Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujummmmmm sen düşünme buraları,buralar bize emanet

hadı ıyısın o zamannnn bız mor lahanayı tuketıyoruzzz daha cok salatada, beyaz lahana sarmasını sevmıyo bızımkı

jujummmmmm sen düşünme buraları,buralar bize emanet
bunu duyduğuma sevindim bende vicdan yapıyordum valla... hatta sinema saatini beklerken dedim eşime senin cepten net sınırsız ver bi kk ya girim ama sinemanın içerisinde çekmedi bir türlü giremedim...
tmm ozaman ben gidim yatim yoruldum zati...

Son düzenleme:
hadı ıyısın o zamannnn bız mor lahanayı tuketıyoruzzz daha cok salatada, beyaz lahana sarmasını sevmıyo bızımkı

bende cok sevmem ama benım de eşim bayılır........bende arada değişik şeyler yapıyorum.....beyaz lahanayı ince ince kıyıyorum az tuzla ovuyorum...yoğurt,sarımsak,mayonez(diyette mayonez yok tabi) hepsini karıstırıtorum.al sana salata

mor lahanayı da hanı lokantalara gıttıgımız de getırıyorlar ya onları nasıl yapıyorlar cok merak ettım.tam anlamıyla ögrenemedım ama oktay ustanın tarifi ile tursusunu kurdum herkes bayıldı.....salatanın içine koyuyorum

bana musade kızlarr ben yatar... kendınıze dıkkat edınn iyi geceler tatlı ruyalarrr

tmm ben de kaçar........öpüldünüzzzzzzzzzzz....iyi gecelerrrrrrrr

Herkese iyi geceler hanımlar... menümü yazayım:
sabah
2 dilim hindi salam
1-2 lokma kadar peynir
2 zeytin
1 yumurta haşlamasının beyazı
1 dilim ekmek
öğle
misafirlikteydim kuruyemiş yedim çayla 2 de bisküvi
ara:
milka çilekli yoğurtlu çikolata 2 dilim
akşam
haşlanmış makarna üzerine peynir( az miktar)

herkesee gunaydınnn dukkanı ben acıyorum bugunnnn nasılsınız 5. takımın guzellerı??
tugba ceza almıs nedenkı yaaa:26::26:

gunaydınn gunayydnn

tugba neden ceza aldı kı profılıne baktım son yazdıklarına kavgamı ettı acaba dıye ama bısey yok takıma yazmıs sadece :26:

Günaydın bayanlar...

Nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçiyor?
Tuğba ya ne oldu kimse bilmiyor heralde...

Dalinim naparsın? bebelerin nasıl?

günaydın yok yok tünaydın... hayırdır kim niye ceza aldı kızlar??????????**

ben bi koşu bandıma çıkayım bari kızlar gezmede ohh mis gibi pazar günü gezin tozun havanın tadını çıkarın...

Son düzenleme:
Bugün kimse yok buralarda.. Ben de biraz bakındım. Dünki süper menümü yazmamıştım yazayım:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 büyük simit
2 dağ inciri reçeli tanesi
3 dut reçeli tanesi
az peynir

öğlen: gün vardı
salata tabağı (lahana salatası/brokoli salatası/
2 lahana dolması
minicik pekmezli un helvası
2 çorba kaşığı fellak köftesi

akşam ve aralar yok haliyle... aldıklarımızı eve kadar taşıdım. kocama bırak ben taşırım günde yediklerimi eritirim dedim. 3 kere iki kat merdiven indim çıktım. eve gelince yorgunluktan baygın düştüm... gece 11 gibi bebeğin altını değiştirp uyumaya kalkınca da midem kazındığı için 1 tane küçük köfte yedim ve yattım. fırında pişirmiştim.

aslında çok yememişsin cnm ama hep kalorili şeyler keşke sabah reçellerle simidi yemeseydinn öğlen dengelemiş olurdun

günaydın herkese corniye nolmuş bilen yokmu bnde geçmişi okurken hesabını pasif die gördüm :26:

merhaba arkadaşlar nasılsınız ne haber kmsecikler yok gelende gitmiş ben temizlik yapıyorum bi bakayım dedim tuğbaya ne olmuş pasif yazıyor umarım sorun yoktur hepinizi öpüp kaçıyorum

dalincimsüper gitmş kiolar devamıda gelecek inşallah bebekleriinde yüce rabbim sana ve eşine bağiışlasın darısıda hayırlısıyla isteyen herkese versinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…