Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay cnm çok uatndım tşk ederım.......sen dalini çok merak ettın ,o halde kendısı de umarım kızmaz..sana bıraz anlatayım.......cnm dalinin 3 tane dunya tatlısı bebegı var......gerek yogunluktan gerekse kendı tercıhı oldugu ıcın son 1 haftaya kadar pek bir şey yemezdı......yanı 24 saat içinde 1 ögunle geciştirirdi......ama buna ragmen maşallah enerjisinden bir şey kaybetmezdı.......tabi biz uyarırdık yapma etme ,özellıkle takım kaptanımız juju çok uyarırdı ama bir kişi kendı beynınde neyı yasıyorsa hayatına da onu uyguluyor..dalinde bu zamana kadar yemeyı hep reddetti........bu yeme tarzına bır de bayagı spor yapar....yanı herkesın harcı değil......bu kendisinin tercıhı bız onun yeme şeklıne alıştık.....

o yüzden sen günlük hayatında senı enerjık tutacak bır yeme seklı belırle....3+3 olur...ya da sadece 3 ana öğün olur ......bunu sen belırleyeceksın....nasıl kendını daha iyi hissedıyorsan.....daha önceden de illa ki dıyet yapmıssındır..o zamanları hatırla.sana en iyi gelen yolu uygula......herkes hemen zayıflamak ister ama bu hemen mumkun olmaz.kilolarımızı hemen mı aldık ki 1 ayda zayıflayalım değil mi? sabırssızsın bu yolda anlayabılıyorum.....ilk başta verecegın 1-2 kg senı motıve edecektır

Tatlım maddi konudan çok fazla olsa gitmek istemem de, belediyenin spor tesisleri..aylık 20 tl.. hem herşey var..hemen hemen 2 saate yakın..aletli ve hoca kontrolünde çalışılıyor..parası da çok az yani

.

kız senı yolarım bak.....yo-la-rımmmmmmm 20 tl dedı ya Allahımmmmmmmm neden bızım burda da yok gıdıyorsun cnm sana secım şansı tanımıyorum deli misin sen 20 tl adamlar bedava spor şansı sunmus bızım kı evde pineklıyor.....
duyacagım bu hafta spora yazıldım diyeceksın......

Esimin laflarindan sonra inanki; bazen bicakla kesip atmak istiyorum o yaglari.Esim dis gorunuscuymus bende yeni ogrendim, cocuk cikinca eski halime donecegim sanmis.

hımmmmmm demek öle dıyor :113::113::113::113::113::113::113: hemen bır plan yapacagım senın için..... onun tabagına balık yagı vs ne kadar kılo aldırıcı şey varsa gizliden dök..o da şişsinnn kilo alsın.....sonra sen onunla dalga gecersın......

Insallah kizmaz dalin.
YOK canim ben hic diyet yapmadim.Hatta hamilelik bile giymedim.Buyuk beden pantolon, gomlekle hamileligi tamamladim.Yilbasi gecesi minis kizim geldi sezeryanla.Ben zayif oldumu dusunuyordum, diger dogum yapanlari gordukce.Ama esimin gozuyle kendimi gormem yeni.Ben 176 boyundayim.Hep 59-60 arasi oynardim.Doguma 78 le girdim.Dogum sonrasi felan tartilmadim hic.Esimin obez muamelesi etmesi uzerine tartildim 75 im.SIKIntidan 76 lara ciktim.Simdi bir haftadir dikkat ediyom ama tartidan korkuyorum, tartilmiyorum.Gobegim igrenc.Gorseniz hamile sanirsiniz.Beni kilolardan dolayi baska seyler bunaltiyor.

O kilo almaz, en azindan o yemeye hic almadi.Bizim sorunumuz aksam o eve gelirken yaninda getirdikleriyle basliyor.Kac kez kavga ettik.Hem aliyorsun hem zayif kadin istiyorsun diye.Bana tadina bak diple demiyorum dedi.Ama yemiyorum 6 gundur.Bu seferde yok ya filmin tadi cikmiyor dombilim diyor.Ben aglamamak icin cok zor duruyorum bu durumlarda.Offfff derdim cok.

