- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.621
Dalinim bebeşinin iyi olduğuna sevindim inşallah dahada iyi olacak. dualarım bebişlerinlecanımsın
cornıs kız kandırma hasretımııı
bırsen-denız ıyı canım sımdı oksurugu kesıldı en azından cok kotuydu bogulacak gıbıydı gene halsız falan ama aksama dogru oksuruk kesıldı ıstahı bıraz daha yerıne geldı
ben pek vakit bulup nete giremiyorum henuz 3 ayini doldurmamis bir bebegim var.bazen gruplari geziyorum ama yazisacak zamanim yok.sizin takimda bir callen sporu okudum.nette bir link buldum ama bu daha cok baleye benziyor sizin yaptiniz linki banada verebilirmisiniz.birde turkce link varmidirki.simdiden tesekkurler.iyi geceler
bir soru daha
bazi gruplardada leslie var.sizce hangisi daha yararli.
Günaydın arkadaşlarrrrruyandım, kahvaltımı yaptım ve sizlere bir günaydın diyeyim dedim..Nasılsınız arkadaşlar..Dün gece biraz yoğun spor yaptım geçen haftadan hamlamışmıyım neyim, sanki üstümden tır geçmiş
.
canim sen callen mi yapiyorsun.linki varmi acaba
Gunaaydin bende uyandm kahvaltmi yaptim ve size bi gunaydin dym ddm :)
Callen yapıyorum ama leslie yide 1-2 defa yaptım..yapabilirsen 20 dk.. leslie ardından calleni adam akıllı yap derimgerçekten callen çok etkili, ama yaparsan link derken bize bir arkadaşımız programı indirdi...onu bekleyelim bizi yönlendirsin..Ama senin bale gibi dediğin doğrudur eminim..callen baleye benziyor çünkü
.
Günaydın arkadaşlarrrrruyandım, kahvaltımı yaptım ve sizlere bir günaydın diyeyim dedim..Nasılsınız arkadaşlar..Dün gece biraz yoğun spor yaptım geçen haftadan hamlamışmıyım neyim, sanki üstümden tır geçmiş
.
Gunaaydin bende uyandm kahvaltmi yaptim ve size bi gunaydin dym ddm :)
ben pek vakit bulup nete giremiyorum henuz 3 ayini doldurmamis bir bebegim var.bazen gruplari geziyorum ama yazisacak zamanim yok.sizin takimda bir callen sporu okudum.nette bir link buldum ama bu daha cok baleye benziyor sizin yaptiniz linki banada verebilirmisiniz.birde turkce link varmidirki.simdiden tesekkurler.iyi geceler
bir soru daha
bazi gruplardada leslie var.sizce hangisi daha yararli.
oooooooooo cornella canım tebrikler bitmiş cezan...
hoşgeldin seni cornella olarak görmek güzel
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldın............canım linkler burada .....türkçe dublajı da mevcut.....
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
ayrıca callen incelme programı yanı callenle kılo veremezsın ama incelirsin.....
leslie ise daha cok efor harcamak için,yani bir nevi ısınma diyelim.....önce leslie sonra callen yaparsan başarılı sonuc alacaksındırkolay gelsin.......
oooooooooo cornella canım tebrikler bitmiş cezan...
hoşgeldin seni cornella olarak görmek güzel
aaaaaaaaaaaa jujummm gerçekten deeeeeeeeeeebende diyorum bişi var ama nee canım cornimmmmmmmm hoş geldinn
.
canım bende corni ye katılıyorum eve sana yağı hiç sokmuyorum sadece kurabiye yapacağım zaman tereyağı ile yarı yarıya karıştırıyorum cimriliğim tutunca değilse kurabiyeyi bile tereyağlı yapıyorum eve margarin sokma bence canımdalincim bir şey dıkkatımı çekti.sanki çok sanayagı kullanıyorsun....bıkac kere daha denk geldı ordan hatırladım....cnm onun yerıne tereyağ aldır eşine...süt ürünleri satan yerlerden....sanayagdan iyidir....onun dısında menun fena değil......
1 saattir zırıl zırıl ağlıorm yazamadm cevapppp kıss
ben gene unutur diodm dün gece uyudumu saat 10da yuh dedim insan 12yi bekler dedim tık yok sabah hala yok ben bi sinir gezdim zaten bugün snra ortak bi arkımız var az önce beni aradı aşağı bi in dedii yuh ya dedim çocuk bnm dgm gunumu hatırlamıs kutlıcak bizim okuzden hala ses yok ddim aşağı indimm çocuk elinde güllerr oha lan çocuk ilanı aşk etcek dedim nese gittim aval aval bana verdi dgm gunumu ktladı mal gbi kaldm eve gtsem bizimkı gndermedi kımden aldm dicem uydurum bişi dedim annmi aradım balkondan poset attı posete tıkıstırdım gulleri çıktım eve grdm odaya ne oldgunu anlamaya calışırken bizimkı aradı actm basladımı ıyıkı dgdun fln demeye jeton dustuuu snra taa en dipte bi kucuk zarf okumadınmı dedi yooo notmu var dedım evet dedı bi açtım not mot yokkkkk tektaşşşşşşş amanın ben bir başladm aglamaya 1 saate anca sustum şimdi evlenmemi teklif etti banaaa
eve gonderememiş garıbım babamdan cekınmıs arkadası alet etmışşşş
hala soprano xl diod laserle ilgili kk daki topikleri okuyorum kafam iyice karıştı valla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?