Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dalinim bebeşinin iyi olduğuna sevindim inşallah dahada iyi olacak. dualarım bebişlerinleAllah'a emanet olsunlar tüm bebekler çocuklar...

ben pek vakit bulup nete giremiyorum henuz 3 ayini doldurmamis bir bebegim var.bazen gruplari geziyorum ama yazisacak zamanim yok.sizin takimda bir callen sporu okudum.nette bir link buldum ama bu daha cok baleye benziyor sizin yaptiniz linki banada verebilirmisiniz.birde turkce link varmidirki.simdiden tesekkurler.iyi geceler

Öncelikle hoş geldiniz..Bebebğinize de rabbim hayırlı uzun ömür versin inşaallah..

bir soru daha
bazi gruplardada leslie var.sizce hangisi daha yararli.

Bu soruna cevap vermek isterim, tabiki amatörce spor yapan biri olarak..Callen farklı bir şey, leslie farklı birşey..Bana göre ikiside birbirini tamamlıyor..Adım sporları ısınma ve metobolizmayı canlandırmak adına harika fakat callen de sıkılaşmak adına harika..

.

Günaydın arkadaşlarrrrr uyandım, kahvaltımı yaptım ve sizlere bir günaydın diyeyim dedim..Nasılsınız arkadaşlar..Dün gece biraz yoğun spor yaptım geçen haftadan hamlamışmıyım neyim, sanki üstümden tır geçmiş

.

canim sen callen mi yapiyorsun.linki varmi acaba

1. grup(80.00-85.90)
*JUJU*(85,70/++

2.grup(75.00-79.90)
rabyas (79,40/++
Arzu_54(78,70/
ZES(78,50/+-(öğleden sonraki arada yediğin çukulatalı goerete nazaran akşamı yoğurtla geçiştermişsin. ama birdahakine gofretin tamamını yiyeceğine bir lokmalık bitter çikolata at ağzına ve em daha etkili olur)
dalin26(79,40/
toplight(75,50/
biricikoglumertug(75,00/++

3. grup(70.00-74.90)
Sevda_M(74,80/++
ukyo(70,20/++(börekleri götürmüşsün )

4. grup(65.00-69.90)
cornella(67,30/++(sende kaçamak yapanlardansın demek)
garfield06(66,70/+-(hastaneye gittiğin için olsa gerek düzensiz bir menüydü)
Gamze_M(65,40/+-(ahh ahh hafta sonu kaçamak yapmasak böyle sıkıntılara gerek kalırmıydı)

5. grup(60.00-64.90)
aysunayy(64,60/
birsen-deniz(64,50/++(canım valla ne yap et biyazını ye yumurtanın ... ayrıca sadece bir yumurtanın sanırıs kahvaltı için çok az oluyor ekmek bile yok bence kahvaltını daha sıkı yap
busramnmn(62,50/++(bir dilim kek neyse başka bişey yememişsin akşam)
chentiq(60,40/

Arzu_54
dalin26
toplight
aysunayy
chentiq

menüsünü yazmayanlar yada benim gözümden kaçanlar...

canim sen callen mi yapiyorsun.linki varmi acaba

Callen yapıyorum ama leslie yide 1-2 defa yaptım..yapabilirsen 20 dk.. leslie ardından calleni adam akıllı yap derim gerçekten callen çok etkili, ama yaparsan link derken bize bir arkadaşımız programı indirdi...onu bekleyelim bizi yönlendirsin..Ama senin bale gibi dediğin doğrudur eminim..callen baleye benziyor çünkü

.

insallah bende indirebilirim.arada ugrar bakarim seninde aklinda olsunda canim.

Gunaaydin bende uyandm kahvaltmi yaptim ve size bi gunaydin dym ddm :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bir soru daha
bazi gruplardada leslie var.sizce hangisi daha yararli.

hoşgeldın............canım linkler burada .....türkçe dublajı da mevcut.....

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html

ayrıca callen incelme programı yanı callenle kılo veremezsın ama incelirsin.....
leslie ise daha cok efor harcamak için,yani bir nevi ısınma diyelim.....önce leslie sonra callen yaparsan başarılı sonuc alacaksındır kolay gelsin.......

oooooooooo cornella canım tebrikler bitmiş cezan...

hoşgeldin seni cornella olarak görmek güzel

aaaaaaaaaaaa jujummm gerçekten deeeeeeeeeee bende diyorum bişi var ama nee canım cornimmmmmmmm hoş geldinn

.

günaydınlarr dün gündüz bişey yazmamışsınız ama akşam doldurmuşsunuz kızlar yaa menüyü yazmadan geçmişi okuyum dedim anca bitti

canım bende corni ye katılıyorum eve sana yağı hiç sokmuyorum sadece kurabiye yapacağım zaman tereyağı ile yarı yarıya karıştırıyorum cimriliğim tutunca değilse kurabiyeyi bile tereyağlı yapıyorum eve margarin sokma bence canım

garfield cım canım ne güzel bi doğum günü hediyesi tekrar mutlu yıllar

dünki menümü yazıyorum
sabah 1 dilim ekmek
3 zeytin 1 kk peynir
ara greyfurt
öğle 4 kaşık kereviz salatası 2,5 galeta
ara 1 elma
akşam
1 kepçe çorba
4 kaşık taze fasülye 1 kaşık pilav (ufaklığın tabağını bitirdim)
ara 1 kivi

kızlar menülere baktım da çoğunuz çok azaltmış yediklerinizi nerdeyse ana öğün değil ara öğün gibi
bu arada hastalık dolayısı ile spor maalesef yok 20 dk yavaş tempoda yürüyüş var sadece su 3 lt oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…