- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.361
offffffff tugbammmmkızlar benim tuğba.....sizleri daha fazla meraklandırmak istemedim.....burdan yazayım dedim.....size ufak bir şaka yaptım.20 gün ceza almadım ,ama ne kadar aldım bilmiyorum ve ne için aldığımı da bilmiyorum......üyeliğim aktif oldugunda öğreneceğim bunu...benim bir tahminim var ve büyük ihtimalle o yüzden......eğer sebep bu ise çok saçma....
menüme gelince bu haftasonu acayip abarttım ...yarın da kahvaltıya gitme durumum var...karraımı vermedım açıkcası diyetım yeterınce bozuldu ,gitmek istemıyorum.....
zes,büşra,chentiq.....hedef kilonuzu benım paylastıgım son durumdan bakın.....eğer düzeltme varsa jujuya bildirmeden ordan alıntılayıp düzenlemeleri yapın.....bir şey sorarasanız burdan girer yazarım.....hepiniiz öpüyorum hıııııııı bir de sevürümmmmm muckx
merhaba şekerlerrrr
dün migren krizi tuttumm akşama kadar yattım. giremedimm .
bugünde ev işi derken akşam olmuşş.
menümü yazayımm.
sabah: 1 dilim kepekli ekmek domat-peynir
ara 1 tane kuru erik-1 çay bardağı süt
öğle: 1 dilim kepkli ekmek 3 tane köfte
ara :yok
akşam: 2 kase brokoli çorbbası 1 dilim ekmek
ara: 1 tane kuru erik
suyu bugün takip edemedimm. ama 2 lt olmuştur. iş yaparken çok içerim
45 dakika koşu+yürüyüş
yaaa yarın gün varrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18:
ben bi geçmişi okuyayım
canmm çok geçmiş olsunnn. kıyamam yaaaaaaaaaaa.neeeeeeeeeeeee 20 gunmuamayaaaaaaaaaaaaa bukadarda olmazkı bu kızcagız ne yapmıs olabılırkı 20 gun ceza olcak ben bı topıkte kavga ettımdı 3 gunle yırttımdı bu cok geldı banayaa olan olmus cornısım bızı zıyaretcıde olsa bırakmaz cuma gunlerı jujuya msj atar kılosunu
gecmıs olsun dıleyen herkese canı gonulden tesekkurlerımı sunarım.esım aradı az once oglum zatürre olmus malesef( astım bronsıttı usutmus zatureye cevırmıs cok uzgunum
Bugunku menummm
Sabah: bir kase mercimek corbasi yesillikkk ( aksam evde eglence vardi meze alkol falan sabah corba yedk)
Ara-oglen : disardaydim tum gun sadece kahve ictim yagsiZ sekersiz latte ve filtre kahve ictim aksam 5e kadar
Aksam: yarim tabak baharatli mantar yarim kase baharatli yogurt acili salgam
Ara: yarim greyfurt
Su 2 litre
Canim ben hedefi 59dan 57ye cektimm ama senin boy bnden uzundu sanrm 171 bnmki
kızlar benim tuğba.....sizleri daha fazla meraklandırmak istemedim.....burdan yazayım dedim.....size ufak bir şaka yaptım.20 gün ceza almadım ,ama ne kadar aldım bilmiyorum ve ne için aldığımı da bilmiyorum......üyeliğim aktif oldugunda öğreneceğim bunu...benim bir tahminim var ve büyük ihtimalle o yüzden......eğer sebep bu ise çok saçma....
menüme gelince bu haftasonu acayip abarttım ...yarın da kahvaltıya gitme durumum var...karraımı vermedım açıkcası diyetım yeterınce bozuldu ,gitmek istemıyorum.....
zes,büşra,chentiq.....hedef kilonuzu benım paylastıgım son durumdan bakın.....eğer düzeltme varsa jujuya bildirmeden ordan alıntılayıp düzenlemeleri yapın.....bir şey sorarasanız burdan girer yazarım.....hepiniiz öpüyorum hıııııııı bir de sevürümmmmm muckx
aşağıda ziyaretçiler görünüyo biri corni sanıırm cnm bırakma diyetini sakın aklımızdasn her zaman
dalin tekrardan geçmiş olsun bebişine rabbim yardım etsin
menüler gzl sevda biraz khvaltıyı abartmıs sigara böregnin sayısını hatrlamadığına göre kesin çok yemiştir
benim ki 64 çentikcim bana yetiyor ama siz daha az istiyorsunuzZES büşra,,, boydaşlar nneydi bizim kilo hedefimiz?
merhaba şekerlerrrr
dün migren krizi tuttumm akşama kadar yattım. giremedimm .
bugünde ev işi derken akşam olmuşş.
menümü yazayımm.
sabah: 1 dilim kepekli ekmek domat-peynir
ara 1 tane kuru erik-1 çay bardağı süt
öğle: 1 dilim kepkli ekmek 3 tane köfte
ara :yok
akşam: 2 kase brokoli çorbbası 1 dilim ekmek
ara: 1 tane kuru erik
suyu bugün takip edemedimm. ama 2 lt olmuştur. iş yaparken çok içerim
45 dakika koşu+yürüyüş
yaaa yarın gün varrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18:
ben bi geçmişi okuyayım
Esraaaaaaaaaaakizim varyaa bu kadar tatli olma bakkkkkk hahaha benim balikciklarima laf atmışsin zaten :) yeminle senide yerimmmmmm ★ ♥ ★
hahaha rabismis balikciklarima laf eden :) olsun ben uine esrayida yiyeyim
beni yersen diyet bozulur kuzumm sen esrayı yeee
offffffff rabisimm hakket seni yemeyeyim :) sen temizlik yapa yapa kimyasallarla kanki oldunpis hijyenciiii yalniz mavi su cok egzantirik
ilginç "konu dışı mesaj" hımmmm:44: bende anlamadımkahvaltıya gitmıyorum......aradım ben gelmeyecegım dedim......bu arada cezam 3 günmüş......ne yaptıysam anlamadım......konu dışı mesaj mış....!
kahvaltıya gitmıyorum......aradım ben gelmeyecegım dedim......bu arada cezam 3 günmüş......ne yaptıysam anlamadım......konu dışı mesaj mış....!
ilginç "konu dışı mesaj" hımmmm:44: bende anlamadım:26:
anaaaa cıdden 3 gunmu kuzum yaaa harbı cok ama yaaaa......
evet konu dışı mesaj ....rabişim sana anlattım ne kadar saçma değil mi? ağlar mısın güler misin?
birsen-denizcim çooooooooooooook geçmiş olsun...
menun guzel canım ben begendımm
bendede mıgren var allah dusamanıma vermesınn
vallaa aglarımmmm yaa hakaret yok kufur yok olumsuz bı durum yok kiineyse kuzumm cezamsa cekerım dıcen duygu olarak gelcenn...
ha bu arada hazır gelmısken menunu yazsanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?