- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.601
oyyyyyyyyyy cok tatlı bu sıpa yaaaaaaaaaaaaaa tosunnn
bende ıstıyorum bundan yaaaaaaaaaaaaa
bende ıstıyorum bundan yaaaaaaaaaaaaa
gelmem şaşkınn naber bebegımmm masallah yaaaababası ıtfaıye eri annesı bı markette sarkuterı reyonunda calısıyormusss....
gelmem şaşkınn naber bebegımmm masallah yaaaababası ıtfaıye eri annesı bı markette sarkuterı reyonunda calısıyormusss....
ayy kıyamam cişi geldii yaaaaaaa
Çokk tatlıydııııııııııııııııııııııııııııı..ağzımın suyu aktıııııııııııııı
.
Çokk tatlıydııııııııııııııııııııııııııııı..ağzımın suyu aktıııııııııııııı
.
yanakları tam ısırımlıkkk oyyyyymasallah yaaaaa Allah esirgesinnnnnn
Kısss valla canım çok istedi ondan çikolatalı gofret yedimekle de bakalım jujum
süper de senın eşin nöbete kalmıyor mu canım......
o arada ki çikolatalı gofreti bizim de canımız istesin diye mi koydun oraya.....
Aslındda fena değil menün et ağırlıklı olmuş yediğin miktarda uygunsa bugün için kabul edilebilir ama yarın sebzeye ağırlık versen iyi gibi olur dalincimmenum
sabah 3 tane bıskuvı
ara yok
ogle et haslama domates salatası
ara yok
aksam 50 grm sana yagı koydumdu 1 tencere doner kavurma domates bıber ılavelı 3-5 catal ondan yogurt salata
bugun duzensız oldu cocuklar hasta olunca kızda bugun oksuruyo ateslendı falan
akşamki menün süper ve gayette sağlıklı bir beslenmeye örnek... Birde cornellacım bimin közlenmiş biberi bana biraz nasıl diyim asitli gibi geldi (ister istemez asitlik düzenleyici filan atıyorlar herhalde)ben A-101 den aldım onuda denedim o daha güzeldi ve közlenmiş biberin taze haline daha yakındı. istersen bi ara oradan da denemenüm......
sabah:1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
öğlen: yarım çay bardagı ince bulgurla hazırladıgım yagsız bol yeşillikli salata
akşam: közlenmiş kırmızı biberli yoğurt içine 2 yk barbunya koydum karıstırdım yedim.....
spor: 30 dk yürüyüş
su: içiyorum
haftasonu yediklerim sankı hala midem de:26::26: göbeğim hala şiş...
markette eti nin yulaf ı vardı ama 500 gr dı .çok fazla ya eskıden onun bir küçüğü oluyordu ...bıtmez dıye bende almadım ondan başka markete bakacagım.......
metabolizma çayı için gerekli malzemeleri de aldım ohhh yarın yapayım....közlenmiş kırmızı biber de aldım...menülerim hazır ya şimdiden.....
akşamki menün çok uygun aradaki mandalina bence fazla öğlenki menün fazla gibi görünüyor ama çeşit fazla ama güzel sabah ki menünde bence iyi jujucumsabah
2 yumurta
ara
ayran
öğlen
işkembe çorba
bulgur pilavı
patates oturtma
hepsinden azar azar yarım pors. yedim
ara
4 küçük mandalina
akşam
1 kase yoğurt içine bir elma bir küçük muz bir küçük armut dilimledim ama iğrenç oldu bende 1 tk reçel ekledim hala yemeye çalışıyorum
30 dk yürüyüş
callen yapıldı
A-101 den deneyin cornellacım ben biminkinden daha çok beğendimvalla bim den hazır aldım ilkkez denemek için.....hoşumuza gitti.....normalde kendım közluyorum ama her dakıka ugrasamam dıye bunu deneyım dedim.......
akşam bi menüye benzemişİşte benim cezalı günlerimin başlangıç menüsü
Sabah
2 kayısı
Ara yok
Öğle
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm, yedim
1 domates
Ara
1 elma
5 çubuk kraker
Akşam
1 kase mantar çorbası
çeyrek dilim kepek ekmeği
3 minik salatalık, 2-3 parça lahana turşusu
Su: içiyorum
Spor: callen ve 30 dk. eliptik
Spor yapıcakken ben >>>>>> :120::120::120::120::120::120:
.
