Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İdaal Kilona 90! günde ( 249 ) kal. alarak ulaşabilirsin. kalorı sepetı banada bunu dedı kafayı yemıs la bu

bu saate kadar uyunmaz 12 ye kadar uyunur değil mi... uyanmana sevindim. sevgilinle barıştınız mı?

Dün kimse beğenmedi menümü... Öff.. Ben akşam da az yediğimi düşünüyordum. Pişirdiğim etten yemedim diye gurur duymuştum. Yoğurt yedim falan diye. Patates de gözümde büyümemişti toplasan bir avuç.. Ama o kekler... 1 dilim de gayet yeterdi. Asla ama asla pc karşısındayken bir şey yemeyeceğim. Yerken fark edilmiyor. Dün sorularımı çözerken yemiştim.. Akşam kendimi sıkmamın ne yararı oldu ki.. Juju da durum vahim dedi.. Ne yapacağım ben

Biriciki ben çoook uzun zamandır görmedim... Arzu da yok. Gamzeye sormak lazım.. Ukyo da artık nadir girmeye başladı. Hatta menüsünü kaçırdım ben sanki..

Birsen deniz de pide yemişsin.. Dün ben seni geçtim ama genelde en çok kaçamağı sen yapıyorsun heralde...:26::26::26:

dalin cim bu sefer menün az ama eskilerle kıyaslarsak fena sayılmaz canım bi de klasik kahvaltı derken ne var canım içinde onu açabilirmisin sporun da gayet güzel canım

acayım hemen :) peynır zeytın damates salatalık marul yapragı 1 dılım ınce ekmek ve 2 haslanmıs yımırta 1 bardakta sekersız cay yıdımdıı

acayım hemen :) peynır zeytın damates salatalık marul yapragı 1 dılım ınce ekmek ve 2 haslanmıs yımırta 1 bardakta sekersız cay yıdımdıı

jujum yapcam tmm...akşam sporumun hemen ardından çakacam calleni.....

bende 1 mayısa kadar yaptım günlük almam gereken kaloriyi 786 gösterdi

len bırak o hesaplama cetvelini alalalala kimse 1200 altında kal almamalı ... 1200 cal alacak kişilerde 65-55 kilo arasındakiler olmalı 65-75 kilo arasındakiler 1300-1500 arası beslenebilir 75- ve üstü ise 1600 ve üstü beslenebilir diğeri sağlıksız

ben söyleyince hatırladın dimi.. :) diğer günlere nazaran güzel canım menün umarım böyle devam eder
hımmmmmmmmmmmm
evet menüme mantıklı eleştiri geldi hemen bakıyorum
hoşbeş 2 gündür yedim evet yememem gerekiyordu farkındayım...
bal tatlı isteğimi bastırıyor diye atıyordum ağzıma senin diyetisyen zararlı mı dedi ??? ama haftaya onu çıkarırım aradan bi de öyle denerim...
kahvaltı zamanım yok sabahları lataktan zor çıkıyorum zaten kalkar kalkmaz 1 bardak su içiyorum yumurtaları ocağa koyuyorum haşlanması için onlar haşlanırken ben banyoyo duş al. saç yap giyin sonra mutfağa git 2 yumurtayı hemen soy ye diş fırçala makyaj evden çık... hergün rutinim bu ... erken kalkabilsem adam gibi kahvaltıyı bende özledim...
meyvaaaa hımmmmm bazı günlerde evet yiyorum iki porsiyon ama bazen ya yanımda olmuyor yada yiyebileceğim meyva olmuyor ama dikkat etmeye çalışırım bunada...
bu cuma ne çıkacak merak ediyorum doğrusu tartılmadım da ....
İdaal Kilona 90! günde ( 249 ) kal. alarak ulaşabilirsin. kalorı sepetı banada bunu dedı kafayı yemıs la bu
valla dalin senin yok yok yok menülerin zati 249 cal ediyordur anca..

afiyet olsun şeker demekki klasik kahvaltı deyince bişeyler yediğini anlayacaz sen pek yemiyorsun yaa o yüzden şeyettimm afferin kahvaltını sevdim

canım senin iyiliğin için diyorum bak o menü bende olsa bir nebze vucut kaldırırdı kilo fazla harcadığı kalori fazla sindirir yani.. ama sen hedefe ramak kala vucudundaki yağ oranın az harcadığın kalori ona keza az ve fazla senin için ... spor da yapmıyorsun düzenli ki yediğini yakasın yarına ne cıkıcak bilmiyorum ama daha fazla dikkat etmen gerekiyor kısa süreli çözümlerden uzak dur kalıcı değişiklikler yap... hayatın boyunca hep bir öğünde kaçırdığını düşünüyorsan diğer öğününde hafif şeyler yiyerek dengele

jujum yapcam tmm...akşam sporumun hemen ardından çakacam calleni.....
illa yapmıcam şimdi diyorsun yani ben üşengeçim ben tembelim basenlerim tam yayılmadı acık daha yayılsın diyorsun yani... ahhhhhhhhh ahhhh ben evde olsam da 30 dk yürüsem callen yapsam sonra giysem eşofmanı sahile insem saatlerce yürüsem ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh

kıs yapmamısın bnde heveslendim okuyunca yapcak dıe
begendim cnm
yarın bıldırım gunu ıcım pır pırrr tartıya cıkmayayım dıye zor duruyorum
bnm içim hala pırr pırr kadar narinleşemedi patır kütür oluyo
bosver onları sen tatlı abur cubur yeme ytr
vayy bu sefer tam kararında olms
tam senlik

beni uyandır demıştmya sabah msj atıyo uyan die
naz yapıo barıscaz sanıırm birazdannn

demekki hedefledğin süre çok kısıtlı yada hedeflediğin kilo kaybı çpk yüksek. hedeflerini gözden geçir diyor site sana.. yoksa sağlıklı olmaz diyor..

