Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarrrr acun bizi survivor a alsaaaa valla ne kilo kalır ne yag survıvor tombullar ve tombul unluleerrrr:

bence de dur ben hemen bı takım kurayım.........

tombul gönüllüler.........

-juju
-rabiş
-gamze
-corni
-birsen
-dilek
-sevda
-ayşenur
-hasret
-zes

alev,büş,chentıq:cok kılolu degıller

tombul ünlüler............

-akrep nalan
-bülent ersoy
-modacı nur yerlitaş
-melek baykal
-dilberay
-halil ergün
-ışın karaca
esra semercioğlu
-pelin öztekin
-sibel can

Son düzenleme:

takım super olmus tubammm bız onları havada karada yeneriz hacı onlar manıkur pedıkurle ugrasana kadar bız kaparız puanları halkız kızım bız anadoluluyuzzz

takım super olmus tubammm bız onları havada karada yeneriz hacı onlar manıkur pedıkurle ugrasana kadar bız kaparız puanları halkız kızım bız anadoluluyuzzz

hadise zayıflamasa onu da eklıcektım de zayıfladııııııı aaaaaaaaaaaaaa zerrin özer var onu nasıl unuturum garibim gelsın o da zayıflasın

ben gelldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm özledinizmı beni bakemmmm canlarrr

hoş geldin balım...

sevdacım sen şimdi bunlarla doydun mı şekerim az daha yeseydiin

kızlarrrr acun bizi survivor a alsaaaa valla ne kilo kalır ne yag survıvor tombullar ve tombul unluleerrrr:

hadi gidelim davete icabet etmek lzım demi ama

canım afiyet olsun olan olmuşş.. bazen buda gerekir bencee metabolizmayı şaşırtmak için. yarın biraz fazla spor yaparsın ve proteine ağırlık verrrirsin ..telafi edersinn.
bendede tatlı krizi varr..

saol canım ya valla iyi geldi bu bana yarından itibaren dalinleşicem....

.

esracım menün ii haftasonu ama kaçamak yok iyi süpr
bence mnün güzel kahaltında süper platese gelince bizim hoamaız ebru şallıyla değilde yabancı platesle yapın demişti alevcim
gamze incir reçeli olsaa yesem çokseverim komşu verdiydi şekerlenmiş
ii arzucum ama akşam makarna yemesekmiki spor sendemi yapmadın benim gibi

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
kırma zeytin 5 tane
domtes

öğlen
1 elma

akşam
2 tane sarma
patates salatası 6 kaşık

suuuuu
içiyorum
spor
yapamadım

harika bir menü

hadise zayıflamasa onu da eklıcektım de zayıfladııııııı aaaaaaaaaaaaaa zerrin özer var onu nasıl unuturum garibim gelsın o da zayıflasın

çok matraksınız siz ya seviorum sizi valla

süpermiş ekip yeneriz gı onları parayıda alırız verdiğimiz kilolarıda paryı alınca geri almayalımda

harika bir menü

çok matraksınız siz ya seviorum sizi valla

kızııımmmmmm bırsuru unlu oldu ama olmaz kiiiiiiii onlarda baska takımla yarıssınlar

hosbulduk canım benımmm
kesınlıkle gıtmelıyız de bız ne gıycez orda sort mort olmaz selulıtler fıskırırrr

gızzzzzzz yazııııktırrrrrrrr günahhhhhhhtırrrrrr zerrini götürmmemız lazım sevabı buyuktur bak ay tövbe yarabbim ya

sevdacım bızde senı sevıyoz...yalnız o tavuklu pialvvları az ye de rabısle ben sakaryaya gelınce bıze de kalsın azcık

anannnaaaammm beni de alın beni deeeeeeeeeeeee ben seninle birsenle gamzeyle vs aynı kilolardayım beni de alınnnnnnnnnnnnnnn
size yapraklardan elbiselr diker...yemek yaparım

kıızzz zerrın kılo vermedımıydıı??????? o az daha kılo alsında ole goturelımm anlasalım bunda ona gore acuna lısteyı yollucam bak

iyi akşamşaşr bayanlar menümü yazayım
menüm:
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
3 santimetre kare alanında 2 dilim yarım santim kalınlığında kaşar peyniri
2 çatal ucuyla keçi peyniri
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
öğle:
kendi yağında ve suyunda pişmiş kemiksiz 4 parça her parça tahmini 3 santimetre kare alanında tavuk butu
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
akşam:
4 yk barbunya üzerine 4 yk yoğurt
40 dakika koşu bandı yürü- koş etkinliği( 18 dakika koşu 22 dakika yürüyüş 20 dakika koşu)

Son düzenleme:
anannnaaaammm beni de alın beni deeeeeeeeeeeee ben seninle birsenle gamzeyle vs aynı kilolardayım beni de alınnnnnnnnnnnnnnn
size yapraklardan elbiselr diker...yemek yaparım

kıızzz zerrın kılo vermedımıydıı??????? o az daha kılo alsında ole goturelımm anlasalım bunda ona gore acuna lısteyı yollucam bak

aysuncum sneın hakkında kı kararı oy bırlıgı ıle verırız artık

rabişim anam babam bacım bu garı daha ne kadar kılo alsın sen söyle ,zayıfladı da eskı halıne gerı döndü........

daha ne kadar şişecek bacım

annnaaaaaaammmmmmm hic usenmemıs foto eklemıs ya catlak gundemden uzak kalmısım bacım eskı halıne donmus cıdden ok senı severım bılırsınn o guzel hatrına zerrınıde bonus olarak alalım yanımızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…