- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.121
hayırlısı kuzummmmgnaydın cnm vayy çatlak yumurta seniiiiiiiiii
ayyy 10 gün nasıl beklııcez bırak yumurtayı ben çatlarm burda
Diyet yaptimi duysa daha ne laflar sayar.Ama dedikleri cok agir geliyor.Hala telefonunda eski resimlerim var.Zayiflada yenisini koyalim diyor.Yada alis verise gittimizde.Aman dikkat et fermuar kapanmiyorsa zorlama yirtarsin diyor.Gerci sakasina soyluyor diye epey bir yutkundum ama yok ya saka boyle olmaz.
insallah cornellacim.
ben gecen hafta geri eve donecem diye tutturdum.O zaman bir iki gun sesini cikarmiyor.Sonra yine dombili oluyor adim.Ya dombili ne demek.Sozlukte boyle bir kelime bile yok.Mesela eltim yada annesi aman ne guzel olmus giydigin dediginde gobekte epey guzel buyumus, yuvarlaklina diyecek yok diyor.tamam daha aklima getirmeyecem dediklerini.
yok cnm ya daha da kötu oluyor belim:26::26::26: alışım ama ben 2 hafta yatırmazsa rahat etmez...... senı yerim bebişini de yerim benay 10 gün mü hadı bakalım inş........bana bak sanal da olsa bız teyzesı sayılırız..14 sanal teyze
nıye mı yoksun bacım sen orda bikini gıyebılecek mıydın söle bakım? oranı buranı acmazsan pirim yapamıyorsun
Pisman olurmu bilmem ama bu sozler devam ettikce sevgisini bitiriyor haberi yok.günaydınnnnnn kızlarrrrr
o survivor takımında ben nieeee yokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
banucum hoşgeldin aynı yaştayız bn bekarım çocuk dgrmadığım halde aynı kılodmısız baslangcta yanı bnde 75tım bı ara sen sanslısn boyunda uuzn esinin solediklernide takma kafaya zayıfladıgnda pişman olck sürüncek
Verecem canim verecem.Dedikleriyle basbasa birakacam bir onu.canım oncelıkle hosgeldınn... benım boyum 1.75 kılom 78.9 yanı senden kıloluyum ve dogum da yapmadım sen gayet ıyısın yanı kılo versen guzel olur ama kendımden yola cıkarak soyluyorum ole cok bı kılon yok.. esının tutumu yanlıs bencebende senı 100 kılo falan sanmıstımm hıc takılma stres yapma yavas yavas verırsın kılolarınıı
Esimde 88 li.Ama zeka yasi henuz kizimla ayni bana gore.Hatta ece daha akilli en azindan meme istedinde agliyor.Yok canim hicte kilolarim icin tatli dil dokmeyecem.Ben anne oldum diye kilo aldim.Onunla evlenmek icin okulumu biraktim.Dahasini yapmiyacam.merakla bekleyecegız.......
bosuna demıyorlar cocukluguna ınmek lazım diye........olabilir cnm bu sebepten de olabılır:26::26::26: o zaman eşinle tatlı dille konuş.....ben bazen öyle yaparım inan işe yarıyor....
cnm farkındayım çok kilo aldım...ve zayıflamak istiyorum ama bu yolda senın de bana destek olmanı istiyorum de...bu arada sen 90 lısın sanıırm eşin kaç yasında?
kıyamam sana ben yaa aman dıkkat et kuzum yat dınlen guzelce yorma belını cok fazlaaa
oy oy canım benım yaaaa kız herseyı an be an sızle paylastım ben yaa sız olursa onun gercek teyzelerısınızzz canlarımmmmmm
Pisman olurmu bilmem ama bu sozler devam ettikce sevgisini bitiriyor haberi yok.
Verecem canim verecem.Dedikleriyle basbasa birakacam bir onu.
Esimde 88 li.Ama zeka yasi henuz kizimla ayni bana gore.Hatta ece daha akilli en azindan meme istedinde agliyor.Yok canim hicte kilolarim icin tatli dil dokmeyecem.Ben anne oldum diye kilo aldim.Onunla evlenmek icin okulumu biraktim.Dahasini yapmiyacam.
Ben cikiyorum simdi.Hepinize tesekkur ederim uzun zamandir hic bu kadar dertlesip rahatlamamistim.Sagolun hepiniz.
