Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

flash flash flash yarın mısafır gelecek sabah hastaneye gıdecegımden ıkramları aksamdan yapmalıyımmmm allahtan ev temız bı supurcem bı toz alcam o kadarrr...

menum

sabah
1 pogaca
sekersız cay

ogle
yok uyudum

ara
1 elma

aksam
2 kepce corba
3 kasık tavuk sote
2 catal bulgur pılavı
ayran

su:1,5 lt devam edıyorum
spor:45 dk tempolu yuruyus

kim geliyor bakimm yarın perşembe tartı öncesi sakın yanlışa düşme ne yapacaksın misafirlere

menünü begendm,ama senın menulerın hep sabahları hafif akşamları daha yogun oluyor,o da sanırım eşinle yedıgin için....

komsular gelecek...haklısın aksam esımle yedıgım ıcın eksıksız oluyo yalnızken gecıstırıyorum... yok kuzum yarın kendımı tutucamm yanlısa dusmucem ınsallah.. ama bu hafta sıs hıssedıyorum kendımı + cıkıcam gıbı hıssedıyorumm:18::18:

tugba bu hafta sonuc guzel olacak senınnn begendımm

öle düşünme......sana öyle dıyorum da bende öyle hıssedıyorum,bugün banyo yaparken göbegıme baktım şiş...tek göbek olsa iyi bir de bende mide var.....

bundan gayri sabah erken kalkılacak......akşam 12 sabah 8 menun güzel
bnde öle düşünüorm sabah ders calışıırm spor yaparım öğlende kk gelirim zatn brya geldinmi akşamı ediorm
rahatlık batıyor bize anacım ondan sıkılıyoruz..........
insanoğlu nankör valla ya ama eziyet gbi günler
gzl cnm menü bendensin bulgr
aynı kaderı paylasıyoruz kuzumm

bnde paylaşıorm o kaderiii

sabahhhhhhhhhhh
1 dilim ekme
peynir
yeşil zeytin

öğlen
4 asıkım çiğköfte
marul
lavaş yarım ince olanlardan

akşam

ayran çaorbası bulgrlu

sporrrrrrrrrrr
1 saat plates

suuuuuuuuuuuu
içiyom

bugun sabah seda sayana baktımda azcık bi kendıme baktm bi ona anesi gbym kadının ya

ben debresyna grdm zaten yenı ydm akşam yemegnı karnım acıktı hanı şişiodu bulgr karnda şişmediii acıktmmmm

ağla yavrum ağla

bugün bol bol bulgur yemıssın sende hasret.......takımca bulgurun dibine vurduk.......

işyerinden arkadaşlar oturmaya gelcekler bakalım bunun oçuklarıda ede tusunami etkisi yaratacaklarmı
çok yoruldum eve geldim ordn spora şmdide misafir ooooooooofffffffffffffff ooffffffffffff kömür gibi yanıyorum i

dün nbtte fasulye nohut çıkmayınca bugün bakliyatlarla hasret giderdim

sormaaaaaaa
bacılar uzun bı aradan sonra pasta borek yapmak ıcın mutfaga gıdıyorumm elvedaaa

yapta eşinin midesi azıcık bayram etsın ,yazık adama

bugun sabah seda sayana baktımda azcık bi kendıme baktm bi ona anesi gbym kadının ya

ben debresyna grdm zaten yenı ydm akşam yemegnı karnım acıktı hanı şişiodu bulgr karnda şişmediii acıktmmmm

acıktın mı ? alalla:44::44::44: yoğurt ye varsa......

bende yürüyüşe cıkacagım eşimle....dışarı çıkalım mı dedi önce istemedım de şimdi fikrim değişti......

sendemı bulgr
sormaaaaaaa
bacılar uzun bı aradan sonra pasta borek yapmak ıcın mutfaga gıdıyorumm elvedaaa
banada versene birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…