- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.681
kızlar bu yarışa bende katılmak istiyorum nasıl yapıcam vermem gerekn 10 kılom var
Bızımla degılsınn
.
sanırım bende kalcam bu haftaaa
corni hoş geldin... itiraf ediyorum senin arkandan ev işleriyle başım dertte topiğine girdim... zaman bana yetmiyor diyenlerdenim
topiği sevdim.. şimdi de orayı okumaktan yapamayacağım sanırım
corni hoş geldin... itiraf ediyorum senin arkandan ev işleriyle başım dertte topiğine girdim... zaman bana yetmiyor diyenlerdenim
topiği sevdim.. şimdi de orayı okumaktan yapamayacağım sanırım
chentiq, sakın bacımmmmmmmmmmm..Sen buraya zor yetiyorsunseni parçalamayalım..Buraya yaz yeterli bacım
.
chentiq, sakın bacımmmmmmmmmmm..Sen buraya zor yetiyorsunseni parçalamayalım..Buraya yaz yeterli bacım
.
Ben yine trendeyiiiim gocebe gibi yasiyorum yaaa babama soyleyimde bana bi tren alsin herhfta git gel yapiyorm olmuyor byle puhahah
Araba degl trencik istiorm ay bunalimdayim sacmaliorm aciktmmm cantmda ceviz ve kayisi var yemeye utandm ndnse ahaha
kızz cidden ne olacak benim bu haliim..... şimdi kız uyumaya geçti. aslında ütü yapmam lazım ama hem birikeni okuyorum hem test çözüyorum.. sonra yemek sonra temizlik
cnmmm yazdığını görmeden çıkmışım ksruma bakma:26:ay ben onu parçalarım.......o çıkarsa hemen haber et........
saol cicim 23 oldum daha geçen 18dim ne çabuk geçiyo zamanhastalığa kapıldım heralde aynaya bakınca kendmı devasa bişey gibi görüyorum töbe yarabbimm
esra dogum gunun kutlu olsun gıııııııııııız kac oldun bakım
teşekkür ederim tatlım gzl dileklerin içinesracım doğum günün kutlu olsun bir ömür boyu huzur sağlık aşk sevgi ok iyi bir eş tontiş tontiş bebeciklerin olsun evlilik teklifide hayırlı olsun maşalllah
hadi lennn tamm deniiz fln yok orman var Allahıma bin şükürmemur kenti,soğuk mu soguk bir şehir,sıkıcı deniz yok ,bina yıgını,orman da yok......hadi bul?esra beni öldürcek
yes bebeğimmmmmm günaydınnnnnnn pardon tünaydınnçok kötü bir hava var..........kapalı,hafif soğukiçim sıkıldı heeee
rabiş,garfi hala uykuda mısınız?
diyetten daha zor şu ders çalışma:26:sen ben rabiş garfi büş.......hepimiz ders çalısacagızzz
nedir senin bu trendeki hanzolardan çektiğin kısımmmNe bilim kalabalik yanimda bir hanzo oturuyor smdi onada ikram etmek gerek falan filan ahahaha yalnz ddgm oldu herifle beraber kayisi yioz ya oooy oyyy :))
hemen kilo vermek istiyorum yaaa havalar ısındıkca daha cok acele ediyorummmmm
garf daha önce sorduysam da kusura bakma ya... sen hangi semtte oturuyorsun? bir de iş başvurun ne oldu?
corni hoş geldin nikinle
senin topiğin hangisi corni
çentik sende mi ankarada oturuyorsun? ve sen hangi bölüm için kpss çalışıyorsun?:26:
Ankarada deniz yok ama öyle bir iklimi (enerjisi,aurası)var ki yaşanılası
çentik ankaranın hangi semti?evet.... ben kpss yi hallettim çok şükür.. yds çalışıyorum şimdi. ankara yı nazım hiikmet gibi seviyorum..
mantık garficim gelir bekle daha sen... biraz dinlen canım o zaman hazır değilsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?