- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.641
kız durduğun kabahat sor bakim bumuymuş memnunmuşmuş valla hemen gidip başlayasım var yaz geliyo ağda derdim olsun istemiyorumbenım arkadasımın yaptırdıgı da bu lazerdı ya cunku diod lu miodlu bişeyler demişti hatılrıyorum,ama istersen arayıp sorarım?
kız durduğun kabahat sor bakim bumuymuş memnunmuşmuş valla hemen gidip başlayasım var yaz geliyo ağda derdim olsun istemiyorum
benim çevremdekilerde alexander a gitti ve onlarda memnun kaldılar ama acı evet var deniyor bazıları ara ara müdahaleyi durdurduklarını bile söyledi... diod olana giden yok çevremde ama kısa ve cansız tüyler için duod daha iyi alexander onlara etki etmiyor deniyor... valla bu gidişle bununda uzmanı olucam okumadığım topik kalmadıtmm ben hemen çaldırayım onu,müsaitse hemen bana döner zaten...hatta aradım sordum......dogru tahmın etmısım.....diod mus.....nasıl deıdm memnun musun ? o da yanı iyi dedi...
arkadaslarım alexander a gittiler dedi...onlarda cok memnun kaldılar dedi ..onlar dioddan daha iyi demişler.....ama bıraz daha acılıymıs dioddan......
arkadasım da hoş diodda da benım cnm yanmıştı dedi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr..
mutlu mutlu günler leptininiz bol olsun
dün beni arayan gene olmadı eşim sinirlendi hat benim üzerimeydi gitti bide o başvurdu
kadın çarşamba günü bağlanır yeni telefon hattı dedi yani 2.bi hattımız oldu
benimkini kapatacakları yok onları beklersem 1 ay geçecek sanırım...yenisi açılsında beni aradıklarında kapattırıcam artık.yılan hikayesine döndü bizim iş .
çok az kaldı aranızdayım
günaydın sabah şekerleri hastanedeyim nbtte cornella hoşgeldin dün geç anladım senin olduğunu hasret diyin ce var bunda bi iş dedim şuan için internet açık bakalım kapatmazlar umarım
benim çevremdekilerde alexander a gitti ve onlarda memnun kaldılar ama acı evet var deniyor bazıları ara ara müdahaleyi durdurduklarını bile söyledi... diod olana giden yok çevremde ama kısa ve cansız tüyler için duod daha iyi alexander onlara etki etmiyor deniyor... valla bu gidişle bununda uzmanı olucam okumadığım topik kalmadı
Canımmm günaydınn, nasılsın Büşrammm
.
öyle deme valla benim arkadaşımda kıllar bide batarak çıkıyordu alexcandra ya gitti o ve 4-5 seanstan sonra hem geç çıkmaya başladı (2-3 ay sonra çıkıyor) hemde tek tük çıkmaya başladı... Sadece özel bölge biraz uzun sürüyormuş nemli bir yer olduğu için sanırım ayda bir ağdaya gideceğime 2-3 ayda bir buna giderim hem azalır hem uzun süre sıkıntısını çekmem...aysun,ukyo hoşgeldınız
Juju: Cnm benım arkadasım da aslında tuy muy yok yanı varda nasıl desem bebek gibi bır tenı var....hıc bacagında sıyah kıl görmedım açık renkde yanı.....tüysuz tıplerden.....o genıtal bölgeye falan da yaptırdı....ondan önce zaten hep agda yapıyordu.....
Ben gıdecek olsam benım kı 40 seans da zor bıter heralde
İyiyimm gamze ablammm erkenden uyandim kahvalti dus falan filan smdi mersine gdcem okulaaahic canim istemiyoooor
Cornellaaaaa hosgeldinnn oh beee
hosbulduk cnm.....sen benım kardesımı de solaldın hangı ara mersın hangı ara adanadasın anlamıyorum
Aynen valla bni okulda gorenler iki sey syluyor
1 okula gelmek gunahms ha gelme
2 canim sen yeni kayitsn galiba
Ahaha dalga geciyolar benle
benim canım kıymetli anam gelemem öyle her ay her ay acıya bitsin birdaha uğraşmayayımay bu epilasyon konusu da basimiza dert yaaaa ben 3 haftaya bir kuafore gdiyorum valla tum vucut allah ne verdyse ahaah alistim artik cok zorsunmuyorum lazer tabi daha rahat olur ama nedense cok sicak bakmiyorm ben allahin kili yani ilerde bi zarari ckar gbime geliyor ne blm yaaa ozel bolge icin byle dsnuyorum daha cok.15 dakikada btiyor tum vucut agda :)
haydii lililililililii lilili yaaaaaarrrrrr hosssgeeellddiinnnn tugbaaaaaaaaaaaa
herkese kocaman gunaydınnnnnn nasılsınız bakemmm
hoşbulduk.....ben hıc iyi degılım yanı ruh halım poff hava cok kötü......ayrıca ders çalısmaya ne zaman baslıyoz ya bugün ben bakacagım biraz......
Al benden de o kadar
.
uykum var gibi..hala yataktan cıkmadımdısarısı soguk şuan esnıyorum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?