Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

heeee tamam kendi söylesin.20 gün dile kolay çok fazlaymış ya beni burdan okuyorsan cornellacım sana selamlar söylüyorum kızzz 20 gün sonra hepimiz manken gibi oluruz artık

ben begendımmmmm
süper ...pazar keyfi yaptınız yani ohhh ne güzel...

.
tesekkurler canımm evet ya guzel ama yorucu bı gunduuu
aynen zesim bitirdim valla evet bende ceza almasını gerektırecek bısey gormedımmmm.....

sabah sıgara boreklerını sayacaktın aksam duzgunce yemegını yıyecektın canımm aksam yememısın olmamıs benceee
menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
4 zeytin
az peynir
2 hindi salam
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
öğle
3 ızgara tavuk kanadı
akşam
haşlama makarna üzeri peynir

sabah
1 dilim ekmek
2 3 çatal peynir
1 çay kaşığı bal

öğle
sabah geç yaptım
ara niyetine salatalık

akşam
1 dilim ekmek
biraz tavuk haşlama

3 ltye yakın su
30 dk koşu bandı

Menüm

Sabah yok

Ara yok

Öğle
Klasik kahvaltı, ekmek biraz abartılı

Ara yok

Akşam
10 kadar hamsi :26:
1 dilim kepek e.
3 parça helva :26:

su içiyorum
spor 3 saat tempolu yürüme

.

oohhhhhhh gotur helvaları hamsılerııııı gamzemmm allah bılır kızartmadır o

dalin canım online görünüyorsun oğluş nasıl oldu kuzum haber varmı ... callene başlamadan önce okudum aklımda kaldı merak ettim.

hadi yaaaa 20 gün müüüü??? çok uzunmuş.. netti bizim kız da böyle ceza yedi merektayım bakalım kendisi geldiğinde gerekeni söylicek ama 20 gün dile kolay cornellasız yirmi gün ıssız sessiz kalacak ... rabuas canım sen nasıl haber aldın ondan ???

neeeeeeeeeeeee 20 gunmu amayaaaaaaaaaaaaa bukadarda olmazkı bu kızcagız ne yapmıs olabılırkı 20 gun ceza olcak ben bı topıkte kavga ettımdı 3 gunle yırttımdı bu cok geldı banayaa olan olmus cornısım bızı zıyaretcıde olsa bırakmaz cuma gunlerı jujuya msj atar kılosunu

gecmıs olsun dıleyen herkese canı gonulden tesekkurlerımı sunarım.esım aradı az once oglum zatürre olmus malesef ( astım bronsıttı usutmus zatureye cevırmıs cok uzgunum

zatürre mi olmuş kuzucuk... hemen toparlar inşallah...

Cornelanın kız kardeşi vardı ortanca... adı neydi ki... o bildirse menüleri=

ZES büşra,,, boydaşlar nneydi bizim kilo hedefimiz?

kızlar ben kaçar bırazdan gelırler bakalım neler olmus herkesı optum ıyı geceler.

tugbacık 20 gun sonra geldıgınde kılo aldım deme sakın haaa burdan uzak kalıp yemeye verme kendını okeytoo

oooovvvvvvvv hadi yaaa kuzum bi ton ilaç içecek desene ... çok geçmiş olsun dalincim iyi bak aslanıma

Bugunku menummm

Sabah: bir kase mercimek corbasi yesillikkk ( aksam evde eglence vardi meze alkol falan sabah corba yedk)

Ara-oglen : disardaydim tum gun sadece kahve ictim yagsiZ sekersiz latte ve filtre kahve ictim aksam 5e kadar

Aksam: yarim tabak baharatli mantar yarim kase baharatli yogurt acili salgam

Ara: yarim greyfurt

Su 2 litre

gecmıs olsun canımm Rabbim sifa versinnn ilaclar guzel sonuc verecektırr hemencık ıyılesır ınsallahh....

kızlar benim tuğba.....sizleri daha fazla meraklandırmak istemedim.....burdan yazayım dedim.....size ufak bir şaka yaptım.20 gün ceza almadım ,ama ne kadar aldım bilmiyorum ve ne için aldığımı da bilmiyorum......üyeliğim aktif oldugunda öğreneceğim bunu...benim bir tahminim var ve büyük ihtimalle o yüzden......eğer sebep bu ise çok saçma....
menüme gelince bu haftasonu acayip abarttım ...yarın da kahvaltıya gitme durumum var...karraımı vermedım açıkcası diyetım yeterınce bozuldu ,gitmek istemıyorum.....

zes,büşra,chentiq.....hedef kilonuzu benım paylastıgım son durumdan bakın.....eğer düzeltme varsa jujuya bildirmeden ordan alıntılayıp düzenlemeleri yapın.....bir şey sorarasanız burdan girer yazarım.....hepiniiz öpüyorum hıııııııı bir de sevürümmmmm muckx

aşağıda ziyaretçiler görünüyo biri corni sanıırm cnm bırakma diyetini sakın aklımızdasn her zaman

dalin tekrardan geçmiş olsun bebişine rabbim yardım etsin
menüler gzl sevda biraz khvaltıyı abartmıs sigara böregnin sayısını hatrlamadığına göre kesin çok yemiştir

hehe hhee.. aynı dili konuştuğumuza sevindim... öpüyorum tatlım seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…