- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.161
günaydınn güzeller cornim titreşime gerek yok fırladım ytaktannn
ben simdi callan teyzeyle tansmaya gidiorm optm sizi sizde ders çalışın rabiş uyuo kesinn gelsin sorcam bn ona bu saate kdr uyunurmu hıc
gamzosm sanada gnydınnnn
dalin cim bu sefer menün az ama eskilerle kıyaslarsak fena sayılmaz canım bi de klasik kahvaltı derken ne var canım içinde onu açabilirmisin sporun da gayet güzel canım
aman ha hiiiiç zora gelmi hemen cay vazgeç yapma...
bi kerem sen yeni başlıyorsun kadın ne diyo yormayın kendinizi aşırı yapmayın nekadar eğilebiliyorsanız okadar diyor... kak git adam gibi yap gel şu calleni emin ol diğer hareketlere geçince üşümende geçecek yanacaksın
sen ye ye ye ye ye sonra kara kara düşün ben bir günde nasıl veririm diye... doğru söyle kız tartıldın dimi????
yok canım öyle bir günde kilo verdiren bir yöntem yok ama sen 1200 cal beslenebilirsin onun altına inme sakın
acayım hemen :) peynır zeytın damates salatalık marul yapragı 1 dılım ınce ekmek ve 2 haslanmıs yımırta 1 bardakta sekersız cay yıdımdıı
bende 1 mayısa kadar yaptım günlük almam gereken kaloriyi 786 gösterdi
ben söyleyince hatırladın dimi.. :) diğer günlere nazaran güzel canım menün umarım böyle devam ederdun menumu yazamadım.
sabah klasık kahvaltı
ara bı fıncan kahve sekersız
ogle bır tabak corba yogurt
ara yok
aksam sebze haslama uzerıne z.yagı gezdırdım baharatlı yogurtla lezzetlendırıp yedım bol yesıllık salatası
ara 1 kucuk brownı 2 ısırık kadar
spor 20 dkk bısıklet 20 dkk elıptık 3 kattan 5 kez ınıp cıkma 1 saat calln ve temızlık
hımmmmmmmmmmmmjujum dünden beri senin menülerini inceliyorum bu kız neden kg veremiyo diye canım öncelikle önümüzdeki hafta buna dikkat et bakalım bu sefer kg kaybı az mı olacak çok mu?
bi kere hoşbeşlerle arana mesafe koy bu hafta menünde 2-3 defa gördüm hoşbeşleri bu birrrrrrrrrrrrrrrrrr
ara öğünlerde 1 tk ya da çk da olsa bal ı çıkar haftada 1 den fazla olmasın bu ikiiiiiiiiiiii
sabah kahvaltılarında genelde hep 2 yumurta oluyor bu da çok fazla haftada 3 kere 1 er yumurta ye onun yanında peynir ye 1 kk kadar ve de 3-5 tane zeytin ye bu da üççççççççççççççç
meyveyi az yiyorsun günde 2 porsiyon meyve yemeye çalış bu da dörtttttttttttt
bunlara bi dikkat et jujum bakalım o zamanda kg kaybı olacak mı olmayacak mı?
valla dalin senin yok yok yok menülerin zati 249 cal ediyordur anca..İdaal Kilona 90! günde ( 249 ) kal. alarak ulaşabilirsin. kalorı sepetı banada bunu dedı kafayı yemıs la bu
acayım hemen :) peynır zeytın damates salatalık marul yapragı 1 dılım ınce ekmek ve 2 haslanmıs yımırta 1 bardakta sekersız cay yıdımdıı
bu saate kadar uyunmaz 12 ye kadar uyunur değil mi... uyanmana sevindim. sevgilinle barıştınız mı?
Dün kimse beğenmedi menümü... Öff.. Ben akşam da az yediğimi düşünüyordum. Pişirdiğim etten yemedim diye gurur duymuştum. Yoğurt yedim falan diye. Patates de gözümde büyümemişti toplasan bir avuç.. Ama o kekler... 1 dilim de gayet yeterdi. Asla ama asla pc karşısındayken bir şey yemeyeceğim. Yerken fark edilmiyor. Dün sorularımı çözerken yemiştim.. Akşam kendimi sıkmamın ne yararı oldu ki..Juju da durum vahim dedi.. Ne yapacağım ben
Biriciki ben çoook uzun zamandır görmedim... Arzu da yok. Gamzeye sormak lazım.. Ukyo da artık nadir girmeye başladı. Hatta menüsünü kaçırdım ben sanki..
