Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir hafta boyunca sadece salata ve yoğurtmu

ben yapamam bunun ama hafta sonu 2 günlüğüne yapabilirim no problem sonrasında eski beslenmeme devam :125:

aynen, acaba yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaşıyor mu? bunu çok merak ediyorum..

.

kesinlikle yaşla beraber kilo vermek zorlaşıyor özellikle 35 yaşından sonra metabolizma çok yavaşlıyor bu arada ben ilk doğumdan sonra 6 ayda 25 kg vermiştim sigarayı bırakmasaydım kilo almazdım ama sigarayı bırakınca 10 kg olarak geri geldi bana

tabi ki yavaşlar çünkü metabolizma yavaslıyor..............2 haftada 4 kg dıyetını dinlıyorum.......

Tuğba çok güzel di değil mi canım..Açlık krizine girdiğimizde yapmamız gereken şeyi söyledi yaaa..bayıldım onaa tam benim tarzımm

.

ben yapamam bunun ama hafta sonu 2 günlüğüne yapabilirim no problem sonrasında eski beslenmeme devam :125:

evet insan sıkılır ya.....ilk hafta salataya yag eklemek de yok......

ne 35 i 25 inden sonra metabolizma yavaslamaya baslarmıs......

Tuğba çok güzel di değil mi canım..Açlık krizine girdiğimizde yapmamız gereken şeyi söyledi yaaa..bayıldım onaa tam benim tarzımm

.

evet aklıma sen geldın zaten

olacak iş bu ya ......o kadar zayıflayın dıye programlar yapıyorlar.arkasından yemek programı..............kızlar nisana çok az kaldı......bütün tv lar artık kilo vermekten bahsedecek,yaz gelıyor ya.......iyi ki önceden başladık ,hatta gec bıle kalmıştık..şöyle kasım gibi başlasak süper olurmus.......

bnim kahvaltı gbun tam ona uygundu öğle akşam salata ygrt yedimmi tamamdır

ben gene iş buldum şahnur bilir hudacılar sitesinde

slm kızlar 2-3 gün önce tartıldım ve 72.8 iken 70.4 olduğumu gördüm sevincimi tahmin edemezsiniz,üstelik yaptığım egzersizle bel ve göbek çevremde 4-5 cm incelme oldu olacak inşallah,böyle giderse olacak....(kendi evime geçtim o yüzden netim yok,annemlere geçtiğim zamanda girebiliyorum ancak)

aynen keşke kışla birlikte diyete başlasaymışım ben bu hızla ooooooooooooo....

tatlı krizinde bir dilim ekmek üste reçel yiyin diyo şahnur bende onun için yiyordum ama hergün yapmayayım ozaman...

valla bu programları gördükçe eve gidip börek çörek pişiresim geliyor ama hiç yemek gelmiyor içimden... ben yapim birileri yesin beğensin istiyorum sadece

ee çalısacak mısın?

çok sevındım senın adına...ne sporu yapıyorsun?????

evet jujum gec kalmısız........ama buna da şükür ya hıc baslamasaydık......

jujum salata ve yoğurtla 1 hafta mı bu ne oluyor?
canım kanald deki diyetisyen bir diyet söyledi ilk hafta böyle kahvaltı normal öğle akşam aralarda sınırsız salata yoğurt.. ama salatada yağ yok

2. hafta sabah klasik kahvaltı aralarda ve öğlen yine salata yoğurt ama akşam salata ve el kadar et ne eti olursa olsun ...

3. haftayı dinlemedim bile

yarına süprüz mü olsun diyon garfiiiii....

eee iş nası bişi girecen mi

tebrikler bu sonuç seni daha da motive etmiştir.. yılmak yok oyla devam...

Bende sabah onu düşündüm jujum...Bizim arkada yürüyüş yolu var, çok güzel.. 1 tur 45 dk.. sürüyor ve bayanlar bahar geldiğinde orada yürüyüşe başlıyor..Bu gün çıktık arkadaşlarla, Herkes kilolarıyla lop lop yürüyor Sevda'ya dedim..Bahara kadar kilolarımızın çoğunu verdik..ne güzel baharı iyi karşılıyoruz dedim...

Off mutfağımdaki türkü ne güzel değil mi?

Mevlammm bir çok dert vermiş, beraber derman vermiş........ :26::26:

.

görüşmeye gidecen mi garfi cim hurdacılar sitesi nerde yaw bak bilmiyom onu ben :)

devamı gelecek inşallah hadi bakalım tebrikler

jujum haftada 1 yap en fazla mümkünse 2-3 haftada 1 yap değilse gitmez canım kaptanım tatlı krizlerini diyet süresince biraz unut canım kilo verme döneminde bu krizlere girme lütfen değilse gitmez bu kilolarr
bende şimdi mutfağım ı seyrediyomda bugün cazip bişey gelmedi bana bende yemek programı seyretmeyi çok severim yaa
şu yoğurt meselesi ne kızlar yaa merak ettim ben
öğrendim jujum açıklamış ne olduğunuı

Son düzenleme:
oooooooo tebrikler valla ikinizede ne güzel hem birlekte spor yapıyorsunuz hem açık havada mis mis mis ... arkanızdan gelenler bak bak bak nası vermişler dal gibi olmuşlar bizde yürüyüşe devam edelim bunlar gibi eriyelim demiştir kesin

cagdasalp nasıl annesi tebrikler canım sana

offfffffffffffffffffffffffffff Garffffffffffffffff işmi buldun çok sevindim ama sen işi sevdin mi en önemlisi bu canım

.

Aynenn nasıl tebrikler alıyoruz, nasıl takdir ediliyoruz..Harika bir duygu bu, herşeye değer Sevdaya diyorlar..Bu senide kendine benzetmiş

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…