Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba şekerlerrrr

dün migren krizi tuttumm akşama kadar yattım. giremedimm .

bugünde ev işi derken akşam olmuşş.
menümü yazayımm.
sabah: 1 dilim kepekli ekmek domat-peynir
ara 1 tane kuru erik-1 çay bardağı süt
öğle: 1 dilim kepkli ekmek 3 tane köfte
ara :yok
akşam: 2 kase brokoli çorbbası 1 dilim ekmek
ara: 1 tane kuru erik

suyu bugün takip edemedimm. ama 2 lt olmuştur. iş yaparken çok içerim

45 dakika koşu+yürüyüş

yaaa yarın gün varrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18:

ben bi geçmişi okuyayım

offffffff tugbammmm butun moral motivasyonum gitmisti yemin ederim... iyiki yazdin yoksa benden hayir yoktu bu hafta insaallah kisa surede biter.. bu arada duyguda ise yaradi ya :) seviyorum seni çooook. duygu senide :) ♥

canim çok gecmis olsun...

canmm çok geçmiş olsunnn. kıyamam yaaaaaaaaaaa.

Canim ben hedefi 59dan 57ye cektimm ama senin boy bnden uzundu sanrm 171 bnmki

büşramm menün çokkkkkkkk azz bana göre tabi
birde maşallah boyun uzunmuşşş.. benim bir mezzure kadarr

cornim inşallah çabuk gelirsin..yarın kahvaltıdada bol şansss benmde gün varr

Esraaaaaaaaaaa kizim varyaa bu kadar tatli olma bakkkkkk hahaha benim balikciklarima laf atmışsin zaten :) yeminle senide yerimmmmmm ★ ♥ ★

menun guzel canım ben begendımm
bendede mıgren var allah dusamanıma vermesınn

Esraaaaaaaaaaa kizim varyaa bu kadar tatli olma bakkkkkk hahaha benim balikciklarima laf atmışsin zaten :) yeminle senide yerimmmmmm ★ ♥ ★

hahaha rabismis balikciklarima laf eden :) olsun ben uine esrayida yiyeyim

kahvaltıya gitmıyorum......aradım ben gelmeyecegım dedim......bu arada cezam 3 günmüş......ne yaptıysam anlamadım......konu dışı mesaj mış....!

offffffff rabisimm hakket seni yemeyeyim :) sen temizlik yapa yapa kimyasallarla kanki oldun pis hijyenciiii yalniz mavi su cok egzantirik

hee yaa sorma valla gamzemm esım dıyokı bugun deterjan sınmıs uzerıne deterjan kokuyosun dedi bende benım ten kokum o dedımm nıe bole oldum anlamadım bahar gelmeden bahar temızlıgı yapıyorum daha bıtmedı ama koltuklar perdeler halılar camlar vaarrr sız olmayınca kendımı temızlıge verdımmmm sıkıntıdann

evet konu dışı mesaj ....rabişim sana anlattım ne kadar saçma değil mi? ağlar mısın güler misin?

vallaa aglarımmmm yaa hakaret yok kufur yok olumsuz bı durum yok kii neyse kuzumm cezamsa cekerım dıcen duygu olarak gelcenn...
ha bu arada hazır gelmısken menunu yazsanaaa

vallaa aglarımmmm yaa hakaret yok kufur yok olumsuz bı durum yok kii neyse kuzumm cezamsa cekerım dıcen duygu olarak gelcenn...
ha bu arada hazır gelmısken menunu yazsanaaa

çok pisssssssssssinnnnnn şeyy kem kümmm bugün ben biraz cozuttum ama yarına söz telafi etcem kızartma yedim bugün itiraf edıyorum:// bu arada kardesımın mesaj kısmında smiller yok yüz ifademi belırtemıyorum.....(pişman bir surat:S :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…