Birsen deniz de pide yemişsin.. Dün ben seni geçtim ama genelde en çok kaçamağı sen yapıyorsun heralde...:26::26::26:
illa yapmıcam şimdi diyorsun yani ben üşengeçim ben tembelim basenlerim tam yayılmadı acık daha yayılsın diyorsun yani... ahhhhhhhhh ahhhh ben evde olsam da 30 dk yürüsem callen yapsam sonra giysem eşofmanı sahile insem saatlerce yürüsem ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhjujum yapcam tmm...akşam sporumun hemen ardından çakacam calleni.....
kıs yapmamısın bnde heveslendim okuyunca yapcak dıerabş uyanmıstır doktor randevusu vardı bugün.öğlen de komsuları gelecek kesın kalkmıstır.....bende mi callen yapsam yaaa...du kız bende senınle yapayım...
hadi gidelim beraber gelleım nasıl bişeymıs burda söylerız
begendim cnmgünaydınlarrr
hemen dünki menümü yazayım sonra okumaya devam gene döktürmüşsünüz akşam
sabah 1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
2 gün kurusu kayısı
öğle yarın sandewiç ekmeğinde sucuklu kaşarlı tost sıkma portakal nar karışımı 1 bardak
ara 1 gün kurusu
akşam
1 dilim ekmek
istavrit ızgara 7-8 tane yemişimdir
salata
bu arada bugün gene wc ye çıkamadım çok rahatsız ediyor beni şiştim sanki inşallah yarına çıkarım -1 kg dan çok çıksın istemiyorum yarın malum tartı günü
günü böyle tamamladım şimdi geçmişi okumaya gidiyorum
bnm içim hala pırr pırr kadar narinleşemedi patır kütür oluyoyarın bıldırım gunu ıcım pır pırrr tartıya cıkmayayım dıye zor duruyorum
bosver onları sen tatlı abur cubur yeme ytrGünaydın kuzular... Yazdım mı bilmiyorum ama kalori sepeti hedeflediğim tarihte hedeflediğim kilo olmam için bana 1378 cal dedi... Günlük almam gereken kalori miktarı (çok az hareketli dedim kendime) ise 1738 imiş. Juju her yarım kilo için 100 cal dediydi... Bu da 1200 cal ediyor benim için. Arada 500 cal fark var. Bir aydınlatın beni ne olur...
Yarına kadar 200 gr nasıl veririm ben? ;Juju verilecek her 1 kilo için bir calori miktarı söylemişti yakılacak.. O ne kadardı..
Off.. Sabah sabah ne sorular sordum ama.. Daha kahvaltı yapmadım. Ona göre yapacağım...
vayy bu sefer tam kararında olmsdun menumu yazamadım.
sabah klasık kahvaltı
ara yok
aksam sebze haslama uzerıne z.yagı gezdırdım baharatlı yogurtla lezzetlendırıp yedım bol yesıllık salatası
spor 20 dkk bısıklet 20 dkk elıptık 3 kattan 5 kez ınıp cıkma 1 saat calln ve temızlık
tam senlikİdaal Kilona 90! günde ( 249 ) kal. alarak ulaşabilirsin. kalorı sepetı banada bunu dedı kafayı yemıs la bu
bu saate kadar uyunmaz 12 ye kadar uyunur değil mi... uyanmana sevindim. sevgilinle barıştınız mı?