kahvaltı açılımından sonra çorba açılımını yapabilir miyiz.. ne çorbası..

hoşbeş ne ya ben ona takıldım. gofret markası mıydı..

eveeeeeeeeet.... itiraf ediyorum juju tartıldım... ya kendime hala kızıyorum. insan çok güzel olur dayanamaz da yer değil mi.. ben tıkıtırdım da yedim. ne açtım, ne çok lezzedtliydi.. basiretim bağlandı resmen... Yarına 200 gr vermem için 1400 cal eksiltmem lazımmış. 500 callik spor yapıp 900 kalori kısıp 600 callik bir gün mü geçirsem.. 1400 de çok be ya.... neyse kahvaltıya geçeyim ben... Bugün burada değlim.... misafirim gelecek.. gece yarısı için de söz vermiyorum. cuma sabahı görüşürüz.

dönüşüm muhteşem olacak.... (inşallah)

canım benim diyetisyen bana emzirdiğim dönem için 1 yk pekmez veriyordu sabah kahvaltılarına bal hiç vermemişti tatlı isteğimi ben meyvelerden alıyordum inan ben sabahleyin belki yarım çay kaşığı bile yoktur ekmeğe peynirin üstüne accık bal koydum o bile rahatsız etti yememem lazım diyet yapıyorum diye

bi de ne olur 5 dk erken kalk sadece yumurta ile yapma kahvaltını günde 2 yumurta çok fazla accık normal kahvaltı yap bak 2. bebeyi düşünüyon o zaman sabah kalkınca ne duş almaya ne saç yapmaya vaktin oluyo ama kahvaltı en önemli öğün olunca ne olursa olsun ben mutlaka kahvaltımı yapıp işyerine öyle geliyorum çoğu zaman makyajımı işyerinde yapıyorum ve ya sacımı işyerinde düzeltiyorum ama kahvaltıyı ihmal etmiyorum ne olur dikkat et

şu an tamı tamına 1 saatimi callan teyzeyle geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum
bu hareketler 100 tane olmak zorundamı 50den sonra bitiyorum ben
en çok karın hareketlerinde zorlandım çünkü boynum acayip agrıdı boyna bi destek olsa gzl yapabiliridm bu yüzden 50de kestim karın hareketlerni
bacak hareketleri gzdi 100e tamamladım zorlanmadım çok
2. hareketti sanıırm kolları arkaya uzatıyosun ondada cok agrıdı kollarım zorlandım ama yaptım 100 tane
esneme hareketleri kolay zaten ama hammısım baya cok esneyemedim yanı ole kafam bacagma fln değmedi
ben cok zorlanmam yorulmam sanıyordum ama baya zorlndım hatta terletti bile özellikle başlarda sonlara doğru daha kolay geldi hareketler
21 gün yapılıomus sanıırm denicem 21 gün kaybediceğim bişey yok ama eğer başarılı olursam kazancım büyük olcak

sakın 1200 cal altında beslenme ama spor yap ve düzenli olsun bu kesinlikle faydasını görürsün... ahhh ahhhh kaç kere uyardım seni böyle kilo veremezsin diye neyse zararın neresinden dönsen kardır

hoşbeş gofret markası paketin içinde parmak uzunluğunda gofretler var normal gofret ama ..

hımmmmmmm haklısın alarmı 3 kere erteliyorum kalkmamak için ama zorlayacağım kendimi ve kahvaltılara çeki düzen vereceğim.. bal yok tamam peki keçi boynuzu ezmesi var onu yesem:) pekmez gibi bişi sağlıklı işte

Herkese kocaman gunaydinnnnnn hastanedeyim telden giriyorum kimler burda acaba bi el kaldirin bakemmm
burdayız canım :)

hareketler 100 tane olmak zorunda değil ilk haftalarda yapabildiğin kadar yapıyorsun yavaş yavaş sayıyı artırıp iyice alıştığında 100 hedefine ulaşıyorsun ben 80-90 arası yapıyorum mesela

benimde karın kareketlerinde boynum zorlandı ama zamanla boyun kasların güçleniyor ilk etapta 50 ile başla yavaş yavaş boynun güçleniyor 55-60-65 diye sayıyı otomatik artırıyorsun.

bacak hareketlerinde zorlanmadın çünkü aslında doğru yapmadın... bende ilk hafta zorlanmadım len dedim bunun neresi yakıyo bişi hissetmiyorum ama bu hafta özellikle dikkat ediyorum olması gerektiği gibi yapıyorum yanıyo resmen

2. hakerette evet ham olduğun için zorlandın zamanla dahada yukarda yapmaya çalış yansın kasılsın kolay olmasın yakmak için dahada dikkat ediyorsun zamanla biliyorsun ki yanıyorsa etki ediyor sıkılaşıyor

esneme kolay değil kaslar alışık değil belli bi seviyeye kadar eğilebiliyorsun ama yaptıkça ondada ilerliyorsun emin ol.

evet sonlara doğru esneme hareketleri felan rahatlatıyor vucudu karın ve bacak hareketleri yoruyor...

ölçülerini al ben almamıştım ama sen al bakalım ...

jujum garfi de öle dıyordu ama fıs çıktı yapcam yahu söz diyorum...

hacı belim zaten gevsek baktım zorlanıyorum ,üşüdüm de...ısındıktan sonra yapacagım......

Herkese kocaman gunaydinnnnnn hastanedeyim telden giriyorum kimler burda acaba bi el kaldirin bakemmm

geldim geldim.....senı hıc yalnız bırakır mıyım

bende hanı egıldıler ya...bacakların arasına kafayı soktular orda bıraktım......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…