Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gnaydın cnm vayy çatlak yumurta seniiiiiiiiii
ayyy 10 gün nasıl beklııcez bırak yumurtayı ben çatlarm burda
hayırlısı kuzummmm yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ogrencezzz

canım takılma dombılıye benımkıde benı tontişim diye severrrr

kıyamam sana ben yaa aman dıkkat et kuzum yat dınlen guzelce yorma belını cok fazlaaa

oy oy canım benım yaaaa kız herseyı an be an sızle paylastım ben yaa sız olursa onun gercek teyzelerısınızzz canlarımmmmmm

Pisman olurmu bilmem ama bu sozler devam ettikce sevgisini bitiriyor haberi yok.

Verecem canim verecem.Dedikleriyle basbasa birakacam bir onu.
Esimde 88 li.Ama zeka yasi henuz kizimla ayni bana gore.Hatta ece daha akilli en azindan meme istedinde agliyor.Yok canim hicte kilolarim icin tatli dil dokmeyecem.Ben anne oldum diye kilo aldim.Onunla evlenmek icin okulumu biraktim.Dahasini yapmiyacam.

yanı cok da kucuk değilmiş yaşı.....ah cnm ya neden okulunu bırakırsın ki! inan su kadınlar kulübüne bıraz alıştıktan sonra konuları bır okumaya basla millet nasıl pişman okumadıgı,çalısmadıgı için......ne okuyordun da bıraktın?

bn daha evlenmedim erkek arkım neler dio çok agır knusmuyo ama en ufak sozu bile bana agır gelıo bn kıloluyum dieailesyle tanısmıorm arkdaslarıyla tanısmıorm bıızmkıde hıc sevmez kıloyu bı kere bı sana kılolu derse cnm sıkılır bnm dedi tabı bnm cnm 1000 kat daha fazla sıkıldı o gun karar verdim işte zayıflamaya burnundan getırcem zayıflayıp bnmkı gzl giyinmemi fln istemez makyaj yapmamı ıstemez simdi bile çatlıyo kıskanclıktan o zaman daha btr olck ama bana her ne kadar laf soylesede destek olur hep birlikte yemek yedıgımızde ben salata soylerım yada corba oda aynıısndan ister ben dıyetteym die ac gezdıgını blıırm ama cenelernı tutamıyolar işte hep boyle erkekler bnm 75 yasındakı dedem bile kıloya takmıs her grdugu kılolu ınsana laf soyler allahtan babannem zayıf yoksa bosarmıs kadını

bnde ne dertliymişim banu sayesinde doktum içimi

kızlar beni işten cıkaran eski iş yerim aradı geri çağrıolar ohhh olsun gitmedimmm

bnde ne dertliymişim banu sayesinde doktum içimi

kızlar beni işten cıkaran eski iş yerim aradı geri çağrıolar ohhh olsun gitmedimmm

ay su dedene bayıldım ya kız benım babam anneme neler söyler kadının moralini bozar.....göbegıne at karnı gibi olmus der bazen..ya da lahana gıbi olmus falan fılan.......

hatta dur anlatayım benım annem 3 ayda 15 kg zayıflamıstı bı ara ama nasıl*
bır gun kıyafet almak için magazaya gıtmısler...pantolon alacaklar....yardımcı bayan demıs kac beden vereyım annem de 52 mı ne demıs tam hatırlamıyorum rakamı...baba da 52 olmaz 56 getırın anca olur demiş......annem tabı yer mi bu lafı....kadın yemedı içmedı 3 ayda 15 kg zayıfladı babam artık yalvarıyordu yeter artık zayıflama dıyordu.....