Dün kimse beğenmedi menümü... Öff.. Ben akşam da az yediğimi düşünüyordum. Pişirdiğim etten yemedim diye gurur duymuştum. Yoğurt yedim falan diye. Patates de gözümde büyümemişti toplasan bir avuç.. Ama o kekler... 1 dilim de gayet yeterdi. Asla ama asla pc karşısındayken bir şey yemeyeceğim. Yerken fark edilmiyor. Dün sorularımı çözerken yemiştim.. Akşam kendimi sıkmamın ne yararı oldu ki..Juju da durum vahim dedi.. Ne yapacağım ben
Biriciki ben çoook uzun zamandır görmedim... Arzu da yok. Gamzeye sormak lazım.. Ukyo da artık nadir girmeye başladı. Hatta menüsünü kaçırdım ben sanki..
Birsen deniz de pide yemişsin.. Dün ben seni geçtim ama genelde en çok kaçamağı sen yapıyorsun heralde...:26::26::26:
dun menumu yazamadım.
sabah klasık kahvaltı
ara yok
İdaal Kilona 90! günde ( 249 ) kal. alarak ulaşabilirsin. kalorı sepetı banada bunu dedı kafayı yemıs la bu
hımmmmmmmmmmmm
evet menüme mantıklı eleştiri geldi hemen bakıyorum
hoşbeş 2 gündür yedim evet yememem gerekiyordu farkındayım...
bal tatlı isteğimi bastırıyor diye atıyordum ağzıma senin diyetisyen zararlı mı dedi ??? ama haftaya onu çıkarırım aradan bi de öyle denerim...
kahvaltı zamanım yok sabahları lataktan zor çıkıyorum zaten kalkar kalkmaz 1 bardak su içiyorum yumurtaları ocağa koyuyorum haşlanması için onlar haşlanırken ben banyoyo duş al. saç yap giyin sonra mutfağa git 2 yumurtayı hemen soy ye diş fırçala makyaj evden çık... hergün rutinim bu ... erken kalkabilsem adam gibi kahvaltıyı bende özledim...
meyvaaaa hımmmmm bazı günlerde evet yiyorum iki porsiyon ama bazen ya yanımda olmuyor yada yiyebileceğim meyva olmuyor ama dikkat etmeye çalışırım bunada...
bu cuma ne çıkacak merak ediyorum doğrusu tartılmadım da ....
Herkese kocaman gunaydinnnnnnhastanedeyim telden giriyorum kimler burda acaba bi el kaldirin bakemmm
sakın 1200 cal altında beslenme ama spor yap ve düzenli olsun bu kesinlikle faydasını görürsün... ahhh ahhhh kaç kere uyardım seni böyle kilo veremezsin diye neyse zararın neresinden dönsen kardırdemekki hedefledğin süre çok kısıtlı yada hedeflediğin kilo kaybı çpk yüksek. hedeflerini gözden geçir diyor site sana.. yoksa sağlıklı olmaz diyor..
kahvaltı açılımından sonra çorba açılımını yapabilir miyiz.. ne çorbası..
hoşbeş ne ya ben ona takıldım. gofret markası mıydı..
eveeeeeeeeet.... itiraf ediyorum juju tartıldım...ya kendime hala kızıyorum. insan çok güzel olur dayanamaz da yer değil mi.. ben tıkıtırdım da yedim. ne açtım, ne çok lezzedtliydi.. basiretim bağlandı resmen... Yarına 200 gr vermem için 1400 cal eksiltmem lazımmış. 500 callik spor yapıp 900 kalori kısıp 600 callik bir gün mü geçirsem.. 1400 de çok be ya.... neyse kahvaltıya geçeyim ben... Bugün burada değlim.... misafirim gelecek.. gece yarısı için de söz vermiyorum. cuma sabahı görüşürüz.
