- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.661
bana ders olduu..bidada yapmammmbenımde basıma cok gelır o bırsen begenırım sonra alırım derım almaya gıderm bıtmıs olurr.. o yuzden begendınmı alcannn
bende işe yaradı..birsencim mantıklı evet söylediğin ama işte benim koşu bandı 10 yıllık olunca emektar yürürken bile ses çıkıyo kaşarsam artık allah kerim....
yürüyüşüm az mı geliyo acaba 30 dk yürüyüş yeterli gelmiyor olabilir
8. takım bildirimini yapmış yetişemedim... 15:00 de çıkıcam diye de yazmıştım topiklerine ama neyse
evet cnm gecen yıl Allah nasip ettı kira ödeyecegımıze ev alalım dedik..1 yıldır arastırıyorduk.....en sonunda begendık....darısıı olmayanlara inş.
juju doktora gidilecek..ben kadın doguma sen endokrine......
baskülümü bozdummmmmmmmmmmm 105 gösteriyo beniiiiiii
sabah
1 avuç leblebi
4 tane hurma
öğlen
nohut
turşu
ara öğün
5 6 fıstık
akşam
peynir
zeytin
1 dilim ekmek
spor nbtteyim
suuuuuuuu içiyorum
şu karbonhidrat olayı gerçekten sıkıcııısabah
2 yumurta
nodıl
ara
yok
öğle
1/2 mercimek çorba
1/2 kuru fasulye
1/2 pilav
ara
1 dilim ekmek
1 tk pekmez
akşam
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
15 dk yokuş tırmanma
45 dk callen
1 lt su
benimde canmmm tatlı istiyooooooooooooooomenümü yazayım:
sabah:
1 kase yeşil mercimek çorbası
öğle:
4 kaşık pilav
2 kaşık etkavurması
3 kaşık barbunya
1 bardak ayran
Ara:
1 dilim yaş pastaohhh yedim rahatladım
Akşam:
1 dürüm çiğ köfe
1 bardak ayran
birsencim tşk ederım......
bugun burası terk edilmiş gibi......
hafta sonuuuaz sonra bizde film izleyeceğizz
bu arada bunu bana verdiği zaman 67,9 kg mısım......kıyafetımle tartılmıstım......vay be....
çok sağol canımın içi... ama şimdi elini vicdanına koy ben bundan bile az yemiyormuyum her öğüne ekmek koymuş ben yemiyorum neredeyse ara öğünler bizim kızların ana öğünü gibi... ben bundan az yediğim halde veremiyorsam böyle nasıl vereyim...
kafamdaki plan bu iki hafta ne yediysem yazacam doktora gittiğimdede önüne koyacam böyle besleniyorum ve kilo veremiyorum diye...
dalin de sen böyle yersen veremezsin tabi diyor bana ben miktarlarımı biliyorum benim verememi nedeni o değil yediklerim çok olduğundan değil ben bilmezmiyim kendimi... senin kilona bile 1700 cal verdiyse ben gidersem kesin 2000 cal verir bana ama sorun orda değil...
bi umut baskül bozulduğu için mi diyorum valla bi heves yarın baskül alacağım inş sorun basküldedir de bukadar sıkıntıya değmez
ama liste için teşekküler kuzum çıktısını alıp yanıma alırım ben ne olur ne olmaz
istersen buna kendisi cevap versin
aslında paylaşman iyi oldu herkes kendini onunla bi kıyaslar neyi ne ile kombinlemesi gerektiğini öğrenir ... kilo verememe durumum bu hafta da devam ederse endokronolojide kendi kendime gitmeyi deneyeceğim bulmakta zorlanacağım ama denerim yarım bi tartımı alim da
iyi aksamlar kizlar ve jujummmmmmmmmmmm
tebrik ederim kilo verenleri
dalin hanim guzel kilo vermis.ne yaptini biliyormusunuz.cok merak ettimde
juju son bir ayim topikleri okumakla gecti.bazi kizlar 3 hafta kilo veremedini hatta arti bile ciktini yazmislar.bunyeye bagliymis.kirilma noktana dikkat et.sen mutlaka daha iyi biliyorsundur.ya ben meraktan uyuyamamki dalin gelirmi bugece
juju son bir ayim topikleri okumakla gecti.bazi kizlar 3 hafta kilo veremedini hatta arti bile ciktini yazmislar.bunyeye bagliymis.kirilma noktana dikkat et.sen mutlaka daha iyi biliyorsundur.ya ben meraktan uyuyamamki dalin gelirmi bugece
gelir dalin merak etme...
benim durumum duraksama evresi değil malesef keşke o evre olsa çözüm bulunurdu. bakalım değişik tezler üstünde çalışıyorum ama yılmak yok spora devam dikkatli beslenmeye devam
sen callen yaptınmı canım... ondaki karın kareketleri okadar zorlayıcı değil bi dene istersendaha once soylemistim sezeryan dogum yaptim yilbasi gecesi diye.bugun bir hareketleneyim dedim.Biraz yurudum sonra mekik yapmayi denedim ama olmadi.bende dumduz uzanip bisiklet cevirdim acaba bu karin kasimimi calistirdi yoksa dogumdanmi acidi.hareketi yaparken yandi birazda.bu gobekten nefret ediyorum.
daha once soylemistim sezeryan dogum yaptim yilbasi gecesi diye.bugun bir hareketleneyim dedim.Biraz yurudum sonra mekik yapmayi denedim ama olmadi.bende dumduz uzanip bisiklet cevirdim acaba bu karin kasimimi calistirdi yoksa dogumdanmi acidi.hareketi yaparken yandi birazda.bu gobekten nefret ediyorum.
sen callen yaptınmı canım... ondaki karın kareketleri okadar zorlayıcı değil bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?