Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamma da tatlım, travestilere evlatlık verilmesi de eşit işkence değilmidir..onlar koruma amaçlı değilki, türklere işkence amaçlı yapıyorlarmış bunu..beni en çok üzen yanı bu zaten :26::26:

.

sana bugün her şey mübah canım......hergün dogmuyorsun ya şşşşşş sevdiceğin ne aldı cızz

1 saattir zırıl zırıl ağlıorm yazamadm cevapppp kıss
ben gene unutur diodm dün gece uyudumu saat 10da yuh dedim insan 12yi bekler dedim tık yok sabah hala yok ben bi sinir gezdim zaten bugün snra ortak bi arkımız var az önce beni aradı aşağı bi in dedii yuh ya dedim çocuk bnm dgm gunumu hatırlamıs kutlıcak bizim okuzden hala ses yok ddim aşağı indimm çocuk elinde güllerr oha lan çocuk ilanı aşk etcek dedim nese gittim aval aval bana verdi dgm gunumu ktladı mal gbi kaldm eve gtsem bizimkı gndermedi kımden aldm dicem uydurum bişi dedim annmi aradım balkondan poset attı posete tıkıstırdım gulleri çıktım eve grdm odaya ne oldgunu anlamaya calışırken bizimkı aradı actm basladımı ıyıkı dgdun fln demeye jeton dustuuu snra taa en dipte bi kucuk zarf okumadınmı dedi yooo notmu var dedım evet dedı bi açtım not mot yokkkkk tektaşşşşşşş amanın ben bir başladm aglamaya 1 saate anca sustum şimdi evlenmemi teklif etti banaaa

eve gonderememiş garıbım babamdan cekınmıs arkadası alet etmışşşş

offfffffffffff hadi canımmmmmmmmmmmmmm helalllllllllllllllllll

.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooookkkkkk romantikk valla bilmıyom evlenmemı teklıf ettı notta ne yazıyor hacı

len okuyunca ben bile duygulandımmmm ... ahh ahhh bu günlerinizin tadını çıkarın kızım...

bu arada resimlerimi ekledim değişim ilk basamağı 86 kilo halim... 79 kilo olunca aynı giysilerle aynı yerde aynı pozu bir kere daha vereceğim... resimleri otomatik ayarda çektim net değil ayarı felan bozuk belki ondan da bukadar duba çıkmışımdır.. bildiğin adile naşit gibi duruyorum ya ben bumuyum dedim dışarıdan bmuyum....

eşime acıdım adım fit karsı duba yazık dimi ona şöyle andemı güzel bir eşle salınsa dedim millet bize dışardan bakıp adama bak fit kadına bak nası almış bu adam bunu demezmiii

haline şükretmek isteyen varsa buyursun baksın

kaçamak yapacaklar buyursun baksın böyle olmak istemiyorsanız yemeyin o gereksiz şeyleri...

cok romantıkkkkkkkkkkkkkk yaa bende aglarım sımdııı.
vbence bu ya evlenme teklıfı yada evlenme teklıf edıcem teklıfı cok romantık amaaa

offfffffffffff hadi canımmmmmmmmmmmmmm helalllllllllllllllllll

.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooookkkkkk romantikk valla bilmıyom evlenmemı teklıf ettı notta ne yazıyor hacı

not yokkiama telde cok gzl seyler soledi
yaw 2 sne durdu durdu tek bir romantiklik belirtisi gstermedi ama sonunda yaptı yapacağını 15 kilo vermiş kadar oldum şu an

ama gecen yıl hatırlamadı onun cezası olsn ona

cok romantıkkkkkkkkkkkkkk yaa bende aglarım sımdııı.
vbence bu ya evlenme teklıfı yada evlenme teklıf edıcem teklıfı cok romantık amaaa

ben balık burcuyum biri aşkla adımı bile solese oturur aglarım halımı bi dusunun artık
şimdi bnm bu jestın altında kalmayıp 10 nısana kadar 5 kilo kadar verıp zayıfladgmı gzune sokmam lazm

vaayyyyyyyyyyy süper yaaaaaa cok romantikkkkkkkk esrammmmm

oyyy jujum kıyamam ben sanaaa, ne kadar mütevazı ve iyi yüreklisin yaaa, üstelik resimlerin de o kadar şişman durmuyorsun..inşaaallah kilolarımız gidince tebessüm ederek bakıcağız balık etli resimlerimize..

