Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kizlar 15 20 tane unifeb li toplandik fenerin macini izliyoz hihihi :) menumu yaziyorum hemennnn

Sabah: yulaf light sut bi kase.yine cilek ve kuru kayisi dogradm icine

Ara: sekersiz kahve biraz peynir

Oglen: 4 parca parmak tavuk ice tea

Ara: yesilcay

Aksm : yarim tabak azyagli kabagin ustune yogurt dokup yarim dilim ekmekle yedim

2 litre su

selamlar naslsınız bakem...önce menümü yazayım,artık nasıl yazacaksam,çok utanarak yazıcam kendimden nefret ediyorum desem yalan olmaz.... ve şu an kendimi 1 ton hissediyorum

sabah.nasıl yazsam ki bilmiyorum
saat 8.00
3 koca dilim beyaz ekmek
sucuklu yumurta,hani 3 koca dilim ekmek vardı ya 1 dilimini kızartıp üstüne yağ ve bal sürüp yedim
1 tanesine labne, diğerini de zeytin ,domates,salatalıkla yedim

ara.1 nescafeyle bir canga saat 11 gibi

öğle saat 2 de

koca bir tabak tavuklu pilav,1 bardak ayran

ara 1 nescafe,2 gofret ,1 avuç çerez

akşam saat 7 gibi

3 kaşık pilav ,1 bardak ayran

su.1.5 litre
spor.100 mekik

şimdi 1 tane maden suyu içtim

çok pişmanım ve çok utanıyorum midem çatlamak üzere .yorumlarınızı bekliyorum

.

çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim.....pofff çok sıkıldım kızlarrrrrrrr belimin ağrısı da arttı yahava o kadar güzel ki bu havada dışarı çıkamamak çok kötü
canım bi ağrın geçsinnn ozaman heryere gidersinnn.. sabır bilirim o ağrıyı

istiyorummmmmmm

senin göz rengin yeter canım. benim kardeşim boy 1.75 ben 1.55 o fidan ben .......

ya bende i ara baktım şu renkli lensede kullanaması zordur diye vazgeçtim.. nasıl rahat kulanılıyor mu

sevdacım sen şimdi bunlarla doydun mı şekerim az daha yeseydiin

oyyyy canımmmm benimmmmmmm kızlar valla aklım sızdeydı yaaaaa ben bayagı alısmısım sızeeeee

evet birsencim....eşekten düşenın halını eşekten düşen anlarmış derler ya

rabişim bende cnm bende çok alıştım bu sırada da kocamı da anlata anlata alıştırıyorum

evet birsencim....eşekten düşenın halını eşekten düşen anlarmış derler ya

rabişim bende cnm bende çok alıştım bu sırada da kocamı da anlata anlata alıştırıyorum

bizimki alıstıda kıskanıyo bıleeseni biliyo gamzeyi biliyo jujuyu dalini bilyo anlatıyorum mesela dıyorum tugba varya askım alanyada olan dıyorum once duruyo sonra ha senın kulupten dımı dıyo

cnm almayı cok isredı emınım ama ben şuan için ayaklanacak kadar düzelmedım,hala ağrılarım devam edıyor...

tatlım çok dikkat et...geçmiş olsun

Aşkım bu gün acayip cozuttummm..yarın toparlayacam inşaallah :26:

.

gamze şımarma neresi cozutmuş bunun. sen cozuttuysa ben uçmuşum demekki

.

canım afiyet olsun olan olmuşş.. bazen buda gerekir bencee metabolizmayı şaşırtmak için. yarın biraz fazla spor yaparsın ve proteine ağırlık verrrirsin ..telafi edersinn.
bendede tatlı krizi varr..

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
kırma zeytin 5 tane
domtes

öğlen
1 elma

akşam
2 tane sarma
patates salatası 6 kaşık

suuuuu
içiyorum
spor
yapamadım

afiyet olsun balım....

Şefin tavsiyesiymiş

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…