Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

corni hoş geldin... itiraf ediyorum senin arkandan ev işleriyle başım dertte topiğine girdim... zaman bana yetmiyor diyenlerdenim

topiği sevdim.. şimdi de orayı okumaktan yapamayacağım sanırım

corni hoş geldin... itiraf ediyorum senin arkandan ev işleriyle başım dertte topiğine girdim... zaman bana yetmiyor diyenlerdenim

hihiihh azimin topiği gel hacı sende gel.......ben orası olmasa zor iş yaparım

chentiq, sakın bacımmmmmmmmmmm..Sen buraya zor yetiyorsun seni parçalamayalım..Buraya yaz yeterli bacım

.

Ben yine trendeyiiiim gocebe gibi yasiyorum yaaa babama soyleyimde bana bi tren alsin herhfta git gel yapiyorm olmuyor byle puhahah

Araba degl trencik istiorm ay bunalimdayim sacmaliorm aciktmmm cantmda ceviz ve kayisi var yemeye utandm ndnse ahaha

chentiq, sakın bacımmmmmmmmmmm..Sen buraya zor yetiyorsun seni parçalamayalım..Buraya yaz yeterli bacım

.

kızz cidden ne olacak benim bu haliim..... şimdi kız uyumaya geçti. aslında ütü yapmam lazım ama hem birikeni okuyorum hem test çözüyorum.. sonra yemek sonra temizlik

nıye utanıyon bakımm

kızz cidden ne olacak benim bu haliim..... şimdi kız uyumaya geçti. aslında ütü yapmam lazım ama hem birikeni okuyorum hem test çözüyorum.. sonra yemek sonra temizlik

zor evet ama ne zor bılıyor musun cocuk varken iş yapak degıl de ders çalısmak zorunda olmak.......

ay ben onu parçalarım.......o çıkarsa hemen haber et........
cnmmm yazdığını görmeden çıkmışım ksruma bakma:26:
hastalığa kapıldım heralde aynaya bakınca kendmı devasa bişey gibi görüyorum töbe yarabbimm

esra dogum gunun kutlu olsun gıııııııııııız kac oldun bakım
saol cicim 23 oldum daha geçen 18dim ne çabuk geçiyo zaman
esracım doğum günün kutlu olsun bir ömür boyu huzur sağlık aşk sevgi ok iyi bir eş tontiş tontiş bebeciklerin olsun evlilik teklifide hayırlı olsun maşalllah
teşekkür ederim tatlım gzl dileklerin için
memur kenti,soğuk mu soguk bir şehir,sıkıcı deniz yok ,bina yıgını,orman da yok......hadi bul? esra beni öldürcek
hadi lennn tamm deniiz fln yok orman var Allahıma bin şükür
sokakların denize çıkmasada seviyoruz seni ankara

çok kötü bir hava var..........kapalı,hafif soğuk içim sıkıldı heeee

rabiş,garfi hala uykuda mısınız?
yes bebeğimmmmmm günaydınnnnnnn pardon tünaydınn
sen ben rabiş garfi büş.......hepimiz ders çalısacagızzz
diyetten daha zor şu ders çalışma:26:
imdye bnde baktımda sınav 20 nisandaymış yetiştiremem die başlamadm hiç bol şans kızlar size umarım gnlünüzdeki olur
bu aralar 2oo küsür imd alınıyodu

Ne bilim kalabalik yanimda bir hanzo oturuyor smdi onada ikram etmek gerek falan filan ahahaha yalnz ddgm oldu herifle beraber kayisi yioz ya oooy oyyy :))
nedir senin bu trendeki hanzolardan çektiğin kısımmm

garf daha önce sorduysam da kusura bakma ya... sen hangi semtte oturuyorsun? bir de iş başvurun ne oldu?

garf daha önce sorduysam da kusura bakma ya... sen hangi semtte oturuyorsun? bir de iş başvurun ne oldu?

keçiörende cnm
en son bi iş grusmesine gtcektimya onu soruyosun sanıırm gitmedim ona cumku cumarteside dahil akşam 7ye kadar calışıolarmıs zor geldi bana gtmedim grsmeye
dun yıne gtcektım biyere cnm istemedi onada gtmedim bilmiorm cnm calışmakmı ıstemıyo mantıklı dusunmeye calışıormda mantığı bulamadm henuz

corni hoş geldin nikinle
senin topiğin hangisi corni
çentik sende mi ankarada oturuyorsun? ve sen hangi bölüm için kpss çalışıyorsun?:26:
Ankarada deniz yok ama öyle bir iklimi (enerjisi,aurası)var ki yaşanılası

evet.... ben kpss yi hallettim çok şükür.. yds çalışıyorum şimdi. ankara yı nazım hiikmet gibi seviyorum..

mantık garficim gelir bekle daha sen... biraz dinlen canım o zaman hazır değilsen..

kızlar ben callenin hep inglizce versiyonu ile egzersiz yapmıştım bu sabah ilk defa türkçe versiyonu ile yaptım valla çok zorlandım demek ingilizce versiyonunu kafama göre yapıyormuşum resmen bacaklarım kedi yavrusu gibi tirtir titredi valla ben zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…