- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.081
günaydınlarr sabahtan açtım ama bi türlü yazamadım mnenülerimi yazıyorum
ctesi
sabah
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 kaşık menemen 1 dilim ekmek
ara 1/2 armut
öğle yok
akşam üzeri
1 kase çorba lahana haşlaması salata
1/3 dilim kek
7-8 fıstık
pazar
2 kuru kayısı
kahvaltı 4-5 çatal sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
ara yok
öğle 1 kaşık bakla
1 elma
2 köfte salata közde mantar
1/2 dilim ekmek
4 badem 8-9 fıstık
1 bardak vişneli votka
boynum tutulmuş ctesi pazar tutuk vaziyette gezdim hiç keyfim yok başımı çeviremiyorum
şimdi biraz geçmişi okumaya çalışayım
spor yok bu arada boynum tutuk bi de hala gribim geçmedi
Günaydııınnnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnn, çok aminnngünaydın canmmmm.
herkese günaydın
bolll hareketli bir gün diliyorummmm.
Günaydın kaptanımmmgünaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr.....
geçmişe bi göz atayım geliyorum bende
Geçmiş olsun canım, benimde damağım şişmiş, sıcak bişi içtim sanırım..Yaşam kalitemi nasıl düşürüyor bilsen..İnşaallah iyi olursun hemen..günaydınlarr sabahtan açtım ama bi türlü yazamadım mnenülerimi yazıyorum
ctesi
sabah
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 kaşık menemen 1 dilim ekmek
ara 1/2 armut
öğle yok
akşam üzeri
1 kase çorba lahana haşlaması salata
1/3 dilim kek
7-8 fıstık
pazar
2 kuru kayısı
kahvaltı 4-5 çatal sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
ara yok
öğle 1 kaşık bakla
1 elma
2 köfte salata közde mantar
1/2 dilim ekmek
4 badem 8-9 fıstık
1 bardak vişneli votka
boynum tutulmuş ctesi pazar tutuk vaziyette gezdim hiç keyfim yok başımı çeviremiyorum
şimdi biraz geçmişi okumaya çalışayım
spor yok bu arada boynum tutuk bi de hala gribim geçmedi
Günaydııınnnnnn
Aminnnnn, çok aminnn
Günaydın kaptanımmm
Geçmiş olsun canım, benimde damağım şişmiş, sıcak bişi içtim sanırım..Yaşam kalitemi nasıl düşürüyor bilsen..İnşaallah iyi olursun hemen..
Günaydın arkadaşlarım...
Tuğba inşaallah belinden çok kötü olmamıştır, bu saate kadar çoktan gelirdi yoksa..Diğer kızlarda yok..Pazartesi 5. takımı da vurmuş sanırım :26:
.
günaydın.. keyifler nasıl? takıma nazar mı değdi ya herkes hasta...
burdayım cnm ama inan hiç keyfim yok.......ilaç da almıyorum kortizonlu oldugu için içmek istemiyorum.......
Gunaydin hanimlar
Ben tek basima motive olamiyorum.Listeye girmesem sizinle biraz gaza gelsem olurmu?.Biliyorum kalabaliksiniz.Ama inanin ben fazla sorun olmam.Kirarim dizimi, Bukerim boynumu sessizce dinlerim.
Günaydın chentigimm, pazartesi sendromu diyelim
Canım çok ağrın varsa ilaç iç bence, kıyamam ne sinir bozar..Tahmin edebiliyorum..Hareket etmek istersin edemezsin..Ne olur pskolojini iyi tutmaya çalış...
Bende karar veremedin, spor yapmak için evimizin karşısında bir merkez var, haftada 3 gün..acaba gitsem mi? yoksa evde zaten spor yapabiliyorum..o zamanı evde mi harcasam bilemedim..yardımcı olurmusunuz, sizce ne yapayım? :26:
.
Gunaydin hanimlar
Ben tek basima motive olamiyorum.Listeye girmesem sizinle biraz gaza gelsem olurmu?.Biliyorum kalabaliksiniz.Ama inanin ben fazla sorun olmam.Kirarim dizimi, Bukerim boynumu sessizce dinlerim.
günaydın hoşgeldin.......neden fazlalık olasın......tabi ki gelebilirsin ama bir takıma girsen senin için daha iyi olmaz mı?
offf canımm motive olda, kilolar gitsinde gerisi teferruat tatlım yaa
.
eğer maddi olarak sizi zorlamıyacaksa ben gitmenı önerırım,illa spor yapmak degıl amaç! sosyal bır ortama gırmek cnm benım.evde sende sıkılıyorsun,eşin cogu zaman olmuyor.....senın için değişiklik olur.....
günaydın chentigimm, pazartesi sendromu diyelim
canım çok ağrın varsa ilaç iç bence, kıyamam ne sinir bozar..tahmin edebiliyorum..hareket etmek istersin edemezsin..ne olur pskolojini iyi tutmaya çalış...
Bende karar veremedin, spor yapmak için evimizin karşısında bir merkez var, haftada 3 gün..acaba gitsem mi? Yoksa evde zaten spor yapabiliyorum..o zamanı evde mi harcasam bilemedim..yardımcı olurmusunuz, sizce ne yapayım? :26:
.
gunaydin hanimlar
ben tek basima motive olamiyorum.listeye girmesem sizinle biraz gaza gelsem olurmu?.biliyorum kalabaliksiniz.ama inanin ben fazla sorun olmam.kirarim dizimi, bukerim boynumu sessizce dinlerim.
Gidermi diyorsun gamzem.Kendimi yuruyen fil gibi hissediyorum.
ahhhh ahh neden benim evimin karşısında olmazki... Ben kesin giderdim ama seni bilemicim sen evdede yapıyorsun zaten
yok canım neden fazlalık olasın bizim kapımız herkese açık elimizde olsa listeyi 20 kişi bile yaparız ama kurallar gereği böyleyiz
Lütfennn kendine haksılzık etme, öyle olsan şu anda en azından bu kadar istekk olmazdı içinde...
.
Tatlım maddi konudan çok fazla olsa gitmek istemem de, belediyenin spor tesisleri..aylık 20 tl.. hem herşey var..hemen hemen 2 saate yakın..aletli ve hoca kontrolünde çalışılıyor..parası da çok az yani
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?