öğlen dışında güzel olmuşhergun nobetı olmuyo canımm nobetı oldugunda sarkar bırazz
superrrrrrr
menumm
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
1 domates
oglen
1 bardak ayran
aksam
yarım tabak kuru fasulye
2 kasık bulgur pılavı
salata
su:içiliyor
spor:1saat tempolu yuruyus+ parktakı spor aletlerı
Maşallah barek allah canım Allah seni hep sevinçten ağlatsın yüzün hep gülsün inşallah...1 saattir zırıl zırıl ağlıorm yazamadm cevapppp kıss
ben gene unutur diodm dün gece uyudumu saat 10da yuh dedim insan 12yi bekler dedim tık yok sabah hala yok ben bi sinir gezdim zaten bugün snra ortak bi arkımız var az önce beni aradı aşağı bi in dedii yuh ya dedim çocuk bnm dgm gunumu hatırlamıs kutlıcak bizim okuzden hala ses yok ddim aşağı indimm çocuk elinde güllerr oha lan çocuk ilanı aşk etcek dedim nese gittim aval aval bana verdi dgm gunumu ktladı mal gbi kaldm eve gtsem bizimkı gndermedi kımden aldm dicem uydurum bişi dedim annmi aradım balkondan poset attı posete tıkıstırdım gulleri çıktım eve grdm odaya ne oldgunu anlamaya calışırken bizimkı aradı actm basladımı ıyıkı dgdun fln demeye jeton dustuuu snra taa en dipte bi kucuk zarf okumadınmı dedi yooo notmu var dedım evet dedı bi açtım not mot yokkkkk tektaşşşşşşş amanın ben bir başladm aglamaya 1 saate anca sustum şimdi evlenmemi teklif etti banaaa
eve gonderememiş garıbım babamdan cekınmıs arkadası alet etmışşşş
aslında fazla yememişsin ama sağlıklı bir menü olmamaış sen normalde iyi besleniyorsun bugün misafirler var diye böyle olmuş olsun ukyocumsabahhhhhhhhh
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
öğlen
pataes salatası 3 çatalllllll
1 tane börek
akşam
1 tane börekkkkkkkk
suuuuuuuuu
içiyorum
sporrrrr
yapamadım çok rahatsızım gözlerim kapanıyorrrrrrrrr
ooooooooo süper menübu günkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
öğle:bol salata
1 bardak ayran
ara:1 elma
akşam:1 tane kabak dolması
1 domates
1 salatalık
spor:50 dakika eliptik,100 mekik
su :1.5 litre
öğlene kadarki menü süperrrrrrsabah: yarım dilim ekmek peynır domates salatalık
öğlen: yarım tabak haşlanmış tavuk göğüsü yarım kase yogurt bır bardak salgam
ara: bir elma
akşam: bir dilim kek sekersiz çay :18:
bir saat plates 100 ip atlama 10 dk koşu
2 litre su
menün gayet sağlıklı birsen-denizcimmerhaba güzellerrrr
yaaa yürümeye üşenmiyorumda akabininde banyo sonrası saç kurutma beni gıcık ediyooo
menümü paylaşayım hemen okumaya geçeyimm
sabah: 1 yumurta sarısı ( beyazını sevmem)
ara: 1 tabak meyve salatası(havuç-elma-ayva)
öğle: 1 kase bezelye-2 kaşık bulgur
ara:2 kuru kayısı 2 dilim ayva- 1 lokma cavizli kek(yemesem kriz geçirirdimm
akşam: 3 kaşık sarmaşık kavurma-zeytin -peynir-yarım kase brokoli çorbası 2 dilim ekmek
az sonra 1 çay bardağı süt
45 dakika koşu+yürüyüş
Kısss valla canım çok istedi ondan çikolatalı gofret yedim
Aslındda fena değil menün et ağırlıklı olmuş yediğin miktarda uygunsa bugün için kabul edilebilir ama yarın sebzeye ağırlık versen iyi gibi olur dalincim
akşamki menün süper ve gayette sağlıklı bir beslenmeye örnek... Birde cornellacım bimin közlenmiş biberi bana biraz nasıl diyim asitli gibi geldi (ister istemez asitlik düzenleyici filan atıyorlar herhalde)ben A-101 den aldım onuda denedim o daha güzeldi ve közlenmiş biberin taze haline daha yakındı. istersen bi ara oradan da dene
akşamki menün çok uygun aradaki mandalina bence fazla öğlenki menün fazla gibi görünüyor ama çeşit fazla ama güzel sabah ki menünde bence iyi jujucum
A-101 den deneyin cornellacım ben biminkinden daha çok beğendim
akşam bi menüye benzemişama diğer öğünler yetersiz gibi geldi
öğlen dışında güzel olmuş
Maşallah barek allah canım Allah seni hep sevinçten ağlatsın yüzün hep gülsün inşallah...
