Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
kırma zeytin 5 tane
domtes

öğlen
1 elma

akşam
2 tane sarma
patates salatası 6 kaşık

suuuuu
içiyorum
spor
yapamadım

ukyo; bacım patates salatasının dibine vurmusun akşam

zes: sen bacım yemek yerken geometrı mı çözuyordun? pisagor baglantısı cıkaracak mısın nerdeyse

zes: sen bacım yemek yerken geometrı mı çözuyordun? pisagor baglantısı cıkaracak mısın nerdeyse
cornicim miktarını belirtmek adına yapıyorum çok yemedğimi belirteyim diye artık her yediğimin tahmini alanına bakıyorum ona göre yazıyorum

cornicim miktarını belirtmek adına yapıyorum çok yemedğimi belirteyim diye artık her yediğimin tahmini alanına bakıyorum ona göre yazıyorum

bak ben sana kısa yolunu ögreteyım şimcik kıbrıt kutusunu alıyoruz peynırın uzerıne koyup etrafınından kesıyoruz al sana kibrit kutusu buyuklugunde peynır

rabyas viaport güzelmiydi?

kuzum bız vıaporta ara ara gıdıyoruz ama her defasında yanlıs yoldan gırıyoruz bugun oldugu gıbı bı cocuga yolu sorduk oda oraya gıdıyorumus ki cocugun babası dukkan ısletıyormus orda o bıle karıstırmıs yolu dusun aldık arabaya gıttık beraberr guzeldı ama cookkkkkkk yoruldummmmm

bak ben sana kısa yolunu ögreteyım şimcik kıbrıt kutusunu alıyoruz peynırın uzerıne koyup etrafınından kesıyoruz al sana kibrit kutusu buyuklugunde peynır
heeee kibrik kutusu tahmini 3cm 2 cm olsa 6 cm kare oluyor böyle olursa 2 kibrik kutusu kadar ttavuk parçası yedim

güzel yorul yorul enerji harca rabyasım ya istanbulda yol bilmeyen için trafk çok karışık bizde navigasyonla gidiyoz bilmediğimiz şaşırdığımız yerlere

güzel yorul yorul enerji harca rabyasım ya istanbulda yol bilmeyen için trafk çok karışık bizde navigasyonla gidiyoz bilmediğimiz şaşırdığımız yerlere

tek bı kavsak bızım sıkıntımız o kavsagı her defasında yanlıs gırıyoruzzz sen nerdesın ıstanbulda canımm??

seren serengil twitter de mılletı zayıflatıyor meger boş yere degılmıs.zayıflama klınıgı gıbı bırsey mı ne acacakmıs tv programı vs...valla eger dogruysa mıllet yok 10 kg zayıfladım yok bılmem ne kadar zayıfladım dıye mesaj atıyorlar serene.........seren serengıl de öncesı sonrası fotolarını paylasacakmıs:44::44::44: ama listelerı gercekten cok az oluyor.....bız iyi yıyoruz yanı

bende yatıyorummm kızlar yarın mesaiii varrrrr
herkese iii gecelerrrr

sevdacım sen şimdi bunlarla doydun mı şekerim az daha yeseydiin

Hayvan gibi yemişiz biz sevdayla laaaaa

kızlarrrr acun bizi survivor a alsaaaa valla ne kilo kalır ne yag survıvor tombullar ve tombul unluleerrrr:

Aynen Allah belamı versin ben düşünmüştüm ayy biri böyle derdi ya, şimdi kim olduğunu hatırlayamadım

bizimki alıstıda kıskanıyo bıleeseni biliyo gamzeyi biliyo jujuyu dalini bilyo anlatıyorum mesela dıyorum tugba varya askım alanyada olan dıyorum once duruyo sonra ha senın kulupten dımı dıyo

ay benimkide biliyorrrr, kk diyorum, her seferinde kk ne diyor illa açılımını vericeksin bir kere daha sorarsa ben ona iyi açılıcam

Yeminnn ederimm kahakahayla güldüm...yaaaaa harbi takım olmuşuz, o mallar hiç çekemiyor bile treni yaaa

sizeee feda olsun sakaryaaaaaaaaaaaaaaa

hahahahahahhahaha Tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güldümmmmmmmmm

yada salla sen kibrit kutusunu, dayan allah ne verdiyse götürrr bacımmmmmmmm

bende yatıyorummm kızlar yarın mesaiii varrrrr
herkese iii gecelerrrr

İyiii gecelerrrrrrrrrrrrrrrr, bende yatarrrrrrrrrrrr..gülmekten yediğim gofretten tad alamadım buda kendime ettığım son dakika golüydü, allah belamı verecekk :125::125:

günaydınlarr sabahtan açtım ama bi türlü yazamadım mnenülerimi yazıyorum
ctesi
sabah
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 kaşık menemen 1 dilim ekmek
ara 1/2 armut
öğle yok
akşam üzeri
1 kase çorba lahana haşlaması salata
1/3 dilim kek
7-8 fıstık
pazar
2 kuru kayısı
kahvaltı 4-5 çatal sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
ara yok
öğle 1 kaşık bakla
1 elma
2 köfte salata közde mantar
1/2 dilim ekmek
4 badem 8-9 fıstık
1 bardak vişneli votka
boynum tutulmuş ctesi pazar tutuk vaziyette gezdim hiç keyfim yok başımı çeviremiyorum
şimdi biraz geçmişi okumaya çalışayım
spor yok bu arada boynum tutuk bi de hala gribim geçmedi

Canım geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…