Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar takımlar sıralamasında 3. olduk. Ayrıca mersa bireyselde 3. oldu hepinizi tebrik ederim ve kocaman öperim :))

Annem sende bir sorun olmasında gerisi önemli değil.Seni çok merak ettim

Arkadaşlar takımlar sıralamasında 3. olduk. Ayrıca mersa bireyselde 3. oldu hepinizi tebrik ederim ve kocaman öperim :))

nörüyonuz gıııı. maşallah yeni arkadaşlar hoş sohbet.benim kadar olmasalardalülülülülülü
kızlar tatil biiti yine okula dönecem .1 ay kaldı size en başlarda bahsettiğim düğüne.
keşke en başta çüş deseydim kendime şimdi tarihe geçerdim .amma mehalim biliyo benim adam olmam 10 fırın ekmeğe bakıyo.ai işte yine ekmek neyim diyom.
neyse okulda yine aranıza sızarım.kim ne yapmış bakarım.
yeni katılanlara bi önerim var.5. takım gerçekten sıcak ve samimidir.kıymetini bilin ve her tecrübeden faydalanın.yoksa benim gibi keşke diye diye yeni besteler yaparsınızsositososito

kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler, yine derecelisiniz. Öpüldünüz.
Kallistem mehalimle karşılaştık umarım sen de iyisindir.

yani canım hesaplamalar sırasında seni gördüm. Ama kallisteye bugün hiç rastlamadım onu dedim.
Ara verme sebeplerinizi okudum da ondan yani, çabucak dönün.

selam guzel takimim demek 3. olmusuz ne guzel yaa mersa cim tebrikler tatlim
ben bugun pek gelemdim esim pc nin basindan kalkmadi bir turlu bugun bide bahceylen ugrastik biraz cicekler agaclar falan eve girmeye canimiz istemedi gecen cumartesiden beri yagmur ve soguk bugun guzel oldu hava cok sukur
bijom yediklerin iyi gulum biliyorum yogurt yumurta yiyosun da istersen gunler uzadi birer meyve fazla ye tatlim olurmu bende yazim hemen
sabah___ kalkinca bir fincan kahve sutlu bir dilim peynir
biraz sonra kahvalti____cok ince dilimlenmis2 dilim tam bug. ekm.birinin uzerine peynir surdum birinin uzerine acuka 3 4 yesil zeytinle bir kac dilim domates cay
oglen__ sebze corbasi 1 kepce salata bir tabak
ara___ yarim muz
aksam__3 yemek kasigi ispanak yogurt daha bisiy yemem artik bitti bugunluk bol su icerim
benimde yediklerim bunlar bijom aksamlari hafif gecirmeye bakacam artik bakalim

kizlar tavsiyem olcak size ben hani gobeginiz icin ne yaptiniz grubundaydim ya o hareketler gercekten cok ise yariyo tavsiye ederim ben ikinci haftadayim gobegimde incelme var cok mutluyum eger ben hergun yapamam hepsini yapamam diyosaniz gruba katilmasaniz bile gun asiri bir kismini yapin derim ama hergun hepsini duzenli yapabilirim diyosaniz katilin bence gruba
hepinizi opyuorum guzel hafta sonu diliyorum

çok tşk ederim canım ayrıca bende bütün arkadaşları verenleride veremeyenleride tebrik ediyorum hepimiz emek harcıyoruz. bu hafta ben veririm diğer hafta başka bir arkadaşımız . önemli olan burda buluşmuş olmamız bende kocaman öpüyorum seni .

çok teşekkür ediyorum canım bende seni öpüyorum.

aslında şeker hastalığı hem çok kolay bir hastalık hemde çok zor kendine hastalığından dolayı iyi bakarsan en uzun yaşayan insanlarmış şeker hastaları çok dikkatli olmak lazım tabi özellikle stressiz ve bol hareketli bir yaşam şart.

Evet canım diyabet sahibi olmak eminim zordur. daha doğrusu seninle bir ömür boyu sürecek bir metabolizmik hastalık sahibi olmak zor çünkü tamamen kurtulacağın bir yöntem yok ve onunla yaşamayı öğrenmek zorundasın . bende hipotroidden ameliyatlıyım mesela ve piko m var ben bunlarla yaşamayı öğrendim .Allah dermansız hastalık vermesin . ben bir yerde okumuştum şeker hastası insanlar 1 yıllık yaşamı 1.5 yıl gibi yaşarlarmış yani 60 yaşındaki şeker hastası biri 75 yaşındaki bir insanın hastalık ve kaza riskine sahipmiş. Ama kişinin kendisine iyi bakmaksı tek şart sanırım ...

arkadaşlar takımları anlamaya çalışıyordumda dikkatimi çekti şeker hastalığı için sabah aç karnına 1 adet kabağı sade olarak salatalık gibi işte yerseniz eğer şekeriniz hep normal sınırlar içinde kalacaktır
tecrübeyle sabit deneyin muhakkak

selam takımcık,
ne guzel sohbet etmissiniz,okudum hepsini...
sevgili tabu,yazdiklarina aynen katiliyorum.mehalim senin dedigin gibi dusunuyorum ben de canim,hayatimiza yaymaliyiz bu saglikli beslenme isini...
zenanim ben gobek yarismasindayken o hareketleri hergun yapiyordum,hakikaten cok inceldim...yapmak lazim usenmeden...
kallisimi ve reyhan ablami pek goremedim,alismisim vallahi...

hoşgeldin çikolatam nasılsın tatlı şeyy.

şu bizim takıma gelen arkadaş ana_kraliçe kafam karıştıç meslekte doktor yazmışın eğitim durumda ilköğretim yazmışın enteresan ne zamandır ilköğretim mezunları doktor oluyor allah allah ben öğretmen olarak eğitim sistemimndeki bir açığı kaçırdım sanırım :)) hahahaha

günaydınlar takımcım :1hug:
sabah tartıda 500gr eksik çıktım sanırım şişlik gidiyor. belki haftaya kendi rekorumu kırabilirim ne dersiniz :jeyyar:
sabah sabah kalktım yine of neyse yürüyüşe gidicem hergün saat 10 da stadyuma arkdaşlarla. kaytarmak yok dedik kaydirigubbakcemile3 yaklaşık 3km yürüyüp ordaki aletlerde biraz takıldıktan sonra dönücem. bu hafta yeme düzenimi hiç değiştirmez ve yürürsem baya iyi olacak gibi. hadi bakalım kaydirigubbakcemile2
kallisimi ben de merak ettim valla bu kadar uğramamazlık etmezdi o :uhm:

hadi bakalım inşallah...bu kdr gayrete bi gün rekor kırılır bence....tebrik ederim....hihoyyyt

günaydın canımm a.s.
ben de sızlanıyodum sabahın köründe kalktım kimseler yok diye kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın bakalım?

tşkler cnmcım...sabah sabah sürprizle karşılaştım sancılı sancılı oturuorum....bakırköy sahiline gidip güsel bi yürüyüş yapçaktık nasıl olcak bilemiorum vallah şimdi....

yine de iyiyim cnm....bende en geç 9-10 gibi giriom ama bugün erken bakiim dedim akşam girmemiştim....

bu arada kallis ablamı bende merak ettim....melis yarışmadan geçici bi süre ayrılma sebeplerini okudum diodu...ben kaçırdım mı acep sebep ne yaw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…