Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[sıze=3]beşiktaşla trabzon sporun maçı var.ben trabzon sporluyum oğlumda fanatık beşiktaşlı bakalım kim yenecek.[/sıze]

canım 64 olabilir yapamazsanız 65 dede kalabilir

Kizlar bugun hic gremedm mnunu yazcm gecmsi gece okucm

Sabah- ogle karisik : yarim krep sebzeli omlet peynir vs :) kalabalikti masa ama herseyden az ymeye calstm odul gbi bseydi kahvaltm(neyin oduluyse) :)

Aksam: bir parca tavuk 2 cigkofte salata

2 litre su. Bgunku menum yazmaya deger degil valla diyet menusu dgl szi opuormmm ev kalabalik eglence var :)

yok yok canım be hedefimi yakın tutayımda gözümde büyümesin çok sağol cancağızımmmmmmmmmmm

hasret: tmm cnm ........

büşra: ne eğlencesı kız bu hafta 100 gr verdın ya onu mu kutluyonuz

bugün kimseciker yokmuş gamze ve tuğba bugün burdaymış onlar nbttemiş bugün takım onlara emanetmiş ben bi geldim bi gittim

5.Takım 299. Etap
*JUJU* 65,00 ------>64,00
aysunayy 60,00
dalin26 55,00------>55,00(hedef kilo aynı)
biricikoglumertug 65,00------>65,00(hedef kilo aynı)
ZES 64,00------>64,00(hedef kilo aynı)
garfield06 50,00------>55,00
birsen-deniz 60,00------>60,00(hedef kilo aynı)
cornella 65,00------>60,00
ukyo 65,00------>65,00(hedef kilo aynı)
Gamze_M 64,00------>60,00
busramnmn 59,00------>57,00
chentiq 57,00------>57,00(hedef kilo aynı)
rabyas 70,00------>68,00
toplight 65,00
Sevda_M 70,00------>65,00

cok meyve yemıssın muz fazla olmus cnm.en kalorılı meyvelerden bırı sabahkı borekte sabah olmasının hatrına makul sayabılırım
kız o pıde oldumu hıc neyse dıger ogunlerle dengelemıssın yarım yesen daha ıyı olur lıtfen tıkat ıdelım
bumu senın odul ogunun bnm eklerın yanında devede kulak az olmus ama ben sevdım

menum kızlar

sabah klasık kahvaltı ek olarak 1 kaç catal ıspanak kavurması yumurtalı

ara 1 kase yogurt yedım uzerıne nane pulbıber kekık dokerekten

ogle ıspanak kavurması yogurt 2 dılım beyaz ekmek ama dılımler ekmegın uc kısmındandı ve halka seklındelerdı mınıcıklerdı yanı ıkısını toplasan yarım dılım eder

ara yok

aksam yesıl salataa yogurt
ara 1 ısırık bıskuvı kızım yememıstı zıyan olmasın dıye ceyregı kadar kalmıstı azıma attım okaa

spor toplamda 1000 kalorılık elıptık 3.kattan ınıp cıkma 1 kez 10 dkk kafadan atmasyon sacma sapan hareketlerr.

su 2 lıtre oldu yatana kadar 3 olabülüüü

en güzel nne ayşenur asılsın bebeler nasıllllllllllllllllllllll menünd güzellllllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…