- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.281
hee tabı canım gelcekler tabı kım tasıyacak yoksa o kadar lahanayıı
ben geldim kızlar son mesajımdan sonra çıktık evden yeni geldim...
menüm
sabah 2-3 dilim ekmekle allah ne verdiyse yendi.. saat 8:00-8:30 civarı
ara saat 12:00
2 mandalina
ara saat 13:00
1 yumurta
akşam 16:30
1 dilim ekmek
tavuk ciğer kavurma
ara saat 21:00
1 ıce tea ( pişman oldum kalorisini gördükten sonra)
evet kızlar menü düzensiz spor yok ama sorun bakalım neden...
evden çıktık oğlana çamaşır felan aldık orda arabayı bıraktık döşemecileri dolandık yaya ama öldüm bittim saat 13:30 dan 16:00 kadar paso yürüdük pestilim çıktı ayaklarım ağrıdı neysem ben maksimumdan sinema bileti kazanmıştım dedim herife bak senle hiç denk düşemiyoruz buna gittik gittik yoksa oğlanla gidecem.. tamam dedi oda gidelim saat 17:00 gibi oğlanı babanneye attık (küstü bize) biz sinemaya eee 19:00 da başlayan fil kaçta biter geç bitti tabi geri oğlanı almaya git(tabi hediyelerle) onu al sonra benimki arabaya alışayım diye bana sürdürdü ağır ağır 2. viteste kağnı gibi eve zor düştük...
işte böyle günüm dolu dolu dolu geçti callen yapamadım bugün sıkıntısını yaşıyorum vicdanım rahat değil
yarın 9:30 dada oğlanın sınavı var gene bana yollar görünüyo yani....
hemen hemen okudum geçmişi menülere baktım ama yorum yapamıcam kızlar kusuruma bakmayın... öpüyorum hepiciğinizi
bunu duyduğuma sevindim bende vicdan yapıyordum valla... hatta sinema saatini beklerken dedim eşime senin cepten net sınırsız ver bi kk ya girim ama sinemanın içerisinde çekmedi bir türlü giremedim...jujummmmmm sen düşünme buraları,buralar bize emanet
hadı ıyısın o zamannnn bız mor lahanayı tuketıyoruzzz daha cok salatada, beyaz lahana sarmasını sevmıyo bızımkı
bana musade kızlarr ben yatar... kendınıze dıkkat edınn iyi geceler tatlı ruyalarrr
bunu duyduğuma sevindim bende vicdan yapıyordum valla... hatta sinema saatini beklerken dedim eşime senin cepten net sınırsız ver bi kk ya girim ama sinemanın içerisinde çekmedi bir türlü giremedim...
tmm ozaman ben gidim yatim yoruldum zati...
afiyet olsun ;;1;;çorba diye makarna yemişim
aslında çok yememişsin cnm ama hep kalorili şeyler keşke sabah reçellerle simidi yemeseydinn öğlen dengelemiş olurdunBugün kimse yok buralarda.. Ben de biraz bakındım. Dünki süper menümü yazmamıştım yazayım:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 büyük simit
2 dağ inciri reçeli tanesi
3 dut reçeli tanesi
az peynir
öğlen: gün vardı
salata tabağı (lahana salatası/brokoli salatası/
2 lahana dolması
minicik pekmezli un helvası
2 çorba kaşığı fellak köftesi
akşam ve aralar yok haliyle... aldıklarımızı eve kadar taşıdım. kocama bırak ben taşırım günde yediklerimi eritirim dedim. 3 kere iki kat merdiven indim çıktım. eve gelince yorgunluktan baygın düştüm... gece 11 gibi bebeğin altını değiştirp uyumaya kalkınca da midem kazındığı için 1 tane küçük köfte yedim ve yattım. fırında pişirmiştim.
büşra: ne eğlencesı kız bu hafta 100 gr verdın ya onu mu kutluyonuz
nasıl anlatsam :44::44::44: yani tabi gelecekler bizle alışverişe demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?