Arkadaşlarrr, sevgili cornımın tavsiyesi ve güzel aklıyla aldığım gazlaa spora gidiyorum yaklaşık 1.30 saat gibi seansı var sanırım..en geç 2 gibi burada olurum isteyince oluyormuş sanırımm.. görüşmek üzere, inşaallah ortamı beğenirimm

.

maşallah annene ya nsıl zayıfladı banada öyle bi hırs lazım bnm babamda lisedeyken bana takmıstı az ye deyıp duruodu bende karına bak diodum halbukı annemde kılolu degıllşimdi bişey diyen yok baktılar yıllardr aynıyım soyleseler vız gelıp tırıs gdio

bi gun babannem bana zayıflamıs gbisn dedi dedemde yok ne zayıflaması boyna bak gergedan boynu gbi dedi böyle dondum yerımde kendıme gelememiştim ya bu dedem adamı oldurur valla

1.5 saatte tığ olursun kız sen
hyrlı olsn cnm inşş eglenceli tıpler vardırda vakıt gecer gzl

süpermiş.......hadı gıt bakalım dönuste nasıl gectıgını söylersın.....

kızlar çok canım sıkkın bugün tam 5 gün oldu laparoskopi için gün almaya çalışıyorum arıyorum

sanırım öteki aya kalacak bu iş.randevuları ayarlayan hemşire bugn yokmuş..yarın arayacakmış e zaten cumaya ne kaldı şurda..

yarun arayıp cuma günü dolu derse şaşırmam

off beklemekten sıkıldım herşeyden

alalla önceden bu aya randevu verılecegı bellı degıl mi? belli...adetten hemen sonra mı oluyor bu amelıyat?

selamalrrrrr.gecmısı okudum penelocım benı kopya etmek ıcın gelmıssın tesekkur ederım sana ılham olmussam ne mutlu bana.esıne gelınce soledıklerı nı cok aklına takma.onları dusunup devamlı onlarla yasamaktansa spor ve dıyetle tas gıbı bı hatun olkı basına kak dur sende ozaman onu begenmezsın onunla dalga gecersın.sevgını bıtırme yenı bebegın olmus.dombılı demesı gobegınle alay etmesı tabıkı uzucu utandırıcı seyler ama sevgı bıtırıcek kadar buyuk deıl.ınsanlar neler yasıyor aldatılıyor dayak yıyor hala sevıyoum dıor.
ıstersen gercektemn yaparsın tas gıbı bı hatun olur onunla dalga gecersın sende.hesap doner sap doner mısalı.sen yenı dogum yaptın daha dur 2 ay olmus takılma.tabı bunu erkek mılletı anlamıyor dogurunca eskısı gıbı olunur sanıyor odunlar ıste.kadın anlar kadının halını.dısıplınlı bır dıyet ve sporla 2-3 aylık ısın var senın bak callen yapmayı dene kesınlıkle bana dua edeceksın

alalla önceden bu aya randevu verılecegı bellı degıl mi? belli...adetten hemen sonra mı oluyor bu amelıyat?

canım bu ameliyat adet bitimiyle yumurtlama olmadan önceki 6-7 gün var ya ozaman yapılıyor

adetin 1.günü radevu alıuyorsun benim 5.gün oldu alamadım

Ayyy gcmisi okudum geldimmm bi haftadr regl olmuyorm dyip zirliyodum smdi sancidan geberiyorum yaa nerelere gdm ben (

Toplight; gecmis olsn insallah gecer boynun ne kotudur onun agrisida

Tugba ablaaaaa sanada gecms olsun yaa bu genc yasta bel agrisi zor valla allah yardimcin olsn

Zes; bakalim bugun kac metrekare yemek yicen :))

Esraaa dedene bayildim cok iyi yaa laflara bakkk ahaahah

Banuuu valla esinin laflari biraz kirici ama bosver sen daha cok motive ol zayiflama olayina hic skma canini

Gamze ablaaa valla 20 liraya spor superrr hayirli olsun

Kaptanim tartin hayirli olsunnn insallah cumaya bi surpriz yapar sana :)

Rabyas ve aysunay sizede dua ederken arada ediyorum valla gelsiin bebolileeeeeer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…