dönüşüm muhteşem olacak....(inşallah)
hadi bakalım rabiş güzel haberlerini bekliyoruz
Herkese kocaman gunaydinnnnnnhastanedeyim telden giriyorum kimler burda acaba bi el kaldirin bakemmm
canım benim diyetisyen bana emzirdiğim dönem için 1 yk pekmez veriyordu sabah kahvaltılarına bal hiç vermemişti tatlı isteğimi ben meyvelerden alıyordum inan ben sabahleyin belki yarım çay kaşığı bile yoktur ekmeğe peynirin üstüne accık bal koydum o bile rahatsız etti yememem lazım diyet yapıyorum diye
bi de ne olur 5 dk erken kalk sadece yumurta ile yapma kahvaltını günde 2 yumurta çok fazla accık normal kahvaltı yap bak 2. bebeyi düşünüyon o zaman sabah kalkınca ne duş almaya ne saç yapmaya vaktin oluyo ama kahvaltı en önemli öğün olunca ne olursa olsun ben mutlaka kahvaltımı yapıp işyerine öyle geliyorum çoğu zaman makyajımı işyerinde yapıyorum ve ya sacımı işyerinde düzeltiyorum ama kahvaltıyı ihmal etmiyorum ne olur dikkat et
burdayız canım :)Herkese kocaman gunaydinnnnnnhastanedeyim telden giriyorum kimler burda acaba bi el kaldirin bakemmm
şu an tamı tamına 1 saatimi callan teyzeyle geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum
bu hareketler 100 tane olmak zorundamı 50den sonra bitiyorum ben
en çok karın hareketlerinde zorlandım çünkü boynum acayip agrıdı boyna bi destek olsa gzl yapabiliridm bu yüzden 50de kestim karın hareketlerni
bacak hareketleri gzdi 100e tamamladım zorlanmadım çok
2. hareketti sanıırm kolları arkaya uzatıyosun ondada cok agrıdı kollarım zorlandım ama yaptım 100 tane
esneme hareketleri kolay zaten ama hammısım baya cok esneyemedim yanı ole kafam bacagma fln değmedi
ben cok zorlanmam yorulmam sanıyordum ama baya zorlndım hatta terletti bile özellikle başlarda sonlara doğru daha kolay geldi hareketler
21 gün yapılıomus sanıırm denicem 21 gün kaybediceğim bişey yok ama eğer başarılı olursam kazancım büyük olcak
canım senin iyiliğin için diyorum bak o menü bende olsa bir nebze vucut kaldırırdı kilo fazla harcadığı kalori fazla sindirir yani.. ama sen hedefe ramak kala vucudundaki yağ oranın az harcadığın kalori ona keza az ve fazla senin için ... spor da yapmıyorsun düzenli ki yediğini yakasın yarına ne cıkıcak bilmiyorum ama daha fazla dikkat etmen gerekiyor kısa süreli çözümlerden uzak dur kalıcı değişiklikler yap... hayatın boyunca hep bir öğünde kaçırdığını düşünüyorsan diğer öğününde hafif şeyler yiyerek dengele
illa yapmıcam şimdi diyorsun yani ben üşengeçim ben tembelim basenlerim tam yayılmadı acık daha yayılsın diyorsun yani... ahhhhhhhhh ahhhh ben evde olsam da 30 dk yürüsem callen yapsam sonra giysem eşofmanı sahile insem saatlerce yürüsem ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
kıs yapmamısın bnde heveslendim okuyunca yapcak dıe
begendim cnm
bnm içim hala pırr pırr kadar narinleşemedi patır kütür oluyo
bosver onları sen tatlı abur cubur yeme ytr
vayy bu sefer tam kararında olms
tam senlik
beni uyandır demıştmya sabah msj atıyo uyan die
naz yapıo barıscaz sanıırm birazdannn
şu an tamı tamına 1 saatimi callan teyzeyle geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum
bu hareketler 100 tane olmak zorundamı 50den sonra bitiyorum ben
en çok karın hareketlerinde zorlandım çünkü boynum acayip agrıdı boyna bi destek olsa gzl yapabiliridm bu yüzden 50de kestim karın hareketlerni
bacak hareketleri gzdi 100e tamamladım zorlanmadım çok
2. hareketti sanıırm kolları arkaya uzatıyosun ondada cok agrıdı kollarım zorlandım ama yaptım 100 tane
esneme hareketleri kolay zaten ama hammısım baya cok esneyemedim yanı ole kafam bacagma fln değmedi
ben cok zorlanmam yorulmam sanıyordum ama baya zorlndım hatta terletti bile özellikle başlarda sonlara doğru daha kolay geldi hareketler
21 gün yapılıomus sanıırm denicem 21 gün kaybediceğim bişey yok ama eğer başarılı olursam kazancım büyük olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?