- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.641
catlakkkkkkkgeçii boynuzu yıyınn
güvenme ona kız ona at onu jujumm emeklılıgı gelmıs demekkı vedalasyok anacım normalde çıkmam bu kadar bu hafta sabit çıktım diye deneyim dedim... ben şimdi buna nası güvenim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben bildirimi değiştiriyorum mezun oluyorum 61 kilo borumu...dalininde bireyseldeki birinciliğini alıyorum hoppppp bende
yok anacım normalde çıkmam bu kadar bu hafta sabit çıktım diye deneyim dedim... ben şimdi buna nası güvenim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
catlakkkkkkk
güvenme ona kız ona at onu jujumm emeklılıgı gelmıs demekkı vedalas
garantisi dolmuştur bunun atmaya atcam da offff yarın baskül alcam acaba fazlamı göstercek benijujum baskülün bozulmus cnm....bızım de öyle oldu.pilini değiştirdik yıne düzelmedı ben de hıc üşenmedım servıse gönderdım yenı baskul verdıler....
garantisi dolmuştur bunun atmaya atcam da offff yarın baskül alcam acaba fazlamı göstercek beni
catlakkkkkkk
güvenme ona kız ona at onu jujumm emeklılıgı gelmıs demekkı vedalas
garantisi dolmuştur bunun atmaya atcam da offff yarın baskül alcam acaba fazlamı göstercek beni
belkı bu senı fazla gosterıyorduu canımm sen bı al tartıl bak bakalım gercek ne...
ciddi dıyorum azinin topiğinde okumustum....kım dı ya aklıma gelmıyor kı nıck ı nuryolu olabılır.....tedavı oluyorlarmıs galıba doktor eşine kecı boynuzu yesın demiş.....
şimdide 61 kilo gösteriyo
hadi hadi itiraf et kıskandın105 ten 61 e 10 dkkada kuzum bukadar hızlı kılo verme hasta olcan bak
hadi hadi itiraf et kıskandın
[/TABLE]
leblebı hurma nohut gıstık bunların hepsını bır gunde yemıssın hıc olmamıssabah
1 avuç leblebi
4 tane hurma
öğlen
nohut
turşu
ara öğün
5 6 fıstık
akşam
peynir
zeytin
1 dilim ekmek
spor nbtteyim
suuuuuuuu içiyorum
sabah
2 yumurta
nodıl
ara
yok
öğle
1/2 mercimek çorba
1/2 kuru fasulye
1/2 pilav
ara
1 dilim ekmek
1 tk pekmez
akşam
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
15 dk yokuş tırmanma
45 dk callen
1 lt su
dalin senii görmesin yakalarsa beni payladı seninkide benden fazlamenümü yazayım:
Sabah:
1 kase yeşil mercimek çorbası
öğle:
4 kaşık pilav
2 kaşık etkavurması
3 kaşık barbunya
1 bardak ayran
ara:
1 dilim yaş pastaOhhh yedim rahatladım
Akşam:
1 dürüm çiğ köfe
1 bardak ayran
valla ukyocum bugün akışına bıraktım ani gelen misafir oldu yemekler pastalar derken hepsinden yedim yememe inat zayıflayacağım inşallahdalin senii görmesin yakalarsa beni payladı seninkide benden fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?