Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neden kuşum? lale devrini izle.........biliyo musun imd sınavına benim kıl mı kıl görümcem de girecekmiş

oowwwwwwww rekabet artar hacı desene cok sevıyosun anlasılan sevgılı gorumcenıı o ne mezunu? lale devrını annecegızımm cok sever kulakları cınlasın powerturk acık bendee takılıyom olee

oowwwwwwww rekabet artar hacı desene cok sevıyosun anlasılan sevgılı gorumcenıı o ne mezunu? lale devrını annecegızımm cok sever kulakları cınlasın powerturk acık bendee takılıyom olee

sevmek ne kelıme bayılıyorum kendısıne...aynen dediğim gibi görünce bayılacak gibi oluyorum

biyoloji ögrt. o da cnm ama manyak gibi ders çalısır hıc bıkmaz hayatta ona ders çalıs de başka bişi deme....şuan ne yapıyor biliyor musun?
aöf işletme 2. sınıf (bütün notları 80-100 arası)
dershane de çalısıyor
kpss ye çalısıyor
ve imd nın 700 sayfa kıtabı var dedim .ne olacak çalısırız dedi

catlak yaaaa
ee neden atanamadı o zaman kuzum??
evlimi
nerde oturuyo bunlara cevap ıstıyorumm

selam kızlar önce menümü yazayım sonra geçmişe bakıyım

sabah:1 dilim kepek ekmeği
yarım k.k peynir
1 t.k tahin pekmez

öğle:1 tabak çorba ve biraz salata
2 yemek kaşığı yoğurt

ara:1 avuç içi çerez

akşam ufak boy 1 baget 1 incik
1 tane közlenmiş kırmızı biber
1 dilim ekmek

saat 8 gibi şekersiz çayla 2 tane petibör bisküvi

su 2 litreye yakın
spor:30 dk eliptik,100 mekik,2 saat yürüyüş

catlak yaaaa
ee neden atanamadı o zaman kuzum??
evlimi
nerde oturuyo bunlara cevap ıstıyorumm

adana da babasının tepesinde oturuyor cnm
evli,çocuklu
çocuguna kendisi hariç herkes baktı galiba bu sayede çok rahat ders çalısabiliyor,bazıları şanslı anacım.....
niye atanamadı: çünkü hep sınırda aldı 85-86 öğretmenlıkte de böyle aldı......başka sorunuz efem

vay arkadas hemde evliii haaa sans annem sanss... yok baska sualımm kafi yanıtların

hepsi de çok güzel afiyet olsun

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…