıgı tek sey cocuk dogurmak. Bırıne patates salatası yazdm hıc yapmams daha once. Pogaca yapmayı bılmıolar. Guya yanıııı evde ne yıolarsa nese benm topıcın hatuınu geldı byeeee

işe yaradı mı bari*:26: sadece fayanslarda mı kullandın?

işe yaradı mı bari*:26: sadece fayanslarda mı kullandın?

yaradı valla kuzumm bayagı kotu durumdaydı ne yaptısam cıkaramamıstım karbonat bıle denemıstım keske once alaydım dedımfayans aralarında beyaz cızgıler var ya derz, ıste onları temızlıyo kuzumm...

iyi bari azinin topiği bir kere daha işe yaradı bizim ki daha siyah olmadı ama yerler de ki karoların aralarına denemek istiyorum ben de .......
yarın acık olursa deterjancı alayım bende........

iyi bari azinin topiği bir kere daha işe yaradı bizim ki daha siyah olmadı ama yerler de ki karoların aralarına denemek istiyorum ben de .......
yarın acık olursa deterjancı alayım bende........

iste onlar ıcın zaten kuzummmmm benımkılerde sıyah degıldı ama beyazda degıldı

selam arkadaslar nasılsınız ?ben buğünde işteydim sağolsun oğlandanda ancak fırsat buldum menümü yazmaya.

SABAH:
BİR DİLİM CAVDAR EKMEĞİ
İKİ ZEYTİN
ÇOK AZCIK PEYNİR
DOMATES

ARA ÖĞÜN:
İŞTE NESCAFE SEKERSİZ

ÖĞLE:
BİR TANE KUŞ BAŞI ETLİ PİDE AYRAN

AKŞAM:
BİR TANE YEŞİL ELMA

SU BAYA İÇTİM YATASIYA KADAR YİNE İÇERİM

SPOR:
GÜN BOYU HİÇ OTURMADI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…