not yokkiama telde cok gzl seyler soledi
yaw 2 sne durdu durdu tek bir romantiklik belirtisi gstermedi ama sonunda yaptı yapacağını 15 kilo vermiş kadar oldum şu an

ama gecen yıl hatırlamadı onun cezası olsn ona

Bbebeğimmm, sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun, heee ben haketmedim mi kurban olduğum kocam azıcık ormantiktir ama senin adına çokk mutlu oldum yeminleee

.

bnde sevdcegmle bıyere gdnce böle dusunuorm juju bazen bu yuzden gtmek bıle ıstemıorm ıcten ıce
şimdi bı kıza bak bı cocga bak dıcekler fln dıe dusunurum hep
yada zayıf kızları grnce blkı bıızmkı dıodur ıcınden zayf olsa keske fln dıe dusunurum
parayonagz belkı ama biizmde ozguvenımıızn tam olması ıcın zayıflamamız lazm durmakk yok kaptanımmmmmm

jujum kaldırma hemen bende bakacagım sonra

vaayyyyyyyyyyy süper yaaaaaa cok romantikkkkkkkk esrammmmm
şişşşşşştttttttt sessiz olun duyup şımarmasın
ayy umarım hep böyle olur rabişim:26:

saol kuuzm bnm aslında bnmkı romantık degıl ama bılmıorm nerden estıı ama bu ara cnmız cok sıkkındı iş konuları evlenme konularıyla ılgılı onun ıcın yaptı sanıırm yuuzmuz gulsn dıe birazz
hanı genelde erkekler kızlara slayt hazrlar fotolarnı koyar arkadada romantık sarkı calar heh işte onu ben ona yaptım dusun yanı bnmkı o kdr romantık

kuzumm hep romantık olsa bı anlamı kalmaz yaa ne ole dakka bası romantızm sıkar ınsanı bole onemlı ve beklenmedık anlarda nokta atısı yapınca anca 15 kılo vermıs gıbı sevınırsınnn hep bole devam eder ınsallah kuzummm allah bozmasınn

jujum kaldırma hemen bende bakacagım sonra
vallaöyle kilo öz güveni mahvediyor... ama resimleri görmek beni motive etti ben bu değilim olmayacağım eski meltemi geri getireceğim dedirtti...

cornella görmesende olur sen ben kaldırim hemencik

vallaöyle kilo öz güveni mahvediyor... ama resimleri görmek beni motive etti ben bu değilim olmayacağım eski meltemi geri getireceğim dedirtti...

şştttttt 5. takımın guzellerı aramızda bursalı olan yada gocmen varmı????????

jujuuuuuuuuuuu nayır nolamazzzzzz

rabiş: bursalı yok adanalı olmaz mı?

şuan o kadar zor duruyorum ki bir şeyler yememek için.......tutun beniiiiiiiiiiiii

menümü yazayım:
sabah:
yulaflı meyveli yoğurt
öğle:
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
ara
çikolatalı gofret
akşam
1 kase yoğurt

canlarım benim ne gzl yazmıssınız Allah hepimize nasip etsin zayıf günleri en kilolu halimiz bugün olsun bida yanından yakınından bile geçmeyelim bu kilolarn

valla eşim yok .. oğlan babannede .. evde yanlızım en kolay bu geldi yemek yapmaya üşendim deneme amaçlı yaptım bunuda ama valla bidaha yemem böyle ayrı ayrı tüketirim bişi anlamadım

yazık kaptanım cornıye zaten ceza yemıs bide sen vurma

şştttttt 5. takımın guzellerı aramızda bursalı olan yada gocmen varmı????????

bursalımıısn kız sen yoksam
cok arkım var bursalı bnde oralı saylıırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…