- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.201
evet bana da cok az geldi.......o kiloya çok az 40 kg vermiş olması lazımdı......
aynen, acaba yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaşıyor mu? bunu çok merak ediyorum..
.
aynen, acaba yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaşıyor mu? bunu çok merak ediyorum..
.
makarnayla yogurt beraber kılo yapıomss bnde yogrt yerdım hep :26::26::26::26:
.
tabi ki yavaşlar çünkü metabolizma yavaslıyor..............2 haftada 4 kg dıyetını dinlıyorum.......
bir hafta boyunca sadece salata ve yoğurtmu
ben yapamam bunun ama hafta sonu 2 günlüğüne yapabilirim no problem sonrasında eski beslenmeme devam :125:
kesinlikle yaşla beraber kilo vermek zorlaşıyor özellikle 35 yaşından sonra metabolizma çok yavaşlıyor bu arada ben ilk doğumdan sonra 6 ayda 25 kg vermiştim sigarayı bırakmasaydım kilo almazdım ama sigarayı bırakınca 10 kg olarak geri geldi bana
Tuğba çok güzel di değil mi canım..Açlık krizine girdiğimizde yapmamız gereken şeyi söyledi yaaa..bayıldım onaatam benim tarzımm
.
ben yapamam bunun ama hafta sonu 2 günlüğüne yapabilirim no problem sonrasında eski beslenmeme devam :125:
bnim kahvaltı gbun tam ona uygundu öğle akşam salata ygrt yedimmi tamamdır
ben gene iş buldum şahnur bilir hudacılar sitesinde
slm kızlar 2-3 gün önce tartıldım ve 72.8 iken 70.4 olduğumu gördümsevincimi tahmin edemezsiniz,üstelik yaptığım egzersizle bel ve göbek çevremde 4-5 cm incelme oldu olacak inşallah,böyle giderse olacak....(kendi evime geçtim o yüzden netim yok,annemlere geçtiğim zamanda girebiliyorum ancak)
aynen keşke kışla birlikte diyete başlasaymışım ben bu hızla ooooooooooooo....
tatlı krizinde bir dilim ekmek üste reçel yiyin diyo şahnur bende onun için yiyordum ama hergün yapmayayım ozaman...
valla bu programları gördükçe eve gidip börek çörek pişiresim geliyor ama hiç yemek gelmiyor içimden... ben yapim birileri yesin beğensin istiyorum sadece
canım kanald deki diyetisyen bir diyet söyledi ilk hafta böyle kahvaltı normal öğle akşam aralarda sınırsız salata yoğurt.. ama salatada yağ yokjujum salata ve yoğurtla 1 hafta mı bu ne oluyor?
tebrikler bu sonuç seni daha da motive etmiştir.. yılmak yok oyla devam...slm kızlar 2-3 gün önce tartıldım ve 72.8 iken 70.4 olduğumu gördümsevincimi tahmin edemezsiniz,üstelik yaptığım egzersizle bel ve göbek çevremde 4-5 cm incelme oldu olacak inşallah,böyle giderse olacak....(kendi evime geçtim o yüzden netim yok,annemlere geçtiğim zamanda girebiliyorum ancak)
tatlı krizinde bir dilim ekmek üste reçel yiyin diyo şahnur bende onun için yiyordum ama hergün yapmayayım ozaman...
valla bu programları gördükçe eve gidip börek çörek pişiresim geliyor ama hiç yemek gelmiyor içimden... ben yapim birileri yesin beğensin istiyorum sadece
görüşmeye gidecen mi garfi cim hurdacılar sitesi nerde yaw bak bilmiyom onu ben :)bnim kahvaltı gbun tam ona uygundu öğle akşam salata ygrt yedimmi tamamdır
devamı gelecek inşallah hadi bakalım tebriklerslm kızlar 2-3 gün önce tartıldım ve 72.8 iken 70.4 olduğumu gördümsevincimi tahmin edemezsiniz,üstelik yaptığım egzersizle bel ve göbek çevremde 4-5 cm incelme oldu olacak inşallah,böyle giderse olacak....(kendi evime geçtim o yüzden netim yok,annemlere geçtiğim zamanda girebiliyorum ancak)
oooooooo tebrikler valla ikinizede ne güzel hem birlekte spor yapıyorsunuz hem açık havada mis mis mis ... arkanızdan gelenler bak bak bak nası vermişler dal gibi olmuşlar bizde yürüyüşe devam edelim bunlar gibi eriyelim demiştir kesinBende sabah onu düşündüm jujum...Bizim arkada yürüyüş yolu var, çok güzel.. 1 tur 45 dk.. sürüyor ve bayanlar bahar geldiğinde orada yürüyüşe başlıyor..Bu gün çıktık arkadaşlarla, Herkes kilolarıyla lop lop yürüyorSevda'ya dedim..Bahara kadar kilolarımızın çoğunu verdik..ne güzel baharı iyi karşılıyoruz dedim...
Off mutfağımdaki türkü ne güzel değil mi?
Mevlammm bir çok dert vermiş, beraber derman vermiş........ :26::26:
.
slm kızlar 2-3 gün önce tartıldım ve 72.8 iken 70.4 olduğumu gördümsevincimi tahmin edemezsiniz,üstelik yaptığım egzersizle bel ve göbek çevremde 4-5 cm incelme oldu olacak inşallah,böyle giderse olacak....(kendi evime geçtim o yüzden netim yok,annemlere geçtiğim zamanda girebiliyorum ancak)
oooooooo tebrikler valla ikinizede ne güzel hem birlekte spor yapıyorsunuz hem açık havada mis mis mis ... arkanızdan gelenler bak bak bak nası vermişler dal gibi olmuşlar bizde yürüyüşe devam edelim bunlar gibi eriyelim demiştir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?