- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.541
Arkadaşlar takımlar sıralamasında 3. olduk. Ayrıca mersa bireyselde 3. oldu hepinizi tebrik ederim ve kocaman öperim :))
Annem sende bir sorun olmasında gerisi önemli değil.Seni çok merak ettim
Kallistem mehalimle karşılaştık umarım sen de iyisindir.
Arkadaşlar takımlar sıralamasında 3. olduk. Ayrıca mersa bireyselde 3. oldu hepinizi tebrik ederim ve kocaman öperim :))
Annem sende bir sorun olmasında gerisi önemli değil.Seni çok merak ettim
selam guzel takimim demek 3. olmusuz ne guzel yaa mersa cim tebrikler tatlim
ben bugun pek gelemdim esim pc nin basindan kalkmadi bir turlu bugun bide bahceylen ugrastik biraz cicekler agaclar falan eve girmeye canimiz istemedi gecen cumartesiden beri yagmur ve soguk bugun guzel oldu hava cok sukur
bijom yediklerin iyi gulum biliyorum yogurt yumurta yiyosun da istersen gunler uzadi birer meyve fazla ye tatlim olurmu bende yazim hemen
sabah___ kalkinca bir fincan kahve sutlu bir dilim peynir
biraz sonra kahvalti____cok ince dilimlenmis2 dilim tam bug. ekm.birinin uzerine peynir surdum birinin uzerine acuka 3 4 yesil zeytinle bir kac dilim domates cay
oglen__ sebze corbasi 1 kepce salata bir tabak
ara___ yarim muz
aksam__3 yemek kasigi ispanak yogurt daha bisiy yemem artik bitti bugunluk bol su icerim
benimde yediklerim bunlar bijom aksamlari hafif gecirmeye bakacam artik bakalim
kizlar tavsiyem olcak size ben hani gobeginiz icin ne yaptiniz grubundaydim ya o hareketler gercekten cok ise yariyo tavsiye ederim ben ikinci haftadayim gobegimde incelme var cok mutluyum eger ben hergun yapamam hepsini yapamam diyosaniz gruba katilmasaniz bile gun asiri bir kismini yapin derim ama hergun hepsini duzenli yapabilirim diyosaniz katilin bence gruba
hepinizi opyuorum guzel hafta sonu diliyorum
tbrk ederim cnm çok iyi yapmışsın....tabak konusu iyi olmuş...şeker hastalığıda çok zor Allah yardımcın olsun...en korktuğum hastalık...annemde var...bende netten onun için şeker ölçüm cihazı araştırıodum...anneler günü gelio malum...işe yarar bişi almak istiyorum....
Rabbim tüm hastalara şifa versin hastalıklarla uğraşmak çok zor....:Saruboceq:
günaydın şekerler....bijocum burda...nasılsın cnm....
günaydınlar takımcım :1hug:
sabah tartıda 500gr eksik çıktım sanırım şişlik gidiyor. belki haftaya kendi rekorumu kırabilirim ne dersiniz :jeyyar:
sabah sabah kalktım yine of neyse yürüyüşe gidicem hergün saat 10 da stadyuma arkdaşlarla. kaytarmak yok dedik kaydirigubbakcemile3 yaklaşık 3km yürüyüp ordaki aletlerde biraz takıldıktan sonra dönücem. bu hafta yeme düzenimi hiç değiştirmez ve yürürsem baya iyi olacak gibi. hadi bakalım kaydirigubbakcemile2
kallisimi ben de merak ettim valla bu kadar uğramamazlık etmezdi o :uhm:
günaydın canımm a.s.
ben de sızlanıyodum sabahın köründe kalktım kimseler yok diye kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?