- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.461
oooo kallisiim mesaiye kalmışsın topicte gece gece :))
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....
mersacım yürüyüş konusunda kendini fazla zorladığını düşünüyorum....şöyle ki ideal kilona kavuştuğun zmn her an uygulayabileceğin bir yaşam stilinse bişi diemem...ama bu kdr yürüyüşe bu bünyeyi alıştırırsan ve ileride dvm edemezsen hüsranla sonuçlanabilir...hemen almazsın ama bünyen her defasında daha fazla performans isteyebilir....bnm doktorum en fazla 45 dk ve 1 saat yürüyüş veriodu ve haftada 3 gün yeterli demişti ve öle de olmuştu...3 haftada bir gidiodum doktora ve bana 3 ile 3,5 kilo arasında vermem gerektiğini sölüodu...doktorumun beni takdir etmesi beni fena gaza getirmişti o 3 haftalık süreçte yürüyüşüme fazladan 1 gün ekledim die o kontrolde 4,5 kilo vermiştim....
yürüyüş ve spor çok etkili faktörler ewt ama fazla zorlama bence...
ben haftada 6 gün yürüyüorum 45 dk yarım saat ne kdr yapabilirsem...kaçırdığım anlarda kendimi cezalandırıyorum ve o gün fazla yürüyorum bölece en azından aldığım gereksiz kalorinin bi kısmını yakmış oluyorum...
tabii bünyeni en iyi sen bilirsin ama fazlada yorup üzme kendini sonra çabuk sıkılıpta erken pes etme die sölemek istedim...
saolasın canım benim söylediklerine aynen katılıyorum ben de başka türlü motive olamıyorum çabuk sonuç almak istiyorum aceleci davranıyorum ve çabuk pes ediyorum ama bu sefer öyle olmiycak umuyorum .söylediklerini uygulamaya çalışacam bende burdan motive olmaya çalışacam allahım bize sabır versin güç versinde pes etmeyelim
tşk ederim cnmxTaBu gayet iyi yahu çift rakamlara düşmüşsün kaydirigubbakcemile5
Tebrik ederim canım
Böyle devamhihoyyyt
TABUM çok mutlu oldum bu haftada sen mutlu ettin bizi cedricte sonra sizlerin savaşı bence daha kutsal daha değerli gibi geliyor sanki çünkü 100 küsür sayılarla uğraşmak moral olarak umut olarak insanı daha çok yıpratır ama sizin yenilmeden azimle zafere koştuğunuzu görmek sanki ben yaşıyormuşum gibi sevindiriyor benii çoooookk tebrikler arkadaşım :))9
Hayır bu sefer pes etmek yok olmıcam tüm inancımızla arkanızdayız bunu hiç unutma emi:))çok tşk ederim ablacım...inş dvm eder kilo kayıplarım çünkü ben 100 kilonun üstüne çıktığımdan beri bu sınırı aşamıorum tıkanıp kalıorum tüm korkum bu...en fazla 98 e kdr düşebildim sonra pes edip 108 e döndüm...sonra sizlerle tanıştım...inş bu sefer böle olmaz....inşallah:Saruboceq:
selamlar ben de 73,4 gördüm baskülde. 100 gram için uğraşmışım bütün hafta peeh mirmirmirmir dicem ama umarım regl olduğum için şişkinliktir. zira karnım davul gibi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?