- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.181
canım tatlı krizinden ölecekmişin yaa boşver 1 hafta yeme bakalım ne olacakhımmmmmmm haklısın alarmı 3 kere erteliyorum kalkmamak için ama zorlayacağım kendimi ve kahvaltılara çeki düzen vereceğim.. bal yok tamam peki keçi boynuzu ezmesi var onu yesem:) pekmez gibi bişi sağlıklı işte
kendımı bu adamın yanında asistanlık yapmıs gibi hissettım............
şahnur kırmızı turşu çok acı bıberler var ya.işte onlardan yıyecen bacım......yedıklerın ne kadar acı senın,gözunden yaş getırıyor mu?
kabızlık için söledı doktor.......
canım bende dinledim de kırmızı turşuyu bilemedim yaa yaa ben acıya dayanıklıyım acıyı çok seviyorum benim yediğim acıyı değme insan yiyemez gidip turşucuya bakacağım en kısa sürede şimdiye kadar milletin ağladığı hiç bir acıda bile benim gözümden yaş gelmedi :)
anam agzında teneke mı var senıntek başına ye o zaman...
anladm jujucum ama bacak hareketlerni yaptm ya hakkını vere vere zorlandm ama karım bölgesi kdr zorlanmadım oda boyundan sanıırm yarn brz daha dıkkat edim bakalımhımmmmmmm haklısın alarmı 3 kere erteliyorum kalkmamak için ama zorlayacağım kendimi ve kahvaltılara çeki düzen vereceğim.. bal yok tamam peki keçi boynuzu ezmesi var onu yesem:) pekmez gibi bişi sağlıklı işte
burdayız canım :)
hareketler 100 tane olmak zorunda değil ilk haftalarda yapabildiğin kadar yapıyorsun yavaş yavaş sayıyı artırıp iyice alıştığında 100 hedefine ulaşıyorsun ben 80-90 arası yapıyorum mesela
benimde karın kareketlerinde boynum zorlandı ama zamanla boyun kasların güçleniyor ilk etapta 50 ile başla yavaş yavaş boynun güçleniyor 55-60-65 diye sayıyı otomatik artırıyorsun.
bacak hareketlerinde zorlanmadın çünkü aslında doğru yapmadın... bende ilk hafta zorlanmadım len dedim bunun neresi yakıyo bişi hissetmiyorum ama bu hafta özellikle dikkat ediyorum olması gerektiği gibi yapıyorum yanıyo resmen
2. hakerette evet ham olduğun için zorlandın zamanla dahada yukarda yapmaya çalış yansın kasılsın kolay olmasın yakmak için dahada dikkat ediyorsun zamanla biliyorsun ki yanıyorsa etki ediyor sıkılaşıyor
esneme kolay değil kaslar alışık değil belli bi seviyeye kadar eğilebiliyorsun ama yaptıkça ondada ilerliyorsun emin ol.
evet sonlara doğru esneme hareketleri felan rahatlatıyor vucudu karın ve bacak hareketleri yoruyor...
ölçülerini al ben almamıştım ama sen al bakalım ...[/B][/FONT][/COLOR]
jujum garfi de öle dıyordu ama fıs çıktıyapcam yahu söz diyorum ...
hacı belim zaten gevsek baktım zorlanıyorum ,üşüdüm de...ısındıktan sonra yapacagım......
geldim geldim.....senı hıc yalnız bırakır mıyım
bende hanı egıldıler ya...bacakların arasına kafayı soktular orda bıraktım......
kanal d ye bakın.............
doktrm bnmde hayatmı tepeden tırnaga degırtırse yaaa basvuru yapılıomus hıc hbrim yok
Kadını tartıyorlarrrrrrrrrrrr
.
he ya bende yenı duydum.....
127 kg cıktı...........
Çok çıktı beeee
.
zayıflayan kadına bak yaklasık 1 yıl olmus.......
garfi cim sen onların gözünde zayıfsın seni kabul etmezler oraya
Çok seviyorum bu tarz konularımotive oluyorum..
.
benım kuzenımde akapuntura gitmişti bayagı zayıfladı ama sonra gerı aldı kiloları........
Bence diğer kadın az vermiş..12 ayda 25 kilo..yani 2 anca vermiş..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?