- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.041
ben diyeyim 27 sen de 28 yasındayım zesim 85 liyiminsallah yaa valla artık yeter ya allah hayırlısıyla bı ıs nasıp etsın evde olmak cok zor kendını dınlemek cok kotuu
flash flash flash yarın mısafır gelecek sabah hastaneye gıdecegımden ıkramları aksamdan yapmalıyımmmmallahtan ev temız bı supurcem bı toz alcam o kadarrr...
menum
sabah
1 pogaca
sekersız cay
ogle
yok uyudum
ara
1 elma
aksam
2 kepce corba
3 kasık tavuk sote
2 catal bulgur pılavı
ayran
su:1,5 lt devam edıyorum
spor:45 dk tempolu yuruyus
kim geliyor bakimmyarın perşembe tartı öncesi sakın yanlışa düşme ne yapacaksın misafirlere
menünü begendm,ama senın menulerın hep sabahları hafif akşamları daha yogun oluyor,o da sanırım eşinle yedıgin için....
günün ilk menüsü benden olsun....................
sabah: 1 dilim ekmek
1 kk kadar peynır
4 adet zeytın
öğle: yok(malum işlerden ötürü)
ara: yarım elma
ara: elmanın diğer yarısı
akşam: 1 tabak, üzeri bol yoğurtlu ıspanak
sivri biber turşusu
su:içiyorum
spor: henüz yapmadım.......
sabah-öğle(12.00)
2 dilim ekmek
yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
3 çatal peynir
ara
4 badem
akşam
1.5 porsiyon bulgrlu ekşili köfte hemen hemen 1 porsiyn bulgr pilavyla aynı bulgur vardıı kaloriside 280 fln
aralarda yeşil çay içtim akşam içerim gene
su 3 rahat olur
spor henüz yapmadım bişi callanın 2 3 hareketini denedim
30 dk koşu bandı yapcm brzdan
komsular gelecek...haklısın aksam esımle yedıgım ıcın eksıksız oluyo yalnızken gecıstırıyorum... yok kuzum yarın kendımı tutucamm yanlısa dusmucem ınsallah.. ama bu hafta sıs hıssedıyorum kendımı + cıkıcam gıbı hıssedıyorumm:18::18:
tugba bu hafta sonuc guzel olacak senınnn begendımm
öle düşünme......sana öyle dıyorum da bende öyle hıssedıyorum,bugün banyo yaparken göbegıme baktım şiş...tek göbek olsa iyi bir de bende mide var.....
yok kuzucum...cuma-cmts-pazar cozuttum pazartesıden berı dikkatlı yıyorum......+ regl olmadım
bnde öle düşünüorm sabah ders calışıırm spor yaparım öğlende kk gelirim zatn brya geldinmi akşamı ediormbundan gayri sabah erken kalkılacak......akşam 12 sabah 8menun güzel
insanoğlu nankör valla ya ama eziyet gbi günlerrahatlık batıyor bize anacım ondan sıkılıyoruz..........
gzl cnm menü bendensin bulgrflash flash flash yarın mısafır gelecek sabah hastaneye gıdecegımden ıkramları aksamdan yapmalıyımmmmallahtan ev temız bı supurcem bı toz alcam o kadarrr...
menum
sabah
1 pogaca
sekersız cay
ogle
yok uyudum
ara
1 elma
aksam
2 kepce corba
3 kasık tavuk sote
2 catal bulgur pılavı
ayran
su:1,5 lt devam edıyorum
spor:45 dk tempolu yuruyus
aynı kaderı paylasıyoruz kuzumm
çok çirkin duruyor ya........
bnde öle düşünüorm sabah ders calışıırm spor yaparım öğlende kk gelirim zatn brya geldinmi akşamı ediorm
insanoğlu nankör valla ya ama eziyet gbi günler
gzl cnm menü bendensin bulgr
bnde paylaşıorm o kaderiii
sabahhhhhhhhhhh
1 dilim ekme
peynir
yeşil zeytin
öğlen
4 asıkım çiğköfte
marul
lavaş yarım ince olanlardan
akşam
ayran çaorbası bulgrlu
sporrrrrrrrrrr
1 saat plates
suuuuuuuuuuuu
içiyom
sormaaaaaaa
bacılar uzun bı aradan sonra pasta borek yapmak ıcın mutfaga gıdıyorumm elvedaaa
bugun sabah seda sayana baktımda azcık bi kendıme baktm bi ona anesi gbym kadının ya
ben debresyna grdm zaten yenı ydm akşam yemegnı karnım acıktı hanı şişiodu bulgr karnda şişmediii acıktmmmm
sendemı bulgrsabahhhhhhhhhhh
1 dilim ekme
peynir
yeşil zeytin
öğlen
4 asıkım çiğköfte
marul
lavaş yarım ince olanlardan
akşam
ayran çaorbası bulgrlu
sporrrrrrrrrrr
1 saat plates
suuuuuuuuuuuu
içiyom
banada versene birazzzsormaaaaaaa
bacılar uzun bı aradan sonra pasta borek yapmak ıcın mutfaga gıdıyorumm elvedaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?