ooooo süper bır fızıge sahıp karısı varmıs adamın.tabi şoke olmustur anlamıyorum gercekten bu nasıl bencıllıktır sen bu adama bu hayatta ınsanın basına gelebılecek en guzel seyı vermıssın bir bebek!
bu eşin hıc mı haber okumaz hiç mi bılmez 100 kg olayım ama yeter ki bir evladım olsun dıyen insanları!!! lütfen kızma eşinin yaptıgı tam bır nankörlük!
sen ona hıc takılma hayatım dogum kıloları daha cabuk gıder......tam yerleşmemiştir......
sen önce ekmegını azaltmakla işe başla.......pirinç,patates fazla yeme.....zaten bılıyorsundur şekerden mumkun oldugunca uzak duruyoruz.....

bugünkü kilon:?
cuma günkü kilon:?

emınım fark olacaktır..... sen anlat bırazda nasıl bır beslenme şeklın var ve dıyete basladııgndan berı ne kadar kg verdın?

Çok üzücü, yada düşüncesine saygı duymak lazım :26: öte yandan o kadar müsait bir vucudun varki kilo vermeye..Bence biraz diyet ve sporla çok güzel sonuçlar alabilirsin..

.

Şekil a bknz

.

Diyete 6 gun oldu.Adima bakarsan kendime bir gunluk tutuyorum orda yaziyor.Ama seker yemiyorum, bol su icmeye calisiyorum.sebze yemegi yapiyorum cok az yag ve bir kahve fincani bulgurla, cunku sut icin hergun biraz bakliyat yemem lazim.meve yarim olarak aralarda yemeye calisiyorum.Meyvenin yaninda ya bir parca peynir yada bir kac yudum sut icmeye calisiyorum.Her ogunde bir parca haslama et yada yogurt yiyorum.Boyle iste.......

tövbe yarabbim ya bak canım senın psikolojınle hafif oynamıs kocacın.......bana da der eşim şişkosun sen der ama takılır bılırım ben de evet şişkoyum derim

bırak o getırsın ne isterse getırsın sallama......ve dıyet yaptıgını cok fazla dıle getırme.....bu sırada sadece kendıne hakım ol.....baktın onları mı yıyor sen kendını oyalayacak bırseyler iç......bitki çayı vs elın dolu olsun yanı......yoksa bızımkılerde evde aman karıcım dıyet yapıyormus ben evde tatlı,pasta ,börek yemeyım demıyor ki.......sen benım eşimin bana ezıyetını görsen,çikolatayı burnuma yaklastırıyor koklasana şunu dıyor harıka kokmuyor mu diye de soruyor? ısırsana dıyor ısır dıyor.......ama olmaz ısıramam çünkü cuma gunu tartıya cıkacagım.kendını böyle motıve et......

bir de herkes yapmıyor ama çogumuz yapıyoruz.....cuma gunu tartıya cıktıktan sonra o gun veya haftasonu istedıgımız şeylerı abartmadan yıyoruz......ya da bır öğün istedıgını ye ne olursa........bunları yapmazsak dıyet cekılmez olur ve bozarız ....

ooooo sen çözmusun bu işi bence...

boşu boşuna kendine sıkıntı yaratma... Hamilelik esnasında aşırı kilo almamışsın ve dikkat ettiğin sürece bu kiloyu vermende zor değil. çünkü öncesinde kilo sıkıntın yokmuş.... Bundan sonra hergün uğra buraya konuş dertleş yiyeceklerini yaz öneri iste şunu mu yiyim bini mi yiyim diye.. Sonrasında bi bakacaksın tapır tapır dökülüyor kilolar...

Kız kardeşim 2 yıl önce doğum yaptı resimlerini görsem doğum sonrası bu nası verdi dersin doğum öncesi 52-53 arası bişeydi ve senin gibi 15-20 kilo kadar aldı doğumda sonrasında zamanla verdi bir ara plates yaptı sıkılaşmak için ve şildi 55-58 arasında gidip geliyor karın felan kalmadı dümdüz... Neden 52-53 olamadı dersen manyaklığından aburcubura düşkünlük başlamış eşinden dolayı dersten çıkıp eve gidince bile evte tatlı bişiyoksa markete uğrayıp çikolata alıyorum diyor bana ... Dedim sen 58 de kalıyorsan dua et ozaman bu madar aburcubura rağmen...

bu arada endokronoloji bölümüne gitmeye karar verdim yarın sabah tahlillerimi alıp gidiyorum... Hatta öğleden sonra gidecektim hemen ama tahliller yanımda değildi ... Neyse yarın sabah görüneceğim sonuçları yazarım size

Çok üzücü, yada düşüncesine saygı duymak lazım :26: öte yandan o kadar müsait bir vucudun varki kilo vermeye..Bence biraz diyet ve sporla çok güzel sonuçlar alabilirsin..