yok cnm ya daha da kötu oluyor belim:26::26::26: alışım ama ben 2 hafta yatırmazsa rahat etmez...... senı yerim bebişini de yerim benay 10 gün mü hadı bakalım inş........bana bak sanal da olsa bız teyzesı sayılırız..14 sanal teyze
hımmmmmmmmmmmm 1 ay fln bikini gymesek olmuyomu
nıye mı yoksun bacım sen orda bikini gıyebılecek mıydın söle bakım? oranı buranı acmazsan pirim yapamıyorsun
bn daha evlenmedim erkek arkım neler dio çok agır knusmuyo ama en ufak sozu bile bana agır gelıo bn kıloluyum dieailesyle tanısmıorm arkdaslarıyla tanısmıorm bıızmkıde hıc sevmez kıloyu bı kere bı sana kılolu derse cnm sıkılır bnm dedi tabı bnm cnm 1000 kat daha fazla sıkıldı o gun karar verdim işte zayıflamaya burnundan getırcem zayıflayıp bnmkı gzl giyinmemi fln istemez makyaj yapmamı ıstemez simdi bile çatlıyo kıskanclıktan o zaman daha btr olck ama bana her ne kadar laf soylesede destek olur hep birlikte yemek yedıgımızde ben salata soylerım yada corba oda aynıısndan ister ben dıyetteym die ac gezdıgını blıırm ama cenelernı tutamıyolar işte hep boyle erkekler bnm 75 yasındakı dedem bile kıloya takmıs her grdugu kılolu ınsana laf soyler allahtan babannem zayıf yoksa bosarmıs kadınıPisman olurmu bilmem ama bu sozler devam ettikce sevgisini bitiriyor haberi yok.
Verecem canim verecem.Dedikleriyle basbasa birakacam bir onu.
Esimde 88 li.Ama zeka yasi henuz kizimla ayni bana gore.Hatta ece daha akilli en azindan meme istedinde agliyor.Yok canim hicte kilolarim icin tatli dil dokmeyecem.Ben anne oldum diye kilo aldim.Onunla evlenmek icin okulumu biraktim.Dahasini yapmiyacam.
bn daha evlenmedim erkek arkım neler dio çok agır knusmuyo ama en ufak sozu bile bana agır gelıo bn kıloluyum dieailesyle tanısmıorm arkdaslarıyla tanısmıorm bıızmkıde hıc sevmez kıloyu bı kere bı sana kılolu derse cnm sıkılır bnm dedi tabı bnm cnm 1000 kat daha fazla sıkıldı o gun karar verdim işte zayıflamaya burnundan getırcem zayıflayıp bnmkı gzl giyinmemi fln istemez makyaj yapmamı ıstemez simdi bile çatlıyo kıskanclıktan o zaman daha btr olck ama bana her ne kadar laf soylesede destek olur hep birlikte yemek yedıgımızde ben salata soylerım yada corba oda aynıısndan ister ben dıyetteym die ac gezdıgını blıırm ama cenelernı tutamıyolar işte hep boyle erkekler bnm 75 yasındakı dedem bile kıloya takmıs her grdugu kılolu ınsana laf soyler allahtan babannem zayıf yoksa bosarmıs kadını
bnde ne dertliymişim banu sayesinde doktum içimi
kızlar beni işten cıkaran eski iş yerim aradı geri çağrıolar ohhh olsun gitmedimmm
ay su dedene bayıldım yakız benım babam anneme neler söyler kadının moralini bozar.....göbegıne at karnı gibi olmus der bazen..ya da lahana gıbi olmus falan fılan.......
hatta dur anlatayım benım annem 3 ayda 15 kg zayıflamıstı bı ara ama nasıl*
bır gun kıyafet almak için magazaya gıtmısler...pantolon alacaklar....yardımcı bayan demıs kac beden vereyım annem de 52 mı ne demıs tam hatırlamıyorum rakamı...baba da 52 olmaz 56 getırın anca olur demiş......annem tabı yer mi bu lafı....kadın yemedı içmedı 3 ayda 15 kg zayıfladı babam artık yalvarıyordu yeter artık zayıflama dıyordu.....
Arkadaşlarrr, sevgili cornımın tavsiyesi ve güzel aklıyla aldığım gazlaaspora gidiyorum yaklaşık 1.30 saat gibi seansı var sanırım..en geç 2 gibi burada olurum isteyince oluyormuş sanırımm.. görüşmek üzere, inşaallah ortamı beğenirimm
.
Arkadaşlarrr, sevgili cornımın tavsiyesi ve güzel aklıyla aldığım gazlaaspora gidiyorum yaklaşık 1.30 saat gibi seansı var sanırım..en geç 2 gibi burada olurum isteyince oluyormuş sanırımm.. görüşmek üzere, inşaallah ortamı beğenirimm
.
maşallah annene ya nsıl zayıfladı banada öyle bi hırs lazım bnm babamda lisedeyken bana takmıstı az ye deyıp duruodu bende karına bak diodum halbukı annemde kılolu degıllşimdi bişey diyen yok baktılar yıllardr aynıyım soyleseler vız gelıp tırıs gdio
bi gun babannem bana zayıflamıs gbisn dedi dedemde yok ne zayıflaması boyna bak gergedan boynu gbi dediböyle dondum yerımde kendıme gelememiştim ya bu dedem adamı oldurur valla
kızlar çok canım sıkkın bugün tam 5 gün oldu laparoskopi için gün almaya çalışıyorum arıyorum
sanırım öteki aya kalacak bu iş.randevuları ayarlayan hemşire bugn yokmuş..yarın arayacakmış e zaten cumaya ne kaldı şurda..
yarun arayıp cuma günü dolu derse şaşırmam
off beklemekten sıkıldım herşeyden
alalla önceden bu aya randevu verılecegı bellı degıl mi? belli...adetten hemen sonra mı oluyor bu amelıyat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?