Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum senin için diyetisyenimin verdiği listeyi ilaçlarımın arasından çıkardım.....belki fikir olur....klasik diyet listesi gibi gelebilir ama ben sana yardımcı olmak adına paylasmak istedim........

kahvaltı.....
serbest şekersiz çay
2 ince dilim ekmek
1 kk peynir
5 adet zeytin
haftada 3-4 defa haşlanmış yumurta
söğüş domates-salatalık

kuşluk....
2 porsiyon meyve
yarım su batdağı şekersiz süt veya yoğurt veya 1 su bardağıayran

öğle.......
3 köfte kadar et(ızgara veya haşlama)veya 10-12 yk baklagil
2 yemek kaşığı pilav veya makarna
yarım su bardağı yoğurt veya 1 su bardağı ayran
2 ince dilim ekmek

ikindi...
1 porsiyon meyve
1 ince dilim ekmek
1 kk peynir

akşam.....
8 yk sebze yemeği
1 küçük kase çorba
yarım su bardağı yoğurt veya 1 su bardagı ayran
yagsız salata
2 ince dilim ekmek

gece.....
2 porsiyon meyve
yoğurt

ekmek..ince dilim 25 gr olmalı
çorba:1 kepçe
pirinç pilavı:2 yk 45 gr
bulgur pilavı:2 yk 45gr
1 adet köfte:30 gr

meyvelerin 1 porsiyon miktarları.......

elma:1 küçük boy
armut:yarım orta boy
portakal:1 orta boy
mandalına:2 orta boy
greyfurt:yarım orta boy
muz:1 küçük boy
kivi:1 adet
ananas:3 halka
ayva:çeyrek orta boy
nar:yarım
üzüm:15 iri tane
yenıdünya:6 adet
kayısı-taze:3-4 adet
taze incir:1 adet
kiraz:12 küçük-8 iri
çilek:8 adet
şeftali:1 orta boy
kavun:1 ince dilim
karpuz:1 ince dilim

kuru meyvelerın 1 porsıyon ölçüsü........

kuru kayısı:3 adet
kuru incir:1 adet
kuru erik:3 adet
kuru üzüm:1 yemek kaşığı
hurma:3-5 adet

meyve suları......

portakal suyu:1 çay bardağı
greyfurt suyu:1çay bardagı
elma-üzüm-vişne-nar-ananas:1 çay bardağı

1 köfte yerine tüketılebılecek besınler.....

pirzola-kemıksız:1adet
kuşbaşı:3-4 adet
biftek:1 orta boy
balık:1 köfte kadar
tavuk-hındı:1 köfte kadar
beyaz peynir:1 kibrıt kutusu
kaşar:1 kk
çökelek-lor:2-3 yemek kaşığı
yumurta:1 adet
kurubaklagil:4 yemek kaşığı

1 ince dilim ekmek yerine gecen besınler......

hamburger ekmeği:yarım adet
yufka-bazlama:çeyrek adet
etımek:2 dilim
çorba:1 orta boy kepçe
pirinç-bulgur pilavı:2 yemek k.
şehrıye:2 yemek k.
haşlanmış patates:1 küçük boy
patates yemeği:4 y.k
patates püresi:3 .y.k
haşlanmış mısır:2 y.k
mısır gecreği:2 y.k
patlamıs mısır:-yagsız-1 su bardagı
galeta:2 adet(buyuk boy)
simit:çeyrek adet
poaça(evde yapılmıs):1/3 ü
kestane:2-3 orta boy
lelebi:yarım su bardagı
diyet bisküvi:3-4 adet
tuzlu kare bisküvi:2 adet

evet jujum,senin için yazdım bunları,(kopyalama yapmadım)eğer sana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.......diğer arkadaslarımda en azından neyın yerıne ne yıyebılırız dıye düşünmezler.......

bu listelerle çok zayıflayan varmıs..eşim bırebır arkadasının yanındayken duymus.kaç hastanın gelıp bu diyetısyene tşk ettıgını...tabı listeler her ay değişiyor.....ama olsun.....bu bile bir fikirdir......

Son düzenleme:
benımde basıma cok gelır o bırsen begenırım sonra alırım derım almaya gıderm bıtmıs olurr.. o yuzden begendınmı alcannn
bana ders olduu..bidada yapmammm

bende işe yaradı..

sağlıkla mutlu bir şekilde oturun canmmm..

baskülümü bozdummmmmmmmmmmm 105 gösteriyo beniiiiiii

sabah
1 avuç leblebi
4 tane hurma

öğlen
nohut
turşu

ara öğün

5 6 fıstık
akşam
peynir
zeytin
1 dilim ekmek

spor nbtteyim

suuuuuuuu içiyorum

sabah
2 yumurta
nodıl

ara
yok

öğle
1/2 mercimek çorba
1/2 kuru fasulye
1/2 pilav

ara
1 dilim ekmek
1 tk pekmez

akşam
1 tabak makarna
1 kase yoğurt

15 dk yokuş tırmanma
45 dk callen

1 lt su
şu karbonhidrat olayı gerçekten sıkıcııı

benimde canmmm tatlı istiyooooooooooooooo

benim harikaaaaaaaaaaaa menümmmm

sabah: yarım kase kornfleks
ara1 elma
öğle: 1 kase yoğurtlu makarna
ara 1 muz 4 fındık
akşam yarım tabak kızartma yoğurtlu- yoğurtlu közlenmiş biber-1 tane kepekli ekmk

evde yemek yoktu kızım kızartma isteyinceeeeeeee bende yedimmm
su tamam 30 dak koşu+yürüyüş

bu arada bunu bana verdiği zaman 67,9 kg mısım......kıyafetımle tartılmıstım......vay be....