.
Biz yeni evliyiz, bebek cok ani oldu.Birbirimize alismamisken birde cocuk sahibi olmak bizi cok yipratti.Ben aglak bir kadin oldum.Birde 15 kilo eklenince bazen catirdiyor bu evlilik diyorum.Topikleri okudum bir aydir.100 kusur kiloda hemde 155 lerde arkadaslar var ve esleri nasil destek. Onlari gordukce ne agladim bir bilsen.Benimki resmen o kiloda birini bosar ya.Kiloya tatkik adam.Sebebinide yazayim belki size mantikli gelir bana gelmiyorda.Esimin anne ve babasi ayri.Esim 3 kardes.Ayrildiklarinda esim 12 yasindaymis.Babasi annesini sismanmi sisman bir alman kadini icin birakmis.Allahtan sarisin degilim birde........

herkee kocaman gü nay diinnnnnn nasılsınız canlarrrr
sabah hastaneye gıttık yumurtam catlamıs doktor 10 gun sonra kanda gebelık ıstediiiii hayırlısı ınsallahhh

şahnurcum coookk gecmıs olsun kuzummm....
tugbammmm hala toplayamadınmı kendını sen kuzum yaaaa:26::26::26: kızlar dıkkat edın kendınızeee

günaydınnnnnn kızlarrrrr

o survivor takımında ben nieeee yokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

banucum hoşgeldin aynı yaştayız bn bekarım çocuk dgrmadığım halde aynı kılodmısız baslangcta yanı bnde 75tım bı ara sen sanslısn boyunda uuzn esinin solediklernide takma kafaya zayıfladıgnda pişman olck sürüncek

canım oncelıkle hosgeldınn... benım boyum 1.75 kılom 78.9 yanı senden kıloluyum ve dogum da yapmadım sen gayet ıyısın yanı kılo versen guzel olur ama kendımden yola cıkarak soyluyorum ole cok bı kılon yok.. esının tutumu yanlıs bence bende senı 100 kılo falan sanmıstımm hıc takılma stres yapma yavas yavas verırsın kılolarınıı

gnaydın cnm vayy çatlak yumurta seniiiiiiiiii
ayyy 10 gün nasıl beklııcez bırak yumurtayı ben çatlarm burda

merakla bekleyecegız.......

bosuna demıyorlar cocukluguna ınmek lazım diye........olabilir cnm bu sebepten de olabılır:26::26::26: o zaman eşinle tatlı dille konuş.....ben bazen öyle yaparım inan işe yarıyor....

cnm farkındayım çok kilo aldım...ve zayıflamak istiyorum ama bu yolda senın de bana destek olmanı istiyorum de...bu arada sen 90 lısın sanıırm eşin kaç yasında?

Diyet yaptimi duysa daha ne laflar sayar.Ama dedikleri cok agir geliyor.Hala telefonunda eski resimlerim var.Zayiflada yenisini koyalim diyor.Yada alis verise gittimizde.Aman dikkat et fermuar kapanmiyorsa zorlama yirtarsin diyor.Gerci sakasina soyluyor diye epey bir yutkundum ama yok ya saka boyle olmaz.

ooooo sen çözmusun bu işi bence...
insallah cornellacim.

ben gecen hafta geri eve donecem diye tutturdum.O zaman bir iki gun sesini cikarmiyor.Sonra yine dombili oluyor adim.Ya dombili ne demek.Sozlukte boyle bir kelime bile yok.Mesela eltim yada annesi aman ne guzel olmus giydigin dediginde gobekte epey guzel buyumus, yuvarlaklina diyecek yok diyor.tamam daha aklima getirmeyecem dediklerini.

yok cnm ya daha da kötu oluyor belim:26::26::26: alışım ama ben 2 hafta yatırmazsa rahat etmez...... senı yerim bebişini de yerim ben ay 10 gün mü hadı bakalım inş........bana bak sanal da olsa bız teyzesı sayılırız..14 sanal teyze

nıye mı yoksun bacım sen orda bikini gıyebılecek mıydın söle bakım? oranı buranı acmazsan pirim yapamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…