- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.181
he yakında olsa kaşıcam da maalesef uzakta
kızlarrr öldüm bittimm cookk yoruldummmmmmmm deli gibi temizlik yaptımm....
menum
sabah
1 dilim ıspanaklı borek
domates salatalık
sekersız cay
ara
2 kuru ıncır
oglen
1 muz
ara yok
aksam
1 muz
1 elma
su:2 lt tamamlandı
spor:carsıda 1saat yuruyus delı gıbı ev ısı
kızlarrr öldüm bittimm cookk yoruldummmmmmmm deli gibi temizlik yaptımm....
menum
sabah
1 dilim ıspanaklı borek
domates salatalık
sekersız cay
ara
2 kuru ıncır
oglen
1 muz
ara yok
aksam
1 muz
1 elma
su:2 lt tamamlandı
spor:carsıda 1saat yuruyus delı gıbı ev ısı
kafayı bozdun ev işiyle.......mavi suyu nerde buldun? bu arada neden akşam düzgün yemek yemedın....sebbeını söyleyeyım; kocan evde yok o yuzden yemek yapmadın
Cornella o dıyet menusumu oliyyiiii bacım? O menü benm normal gunluk yedgm :)) Bi tek sabah yiyorum o da veliler getryoo yoksa acımmmmmmmmm:) Bugün doydum ama yeter bu bana 1 hafta:)
kafayı bozdun ev işiyle.......mavi suyu nerde buldun? bu arada neden akşam düzgün yemek yemedın....sebbeını söyleyeyım; kocan evde yok o yuzden yemek yapmadın
cnm akşama ne oldu yoksa menün güzel
kız yürü git.....aaaaaaaaaaaaaaaç insan veliler de olmasa miden yemek görmeyecek zaten.....
tugbam ne guzel kendın sorup kendın cevaplıyorsunnn aynen esım evde yok ve cok yoruldum yemek yapasım gelmedı cokta ac degıldım o yuzden meyveyle gecıstırdımm..
mavı suyu deterjan satan bı yerden aldımmm kuzumm
tugbam ne guzel kendın sorup kendın cevaplıyorsunnn aynen esım evde yok ve cok yoruldum yemek yapasım gelmedı cokta ac degıldım o yuzden meyveyle gecıstırdımm..
mavı suyu deterjan satan bı yerden aldımmm kuzumm
işe yaradı mı bari*:26: sadece fayanslarda mı kullandın?
ne işe yarıyyy mavi su kızlar
yaradı valla kuzumm bayagı kotu durumdaydı ne yaptısam cıkaramamıstım karbonat bıle denemıstım keske once alaydım dedımfayans aralarında beyaz cızgıler var ya derz, ıste onları temızlıyo kuzumm...
iyi bari azinin topiği bir kere daha işe yaradıbizim ki daha siyah olmadı ama yerler de ki karoların aralarına denemek istiyorum ben de .......
yarın acık olursa deterjancı alayım bende........
iste onlar ıcın zaten kuzummmmmbenımkılerde sıyah degıldı ama beyazda degıldı
onu da alalım......evde yıyecekden cok deterjan oldu
hayat felsefemız kuzum aman eksık kalmasınn saka bı yana cıdden ıse yarıyoo.. hemde ucuz bısı yanı
o kadar çok şey alacam ki liste yapıyorum artık.......şu lale devrınde ki topragın saç rengi ne renk acebeeeee
en guzelıı kuuzmmactım sımdı bu kızın sacında bakırlık var ama hafıf kızıllıkta var benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?