çok sağol canımın içi... ama şimdi elini vicdanına koy ben bundan bile az yemiyormuyum her öğüne ekmek koymuş ben yemiyorum neredeyse ara öğünler bizim kızların ana öğünü gibi... ben bundan az yediğim halde veremiyorsam böyle nasıl vereyim...

kafamdaki plan bu iki hafta ne yediysem yazacam doktora gittiğimdede önüne koyacam böyle besleniyorum ve kilo veremiyorum diye...

dalin de sen böyle yersen veremezsin tabi diyor bana ben miktarlarımı biliyorum benim verememi nedeni o değil yediklerim çok olduğundan değil ben bilmezmiyim kendimi... senin kilona bile 1700 cal verdiyse ben gidersem kesin 2000 cal verir bana ama sorun orda değil...

bi umut baskül bozulduğu için mi diyorum valla bi heves yarın baskül alacağım inş sorun basküldedir de bukadar sıkıntıya değmez

ama liste için teşekküler kuzum çıktısını alıp yanıma alırım ben ne olur ne olmaz

evet jujum ,inan yazarken utandım içimden dedım jujum bunun kadar yemıyor ki!.....evet sana 2000 kalori verirmiş gitsen....en azından meyve porsiyonlarını öğrendık.....1 armutun 2 porsıyon meyve yerıne gectıgını bılmıyordum...uzun zaman sonra okudum listemi.....

iyi aksamlar kizlar ve jujummmmmmmmmmmm
tebrik ederim kilo verenleri
dalin hanim guzel kilo vermis.ne yaptini biliyormusunuz.cok merak ettimde

istersen buna kendisi cevap versin

aslında paylaşman iyi oldu herkes kendini onunla bi kıyaslar neyi ne ile kombinlemesi gerektiğini öğrenir ... kilo verememe durumum bu hafta da devam ederse endokronolojide kendi kendime gitmeyi deneyeceğim bulmakta zorlanacağım ama denerim yarım bi tartımı alim da

juju son bir ayim topikleri okumakla gecti.bazi kizlar 3 hafta kilo veremedini hatta arti bile ciktini yazmislar.bunyeye bagliymis.kirilma noktana dikkat et.sen mutlaka daha iyi biliyorsundur.ya ben meraktan uyuyamamki dalin gelirmi bugece

juju son bir ayim topikleri okumakla gecti.bazi kizlar 3 hafta kilo veremedini hatta arti bile ciktini yazmislar.bunyeye bagliymis.kirilma noktana dikkat et.sen mutlaka daha iyi biliyorsundur.ya ben meraktan uyuyamamki dalin gelirmi bugece

dalin gelmiş bile......şimdi cvp verır sana......

gelir dalin merak etme...

benim durumum duraksama evresi değil malesef keşke o evre olsa çözüm bulunurdu. bakalım değişik tezler üstünde çalışıyorum ama yılmak yok spora devam dikkatli beslenmeye devam

daha once soylemistim sezeryan dogum yaptim yilbasi gecesi diye.bugun bir hareketleneyim dedim.Biraz yurudum sonra mekik yapmayi denedim ama olmadi.bende dumduz uzanip bisiklet cevirdim acaba bu karin kasimimi calistirdi yoksa dogumdanmi acidi.hareketi yaparken yandi birazda.bu gobekten nefret ediyorum.

gelir dalin merak etme...

benim durumum duraksama evresi değil malesef keşke o evre olsa çözüm bulunurdu. bakalım değişik tezler üstünde çalışıyorum ama yılmak yok spora devam dikkatli beslenmeye devam

insallah kotu birsey cikmaz.Saglik sorunu olmadigi surece kilolar gider.Sen moralini bozma ve kotu seyler dusunme tamam mi.

sen callen yaptınmı canım... ondaki karın kareketleri okadar zorlayıcı değil bi dene istersen

cnm senı zorlayan hareketlerden kaçın......ılk basta yürüyüşle başla,zorlama kendını.....

sen callen yaptınmı canım... ondaki karın kareketleri okadar zorlayıcı değil bi dene istersen

cok sikildim canim ya.Birde kadinlar boyle balerin gibi ayaklar felan moralim bozuldu.birde bir takimda bir arkadas dediki 20 kilo vermis bu arada sadece yurudum dedi.gobek felan kalmadi dedi.cok kararsizim jujum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…