Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujuuuuuuuuuuu nayır nolamazzzzzz

rabiş: bursalı yok adanalı olmaz mı?

şuan o kadar zor duruyorum ki bir şeyler yememek için.......tutun beniiiiiiiiiiiii

ben kulagndan tutarımm
yatcaz kız zaten brazdan yeme bişi
yetenek var bgn final tahada bahamı baters bbeiş oda cıkcak hatta baslamıs su annn ben bıraz bkmda gelım

hastalığa kapıldım heralde aynaya bakınca kendmı devasa bişey gibi görüyorum töbe yarabbimm

esra dogum gunun kutlu olsun gıııııııııııız kac oldun bakım

arkadaşlar bugün apartmandakiler oturmaya gelmşlerdi 7 de gittiller şimcil oturabildim çok yorldum birde hastayım varya anam ağladııııı burayada akamadım menümü yazıp b geçmişi okuyum bari

ben kulagndan tutarımm
yatcaz kız zaten brazdan yeme bişi
yetenek var bgn final tahada bahamı baters bbeiş oda cıkcak hatta baslamıs su annn ben bıraz bkmda gelım

arkadaşlar bugün apartmandakiler oturmaya gelmşlerdi 7 de gittiller şimcil oturabildim çok yorldum birde hastayım varya anam ağladııııı burayada akamadım menümü yazıp b geçmişi okuyum bari

anam nedir senın buu komsudan misafirden cektıgın kız

sabahhhhhhhhh

1 dilim ekmek 1 dilim peynir

öğlen
pataes salatası 3 çatalllllll
1 tane börek

akşam
1 tane börekkkkkkkk

suuuuuuuuu
içiyorum
sporrrrr
yapamadım çok rahatsızım gözlerim kapanıyorrrrrrrrr

bu günkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin

öğle:bol salata
1 bardak ayran

ara:1 elma

akşam:1 tane kabak dolması
1 domates
1 salatalık

spor:50 dakika eliptik,100 mekik
su :1.5 litre

esracım doğum günün kutlu olsun bir ömür boyu huzur sağlık aşk sevgi ok iyi bir eş tontiş tontiş bebeciklerin olsun evlilik teklifide hayırlı olsun maşalllah

dalicim geçmiş olsun bebiş için çok ii bak onlara emi en güzelllllllll anne

tuğba nerdea ben tuğbayı özledimmmmmmmmmmmmm

juju katanım fotoların gayet ii bakalım devamı nasıl olcak güzel güzel zayıflarsın inşallahhhhhhhhhh denedim yükleyedim fotoolayını bilgisayar açmıyo fotoları ondanmı yükleyemedim bilmedimmmmmmmmmmmmm

yarın nbtteyimyine bakalım internet varmı yoksa menümü diğer gün yazabilcem yarın olazsam bilinki internet yok hastanede

sabah: yarım dilim ekmek peynır domates salatalık

öğlen: yarım tabak haşlanmış tavuk göğüsü yarım kase yogurt bır bardak salgam

ara: bir elma

akşam: bir dilim kek sekersiz çay :18:

bir saat plates 100 ip atlama 10 dk koşu
2 litre su

cornella yerıne juju benı aldı takıma.....cornella takımdan ayrıldı artık yenı takım arkadasınız benim ukyo......

akşam ki kek de nereden çıktı....agzınıı öle açıp kaparsın tabi.....neyse zaten az yemişsin gun ıcınde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…