aslında fazla yememişsin ama sağlıklı bir menü olmamaış sen normalde iyi besleniyorsun bugün misafirler var diye böyle olmuş olsun ukyocum
ooooooooo süper menü
öğlene kadarki menü süperrrrrrakşam kaçamak olmuş varsın olsun büşrammmmmmmmmmmm
menün gayet sağlıklı birsen-denizcim
sabah
yok hastanede kan verceğimden yiyemedim
öğle
1 simit
3 4 çatal peynir
akşam
henüz yemedim ama 3 4 çatal pasta yicem
spor elle tutulur bişey yok bi hastanede koşturmaca o kdr
suyum 1.5 fln oldu 2 yi geçer rahat
menümü yazayım:
sabah:
yulaflı meyveli yoğurt
öğle:
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
ara
çikolatalı gofret
akşam
1 kase yoğurt
1 saattir zırıl zırıl ağlıorm yazamadm cevapppp kıss
ben gene unutur diodm dün gece uyudumu saat 10da yuh dedim insan 12yi bekler dedim tık yok sabah hala yok ben bi sinir gezdim zaten bugün snra ortak bi arkımız var az önce beni aradı aşağı bi in dedii yuh ya dedim çocuk bnm dgm gunumu hatırlamıs kutlıcak bizim okuzden hala ses yok ddim aşağı indimm çocuk elinde güllerr oha lan çocuk ilanı aşk etcek dedim nese gittim aval aval bana verdi dgm gunumu ktladı mal gbi kaldm eve gtsem bizimkı gndermedi kımden aldm dicem uydurum bişi dedim annmi aradım balkondan poset attı posete tıkıstırdım gulleri çıktım eve grdm odaya ne oldgunu anlamaya calışırken bizimkı aradı actm basladımı ıyıkı dgdun fln demeye jeton dustuuu snra taa en dipte bi kucuk zarf okumadınmı dedi yooo notmu var dedım evet dedı bi açtım not mot yokkkkk tektaşşşşşşş amanın ben bir başladm aglamaya 1 saate anca sustum şimdi evlenmemi teklif etti banaaa
eve gonderememiş garıbım babamdan cekınmıs arkadası alet etmışşşş
börekler var ama dengeli güzel cnmsabahhhhhhhhh
ayyy cnm çok mutlu olun inş
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
öğlen
pataes salatası 3 çatalllllll
1 tane börek
akşam
1 tane börekkkkkkkk
suuuuuuuuu
içiyorum
sporrrrr
yapamadım çok rahatsızım gözlerim kapanıyorrrrrrrrr
merhaba güzellerrrr
yaaa yürümeye üşenmiyorumda akabininde banyo sonrası saç kurutma beni gıcık ediyooo
menümü paylaşayım hemen okumaya geçeyimm
sabah: 1 yumurta sarısı ( beyazını sevmem)
ara: 1 tabak meyve salatası(havuç-elma-ayva)
öğle: 1 kase bezelye-2 kaşık bulgur
ara:2 kuru kayısı 2 dilim ayva- 1 lokma cavizli kek(yemesem kriz geçirirdimm
akşam: 3 kaşık sarmaşık kavurma-zeytin -peynir-yarım kase brokoli çorbası 2 dilim ekmek
az sonra 1 çay bardağı süt
45 dakika koşu+yürüyüş
güzel menübuda benim menüü
sabah peynir zeytin domates maydanoz 2 dilim ekmek
öğle salata 2 kaşık yoğurt
ara nescafe 10 badem
ara elma
akşam yarım kase tarhana çorbası yoğurtlu kabak salatası
dalicim geçmiş olsun bebiş için çok ii bak onlara emi en güzelllllllll anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?