Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hergün tartılan yada hafta 3-4 kere tartılan kilo vermeyi unutsun... haftada bir kere cumadan cumaya tartıyın diyor adam

canım tatlı krizinden ölecekmişin yaa boşver 1 hafta yeme bakalım ne olacak

bu arada kanal d de murat topoğlu haftada 1 den fazla tartılırsanız kg veremezsiniz diyo

kendımı bu adamın yanında asistanlık yapmıs gibi hissettım............

şahnur kırmızı turşu çok acı bıberler var ya.işte onlardan yıyecen bacım......yedıklerın ne kadar acı senın,gözunden yaş getırıyor mu?

kabızlık için söledı doktor.......

dinlemeye çalışıyorum iş yeri malum gider çıkan konuşan anlayabildiğim kadar anlamaya çalışıyorum ve bizim cumadan cuma tartılmamız doğruymuş...

canım bende dinledim de kırmızı turşuyu bilemedim yaa yaa ben acıya dayanıklıyım acıyı çok seviyorum benim yediğim acıyı değme insan yiyemez gidip turşucuya bakacağım en kısa sürede şimdiye kadar milletin ağladığı hiç bir acıda bile benim gözümden yaş gelmedi :)

anam agzında teneke mı var senın tek başına ye o zaman...

anladm jujucum ama bacak hareketlerni yaptm ya hakkını vere vere zorlandm ama karım bölgesi kdr zorlanmadım oda boyundan sanıırm yarn brz daha dıkkat edim bakalım

fısss cıktım valla ama sımdı dondum bomba gbi
yaparken el parmaklarım bile şıkladı yanı o derece etkili olur umarım

yaa işyerinde gene bişey yaptılar tv yi de kapattılar yakında neti yasaklayacaklar yaaaa

garfi cim sen onların gözünde zayıfsın seni kabul etmezler oraya

haklıısn cnm biz iyiyiz 100ü gecenlerin saglıgı gercekten tehlıkeye girio onları almaları daha iyi hem biz kendı basımızada zayıflayabılıorz ama 60 kilo vermek tek basına ınsan kafayı yer:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…