Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gelmem şaşkınn naber bebegımmm masallah yaaaa babası ıtfaıye eri annesı bı markette sarkuterı reyonunda calısıyormusss....

Çokk tatlıydııııııııııııııııııııııııııııı..ağzımın suyu aktıııııııııııııı

.

gülmekten karnım ağrıdıııı.. sizin yazdıklarınıza bakarak allahım bu ne kadar yakışıklı biriymiş çok meerak ettim. (cristian grey gibi biri zannnettim..)internetten bakayım dedimm meğer batari çalan çocukmuşşş okulda konuşurlarken duymuştumm..

ben tv izleyemediğim içinnn bilmiyodumm..

ekle de bakalım jujum

süper de senın eşin nöbete kalmıyor mu canım......

o arada ki çikolatalı gofreti bizim de canımız istesin diye mi koydun oraya.....
Kısss valla canım çok istedi ondan çikolatalı gofret yedim

Aslındda fena değil menün et ağırlıklı olmuş yediğin miktarda uygunsa bugün için kabul edilebilir ama yarın sebzeye ağırlık versen iyi gibi olur dalincim

akşamki menün süper ve gayette sağlıklı bir beslenmeye örnek... Birde cornellacım bimin közlenmiş biberi bana biraz nasıl diyim asitli gibi geldi (ister istemez asitlik düzenleyici filan atıyorlar herhalde)ben A-101 den aldım onuda denedim o daha güzeldi ve közlenmiş biberin taze haline daha yakındı. istersen bi ara oradan da dene

akşamki menün çok uygun aradaki mandalina bence fazla öğlenki menün fazla gibi görünüyor ama çeşit fazla ama güzel sabah ki menünde bence iyi jujucum

valla bim den hazır aldım ilkkez denemek için.....hoşumuza gitti.....normalde kendım közluyorum ama her dakıka ugrasamam dıye bunu deneyım dedim.......
A-101 den deneyin cornellacım ben biminkinden daha çok beğendim

akşam bi menüye benzemiş ama diğer öğünler yetersiz gibi geldi

öğlen dışında güzel olmuş

Maşallah barek allah canım Allah seni hep sevinçten ağlatsın yüzün hep gülsün inşallah...

aslında fazla yememişsin ama sağlıklı bir menü olmamaış sen normalde iyi besleniyorsun bugün misafirler var diye böyle olmuş olsun ukyocum

bu günkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin

öğle:bol salata
1 bardak ayran

ara:1 elma

akşam:1 tane kabak dolması
1 domates
1 salatalık

spor:50 dakika eliptik,100 mekik
su :1.5 litre
ooooooooo süper menü

öğlene kadarki menü süperrrrrr akşam kaçamak olmuş varsın olsun büşrammmmmmmmmmmm

menün gayet sağlıklı birsen-denizcim

evet cnm onu bende fark ettim....bir dahakine a101 den alayım bakim......

az olmuş sankim
menümü yazayım:
sabah:
yulaflı meyveli yoğurt
öğle:
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
ara
çikolatalı gofret
akşam
1 kase yoğurt

börekler var ama dengeli güzel cnm

akşam biraz fazla olmuş cnm

buda benim menüü

sabah peynir zeytin domates maydanoz 2 dilim ekmek

öğle salata 2 kaşık yoğurt

ara nescafe 10 badem

ara elma

akşam yarım kase tarhana çorbası yoğurtlu kabak salatası

dalicim geçmiş olsun bebiş için çok ii bak onlara emi en güzelllllllll anne

canımsın

cornıs kız kandırma hasretımııı

bırsen-denız ıyı canım sımdı oksurugu kesıldı en azından cok kotuydu bogulacak gıbıydı gene halsız falan ama aksama dogru oksuruk kesıldı ıstahı bıraz daha yerıne geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…