Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güzel menü afiyet olsun

rabiş dikkat muz ağacı çıkacak içinde

arzum menün güzel olmuş akşam 1 elma yemekle pideyi dengelemişsin tebrik ederim canım

fena deil canım öyle düşünme

dalinim çok sağlıklı bir menü olmuş ama sanki sporumu abartmışsın biraz

.

kuzummm senın cızelgede 9.2 kg lost dıyo yaa masallahh dıyorumm darısı bana olsun ınsallah aman napım yaa bunye bu kadarı becerıyoo....

sağolll bebem......ama senın problemın var biliyosun o yuzden böyle ...şu meyveleri biraz azalt..........
kh ı en aza indirge,proteini ve sebzeyi artır.....bu hafta da böyle yap.......

sizlere güzel sohbetler canlarım ...iyi geceler kenidinize çok iyi bakın...

.
iyi geceler canımmm daha erkendı ama yaa bugun kımse gelmedııı...
sağolll bebem......ama senın problemın var biliyosun o yuzden böyle ...şu meyveleri biraz azalt..........
kh ı en aza indirge,proteini ve sebzeyi artır.....bu hafta da böyle yap.......

ornek menu olustur bakım kuzum bana aralarda ne yıcem mesela?

ben geldimmmmmmm bööööööööööö
akşam üzeri misafir geldi onlar gitti biz başka misafrlige gittik yeni geldimmm hemen menümü yazıp geçmişe gidiormmm

sabah
1 haşlama yumurta
2 zeytin
maydonoz
1.5 dilim ekmek

öğle
2 kase mercimek çorba
1 çiğ köfte
marul

akşam
1 tavuk but haşlama
salata
1 çatal kek

su 3 ltye yakın
spor yok

şimdi zaman geri aksın ben geçmişe gder

hosgeldiinnn esraa

Kahvaltı (08.00-09.00)
1 yumurta (Saf tereyağı ya da zeytinyağı ile omlet veya menemen de yapılabilir)
8-10 adet tuzsuz zeytin
Bir avuç içi kadar beyaz peynir
2-3 adet çarliston yeşilbiber
5-6 adet minik domates
Şekersiz çay ya da süt
Bir (ince belli) çay bardağı fındık (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Fındık mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Ara öğün (şart değil) (10.00)
Yarım su bardağı kadar ceviz
Bol su ya da yeşil çay

Öğle yemeği (13.00-14.00)
etli veya etsiz sebze yemeği
Lahana ya da karnabahar salatası (Çiğ ya da buğulanmış olabilir)
Bir su bardağı ayran ya da bir kase yoğurt

Ara öğün (şart değil) (15.00)
Bir orta boy elma ya da mevsim meyvesi
Bir kase yoğurt (Mümkünse evde mayalanmış veya geleneksel usulle üretilmiş. Kesinlikle diyet olmayacak)
Şekersiz çay ya da bir fincan Türk kahvesi
Nescafe olarak bilinen granül kahveler işlenmiş gıda oldukları için yasak

Akşam yemeği (18.00-19.00)
Balık ızgara (Fırında veya buğulama usulü de pişirilebilir)
Roka, yeşil soğan, maydanoz ve bir tatlı kaşığı keten tohumu (Tüm salatalara doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ilave edilebilir.)

al sana karatay menüsü......ben gecen yıl yapıyordum sabah 2 yumurta dıyor da ben onu değiştirdim......

Son düzenleme:

valla begendım kuzummm kahvaltım aynı zatenn gerısıde cok kasmazz... aksam da et tavuk baklagıl falan yenır guzel olurhergun bu duzendemı olacak pekıı

hoşbuldum rabişcim bu mavi su nedir nerde satılır adı mavi sumu anneme sölim alsın hemen

mavi su derz temızlıgınde kullanılan deterjan satan yerlerde olan bır temızlık malzemesıdır canımm.. fayans aralarını cok guzel temızlıyor bızzat denedımm tecrubeyle sabıt..

geçmişi okuudm valla 10 sayfackmış musmutlu oldum
herkesin menüsü cok gzlll en cok biricignkini beğendim oda dün kıymalı makarna yemiş telafi yapmış sanıırm rabiş menüde de pek bişi göremedim meyve bahçesi mübarekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…